09-01-2012, 11:32 AM
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-01-2012, 12:06 PM
Pa valjda će Ambrosini grijati klupu, a ne De jong?!?!?!
MILANO SIAMO NOI!!!!
09-01-2012, 12:12 PM
(09-01-2012, 12:06 PM)dejo Wrote: Pa valjda će Ambrosini grijati klupu, a ne De jong?!?!?! Ahaa, sorry pogrešno sam skontao. Naravno da će De Jong igrati, da mu je rečeno da će grijati klupu ostao bi u City-u jer bi ga to financijski bolje izašlo. Mislim da je i Ambrosini sam toga svjestan i da se neće mnogo žaliti, duga je sezona.. (08-31-2012, 09:32 PM)Tiziano Crudelli Wrote:(08-31-2012, 07:42 PM)kalla1899 Wrote: evo sad kad je prijelazni rok zavrsio ukratko cu proanalizirati nase linije ove sezone..... zato i vrijedi toliko...otkup pola ugovora za 500 000 eura.....chelsea je delaca platio 3 milijuna eura....a jesi me nasmijao...cuj medju 3 najperspektivnija...LOL...znam da visina transfera ne odredjuje uvijek kvalitet igraca....ali gabrijel nije lik iz libije ili burkine faso...on je brazilac... da vriijedi nesto,...neko bi ga drugi uzeo i postavio za prvog golmana.....500 000 eura je nista za takvu perspektivu o kojoj ti pricas....samo koliko je realno da je to istina?(visina perspektive) koja su ostala 2? za ovaj dio u kojem kazes da jako slabo poznajem danasnji nogomet....samo se sjeti prosle sezone kada sam jedini napisao i stajao iza toga da necemo uzeti naslov....svi ste me sprdali na forumu...cast iznimkama.... vrijeme ce pokazati imam li ili nemam pojma o danasnjem nogometu....moj problem je sto sam ultra realan....to me prati godinama.... zamisli ovu situaciju....ekipa protiv nas igra bunker(tako ce biti svaka utakmica osim njih par s jacim klubovima)....s kim cemo mi probiti taj bunker? s krkicem? jedino slucajnim golom van 16 metara..... doveli smo otpadak rome i intera i to predstavljamo kao pojacanja?????....dvije ekipe koje iza sebe imaju najgoru sezonu u zadnjih 10 godina...i ti mislis da cemo biti medju 3 ekipe na kraju sezone??? i jos plus to sto imamo najgoreg trenera u serie A...uvjerljivo najgori ..... zivis u nekom nerealnom svijetu...probudi se....dok ne bude kasno...
09-01-2012, 01:22 PM
kalla nisi jedini, i ja sam rekao da necemo bit prvi. a sto se tice panchine di merda, ja ga mrzim od oktobra 2010 znaci od samog pocetka.
titula? sumnjam, al eto vidjet cemo sta cemo napravit u sept i oktobru. al posto imamo idiota na klupi, onda je ne moguce da ocekujem nesto ogromno s takticke strane. Evo dokaz ti je sastav: opet bonera, opet zapata na klupi. i de jong na klupu jer sredinu igra Il Capitano. hahahaha pa ja vam kazem: koga god mu dovedes on fura svoje. pa i ja da sam Galliani nebi mu nista dovodio. Kad si vec stoka, e pa evo ti onda krs pa ti seri svoju glupost sa Bonerom i Ambrom i zali se da nemas pojacanja. Cassano odma dvije tekme starta u prvoj postavi, a ovo djubre neda nikom sansu. Zato otisao je Seedorf, sad cekam odlazak Panchine di merda i ja sam najsretniji. Kreten nad kretenima trenira veliki Milan wooooooow
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-01-2012, 01:29 PM
Dobro je rekao Kalla, onaj mali Gabriel nije perspektivan golman, bar ne za Milan. Tko ga je gledao na OI zna o čemu pričam. I veća je šansa da će Bojan biti novi Nicola Ventola nego nekakav spasitelj.
Ensar šta je sastav objavljen? MILANO SIAMO NOI!!!!
09-01-2012, 02:15 PM
Silvio financira svoje gubitke Fininvesta prodajom igrača kluba kojega on kao vodi. Takav predsjednik kluba i ja mogu biti. Radim s nula eura, kada proidam ulozim nesto malo i pravim se lud, tj vrijeđam navijače i TRAŽIM DA PLAĆAJU GODIŠNJE KARTE!
Essien za 0 na posudbu covjece, ESSIEN. Znam da nije puno igrao, ali to je Essien. Prije 2 god najbolji srednji vezni na svijetu ( defanzivac ). Galliani dogovori sve da ovog defektnog Pata ( + razmaženog do krajnjih granica!!!! ) zamijeni za Teveza + ostalo bi Milanu jos 8 mln jer je Tevez bio 26 a Pato isao za 34... Mogli smo De jonga i beka platiti, Krkića dovesti za bespla, kao i Essiena. Ali mi imamo budget za plaće kao Chievo jebo im... Allegria da ne spominjem. Što on radi to je nenormalno i ne znam kako da opišem ovo. Pobogu pa ja morma gledati redom Ancelottia, Lea i sada ovog debila na klupi Milana!! Tko je sljedeći?? Strašno... Sad izvadio Yepesa i stavio Acerbia, a Zapata opet izvisio. Počeo kukavički utakmicu s Doriom kod kuce, naravno, opet. Ocajan je. Ova sezona ce biti ocaj, jer vjerujte mi, s ovakvim napadom i Boatengom kao FANTASISTOM(ALOOO???) mi cemo dat gol svaku drugu utakmicu. Bojan, Robinho, Pazzini, Shaarawy i Pato?? A veliki MEsbah je odbio otici iz kluba i minirao jednog novog beka... komedija. Neka prodaju Milan i dosta pobogu.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
09-01-2012, 02:38 PM
(09-01-2012, 01:29 PM)dejo Wrote: Dobro je rekao Kalla, onaj mali Gabriel nije perspektivan golman, bar ne za Milan. Tko ga je gledao na OI zna o čemu pričam. I veća je šansa da će Bojan biti novi Nicola Ventola nego nekakav spasitelj. milannews, gazzeta i corriere ga objavili. Mislim ni jednom nisu pogrijesili, mozda igrac dva. Al kad oba govore da je Bonera constanta, i da se samo pita hoce li igrat acerbi ili yepes, e onda znas kako stoje stvari. drugo kod sva tri stoji da je ambro standardan. znaci on nije pitanje. zna se vec da ce de jong s klupe. kazem ti, nije to do politike kluba, vec do idiota na klupi. on pravi sastav. ustvari evo ti: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=89896 Milan je ucinio Allegrija velikim, a ne obratno. p.s. iskreno volio bi da Allegri ode trenirat Inter, onda ga s pravom mogu zvat: panchina di merda hahahhahahahaha ![]() evo po kuci mi se vrti pjesma: Sweet child o mine hehe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-01-2012, 04:28 PM
Pa u cemu je stvar sa Zapatom, zna li se? Djelovao je dobro protiv Juveta.
Ili se kod nas po obicaju mora 3 mj sjediti na klupi ako vec nisi ozlijeđen. A i puno su napravili po tom pitanju, krecemo u sezonu opet sa 4 stadardna igraca ozlijeđena. Kreteni.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
09-01-2012, 05:47 PM
drogba je slobodan igrac......ehh
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

MILANO SIAMO NOI!!!! 

hehe