08-27-2012, 10:51 AM
I ja se pridružujem čestitkama.
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-27-2012, 10:51 AM
I ja se pridružujem čestitkama.
08-27-2012, 11:37 AM
Cestitam na vjesanju Memo
)) Sve najbolje
08-27-2012, 12:41 PM
Samo nek je ljubavi
cestitam i ja
08-27-2012, 02:14 PM
Hvala vam!
08-27-2012, 09:30 PM
eto ga, uzeli smo Njianga, i napokon napustili Kaku. Meni odgovara. Sad skontat koliko imamo para, i dovuc nekog normalnog ofanzivnog veznog, normalni godina.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Memo, nek si se vala objesio i da se sad malo smiris
... jel mlada za Milan navija? ![]() Galliani kaze da je odustao od Kake naravno finansije kaze preriskanto...mozda je pila naopako...Niang ce se prikljuciti prvom timu, znaci to je taj napadac kojeg je Max sinco trazio sad smo popunjeni....Robinho(ne igra protiv Bolgone), Pato, Niang, El Shaarawy i Pazzo ... 5 napadaca bas koliko je Max trazio ...strasnoo...Posto Mexes ostaje ako do petka ne dodju prednji vezni i ljevi bek ovo je definitivno najgori mercato Milana...Sve bih dao za postenog ljevog beka .... Jedno pitanje za clanove iz Srbije stoper Zvezde Nikola Maksimovic 91 god...ja sam ga gledao u cetvrtak protiv Bordoa i fkt mi je zapao za oko...koje mali, trazil ga neka velika ekipa malo vise info???
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-27-2012, 09:43 PM
(This post was last modified: 08-27-2012, 09:54 PM by Tiziano Crudelli.)
(08-27-2012, 09:30 PM)ensar7 Wrote: eto ga, uzeli smo Njianga, i napokon napustili Kaku. Meni odgovara. Sad skontat koliko imamo para, i dovuc nekog normalnog ofanzivnog veznog, normalni godina. Pa nismo odustali od Kake, iako su se pojavile priče da jesmo. Problem je ogroman porez što bi Milan morao platiti. Prema zadnjim informacijama Milan ce tražiti posudbu sa pravom otkupa naredne sezone, mislim da ta opcija ide na broj odigranih tekmi pa gotovo sigurno ce Milan kroz 2-3 godine isplatiti nekih 20-tak miliona Realu. Niang puni u decembru 18 godina, sad nisam siguran dal će imati pravo nastupa za nas vec od tekme sa Bolognom ?? Upravo sam sad procitao izjavu Galliania / Mada njemu ne treba nista vjerovatni, on je ponekad i primoran da laže. I dalje sam uvjeren da će doći minimum još 1 "pojačanje"..
08-27-2012, 11:42 PM
Ma mislim da ce Kaka ipak doci, ni Realu ne odgovara da ga drze na tribinama, a samo to moze ocekivat nakon ovog dolaska Modrica. Moguce da je sva ova prica oko odustajanja pokrenuta, da se smeksa Perez..ali vidjecemo.
08-28-2012, 08:21 AM
mislim da kaka ostaje tamo, poslali su sahina na posudbu i doveli modrića, ne vjerujem da će smanjivati broj igrača
08-28-2012, 09:11 AM
(08-27-2012, 09:40 PM)Maji_TZ Wrote: Memo, nek si se vala objesio i da se sad malo smiris Maksimovic je dosao zimus sa Kasalicom u paketu iz Uzicke Slobode.Tamo je igrao odlicno a nastavio je i u Zvezdi. Trenutno se protura prica da ga hoce Juventus, ali nista konkretno nije izneseno. E sad meni to lici na novinarske isprdotine, al ko zna. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudba...ngu-Zvezde
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|