09-13-2012, 07:59 PM
U ovim kvalifikacijam Kolarov pokazao kakva je mašina i u odbrani i napadu, da ga kojim slucajem dovedemo bili bi minimum 20% jači nego sad. Čovjek je zvijer!
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-13-2012, 07:59 PM
U ovim kvalifikacijam Kolarov pokazao kakva je mašina i u odbrani i napadu, da ga kojim slucajem dovedemo bili bi minimum 20% jači nego sad. Čovjek je zvijer!
09-14-2012, 08:15 AM
Pazzini se zali na koleno, nije siguran za mec protiv Atalante...
http://www.sportmediaset.mediaset.it/cal...zini.shtml Samo da nam se ne povredi Allegri, jer on nam je srce ekipe
FORZA MILAN
09-14-2012, 12:40 PM
(09-14-2012, 08:15 AM)eki111 Wrote: Pazzini se zali na koleno, nije siguran za mec protiv Atalante... hahahahahahahahaha joj eki hvala ti ![]() al me nasmija. bas sam sjeban ovi dana, i trebalo mi je malo humora, i ova recenica me bas nasmijala hahahaha svaka cast drugsi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Abbiati
Abate, Zapata, Acerbi, De Sciglio De Jong, Montolivo Bojan, Boateng, Robinho Pazzini Po goal.comu ovo je sutrasnja formacija xD koji idioti tamo rade i pisu :S ali formacija je jako dobra mora se priznat
09-14-2012, 06:45 PM
(09-13-2012, 07:59 PM)MilanezBL Wrote: U ovim kvalifikacijam Kolarov pokazao kakva je mašina i u odbrani i napadu, da ga kojim slucajem dovedemo bili bi minimum 20% jači nego sad. Čovjek je zvijer! Ih kako bih hteo da ga dovedemo, u Sitiju pola utakmica ne igra a vrhunski je bek, pogotovu napred. Prva tri gola smo dali zahvaljujući njemu, sledeća dva zahvaljujući Ivanoviću. Samo se plašim da ne zavisimo previše od njih pa kad njih zaustave ne stane naša igra. Biće klanja sa Belgijancima i Hrvatima, do poslednjeg kola neizvesno. Čak mislim da će ovi mečevi sa slabijim protivnicima odlučiti, Makedonci i Škotska kući mogu svakom uzeti bodove.
09-14-2012, 10:42 PM
09-15-2012, 01:59 PM
Probable XI: Christian Abbiati; Ignazio Abate, Francesco Acerbi, Daniele Bonera, Luca Antonini; Nigel De Jong, Max Ambrosini, Urby Emanuelson; Kevin-Prince Boateng; Giampaolo Pazzini, Stephan El Shaarawy
Ovako danas pisu mediji u Italiji...ako fkt ne bude igro De Sciglio...mislim ono...uvjeren sam da ce bolje odigrat ljevo nego Antonini plus to i nije neki problem...po ovoj formaciji De Jong ide na stranu znaci i Noce i Flamini i Constant ostaju na klupi, kao i Bojan...El Shaarawy opet dobija sansu od prve min...prve dvije tekme to nije nikako iskoristio, a uskoro se oporavljaju Binho i Pato...ovo mu je 3 zadnja prilika
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
09-15-2012, 04:08 PM
(This post was last modified: 09-15-2012, 04:17 PM by Red and black fan.)
Pogledajte "vrhunsku" odbranu Zenita http://youtu.be/jPwWe7Q2BzI , kao kad se ubaguje komp na PES-u
![]() Pa jebi ga sad, ako Sciglio nije dokazao da zaslužuje da igra onda ne znam. Ako već mora Abate, koji svaku 5 utakmicu uradi nešto korisno napred, onda neka igra levo, tu nam je jedan Antonini. Mada s obzirom da kreće gust raspored verujem da će ipak imati još prilike da se dokaže.
Antonini poklanja lopte Atalanti, spasi Acerbi go, sudija nezna svirat prekrsaj za Milan grrr...a bonera ko da i ne igra grrr
Urbi fenomenalan...
09-15-2012, 08:29 PM
urbi par puta promasio najjednostavniji moguci pas od 10-15 metara... al dobar je barem kad pogledas ostale
a i sudac je smijesan, samo neznam koja budala trosi pare da namjesti utakmice ovog milana... |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|