Milanezi s Balkana
(09-18-2012, 09:37 PM)trinexx21 Wrote: real city koja utakmicaaaaaa

Odlična, kakva završnica. Barem smo uživali u fudbalu večeras.
Ovi naši, tuga...
Devilcool
Reply
nisam gledao spriječila me utakmica...ima li šta vrijedno spomena?
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ja sam gledao Dinamo - Porto jer trenutno na poslu imam samo tu Arenu, ostale nisam ni mogao gledat. Na jednom listicu imao Porto pobjeda, a na drugom porto pobjeda s hendikepom. Ali naravno da nisam imao hrabrosti to odigrat za vece pare nego sam kombinirao pa me zeznuo Olympiakos 1x, strasnooooo. No, ima li itko da je gledao nas pa da napise neke dojmove.
Reply
hahahhaha izgleda da su svi gledali Real - City hahahaha
premocna tekma, drago mi za Dzeku, jebo mu Tevez mater u stau. Ma vidi se da je momak trebao odma otic ovu zimu, samo ga jebe ona stoka od Mancinia.
Al zasluzena pobijeda Reala.

Milan? Nemam pojma kako su odigrali. Nisam ih gledao niti sam imao volju. Al nadam se da veceras zavrsava era Allegri u klubu AC Milan
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
ja sam gledao od 55 do minut kat e izvadio boateng ( prince na klupi lomio sve pret sobom ) i smenio sam na reala taman kat su golovi popadali

ja sam pao na dortmund 1 i 3 plus sam gi imao

a jeste li videli malaga kako razvalila ruse
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Gledo sam ja, tuga i cemer, totalno bezidejno igraju, jedini koji je po meni zadovoljio veceas bio je mali De Sciglo odigro je pravo dobro, trudio se probio po strani koliko toliko...nide veze igra prazne strane oni se dodaju po sredini niko da prode da se otvorio...jednu ili dvije akcije smo imalo da se moze nazvat akciom, ono ostalo katastrofa...
Reply
Gledo sam i ja i ne slazem se bas s tobom Rossoner. Mexes je igrac utakmice, a i to mnogo govori o nasoj igri. On nam je dosta falio i s njim smo 50% jaci na terenu. Na svakoj je lopti bio, ja nisam vidio da je ista proslo pored njeg, svaka cast za igru. De sciglio isto odmah poslje njega, mali ima dobar centarsut i nekoliko puta je odlicno ubacio loptu. El Sharawi cim je uso imo je odlicnu priliku s pet metara glavom, ali mu golman jebga izvrsno skida loptu. Ostali manje vise prosjek, kao i prethodne dvije utakmice. Uglavnom, volja je bila prisutna i vidio se blagi napredak, bilo je nekoliko sansi prije svega mislim na izlaske Flaminia, Emanuelsona i Nocerina samih ispred golmana. Al sve je to golman poskido ili je otislo preko gola. Vidjecemo, kad se vrate ovi povrijedjeni Pato, Robinho, Montolivo i igrac u kojeg ja puno nade polazem Muntari. Mozda do kraja i ne budemo toliko ocajni, pod cim mislim 2-3 mjesto u ligi i minimum cetvrtfinale lige prvaka. Za vise jednostavno nemamo materijala. AL bez obzira na sve, ja sam veceras gledo ovu utakmicu, ostale me nisu zanimale dok se nije ona zavrsila. Jbga, sta cu kad sam vec 20 godina ovisnik o Milanu Wink
Reply
(09-18-2012, 10:55 PM)huss Wrote: Gledo sam i ja i ne slazem se bas s tobom Rossoner. Mexes je igrac utakmice, a i to mnogo govori o nasoj igri. On nam je dosta falio i s njim smo 50% jaci na terenu. Na svakoj je lopti bio, ja nisam vidio da je ista proslo pored njeg, svaka cast za igru. De sciglio isto odmah poslje njega, mali ima dobar centarsut i nekoliko puta je odlicno ubacio loptu. El Sharawi cim je uso imo je odlicnu priliku s pet metara glavom, ali mu golman jebga izvrsno skida loptu. Ostali manje vise prosjek, kao i prethodne dvije utakmice. Uglavnom, volja je bila prisutna i vidio se blagi napredak, bilo je nekoliko sansi prije svega mislim na izlaske Flaminia, Emanuelsona i Nocerina samih ispred golmana. Al sve je to golman poskido ili je otislo preko gola. Vidjecemo, kad se vrate ovi povrijedjeni Pato, Robinho, Montolivo i igrac u kojeg ja puno nade polazem Muntari. Mozda do kraja i ne budemo toliko ocajni, pod cim mislim 2-3 mjesto u ligi i minimum cetvrtfinale lige prvaka. Za vise jednostavno nemamo materijala. AL bez obzira na sve, ja sam veceras gledo ovu utakmicu, ostale me nisu zanimale dok se nije ona zavrsila. Jbga, sta cu kad sam vec 20 godina ovisnik o Milanu Wink
sto se tice Mexesa slazem se sa tobom, bio je izuzetno dobar, nadam se da cemo ga ubrzo vidjet u tandemu sa Zapatom...a ostalo truba nasi igraci hoce da idu kroz njihove igrace trce ko muhe bez glave, zelje ima, ali ocito nesto fali ja nisam zadovoljan igrom nije to to...ja se nadam da ce se i ljevi bek zamjenit da ce dati sansu Didacu bolji je od Antonina za klasu..

Reply
(09-18-2012, 10:55 PM)huss Wrote: Gledo sam i ja i ne slazem se bas s tobom Rossoner. Mexes je igrac utakmice, a i to mnogo govori o nasoj igri. On nam je dosta falio i s njim smo 50% jaci na terenu. Na svakoj je lopti bio, ja nisam vidio da je ista proslo pored njeg, svaka cast za igru. De sciglio isto odmah poslje njega, mali ima dobar centarsut i nekoliko puta je odlicno ubacio loptu. El Sharawi cim je uso imo je odlicnu priliku s pet metara glavom, ali mu golman jebga izvrsno skida loptu. Ostali manje vise prosjek, kao i prethodne dvije utakmice. Uglavnom, volja je bila prisutna i vidio se blagi napredak, bilo je nekoliko sansi prije svega mislim na izlaske Flaminia, Emanuelsona i Nocerina samih ispred golmana. Al sve je to golman poskido ili je otislo preko gola. Vidjecemo, kad se vrate ovi povrijedjeni Pato, Robinho, Montolivo i igrac u kojeg ja puno nade polazem Muntari. Mozda do kraja i ne budemo toliko ocajni, pod cim mislim 2-3 mjesto u ligi i minimum cetvrtfinale lige prvaka. Za vise jednostavno nemamo materijala. AL bez obzira na sve, ja sam veceras gledo ovu utakmicu, ostale me nisu zanimale dok se nije ona zavrsila. Jbga, sta cu kad sam vec 20 godina ovisnik o Milanu Wink

kako me nasmija....svaka cast....da 2-3 mjesto....LOL....da cetvrfinale LP....na cemu si ti....
sad je zenit-milan.....koliko god losi rusi bili za nas su barcelona
Reply
Koliko god da smo izgubili dobrih igrača, i jasno da cemo biti 4,5,6 u serie a, OPET: Milan mora dati gol i dobiti Atalantu, Doriu i Anderlecht! Nema opravdanja za ovo OCAJNO, kukavicko i JADNO postavljanje ekipe!

3 defanzivna vezna i na kraju izmjene Boatenga i Urbija za Constanta. Bojan nista. Mora prvo proci 5 mj da malo odigra a i nije talijan. Kao i ZAPATA. KOJI IMA MISLIM 6 GOD ISKUSTVA IGRANJA U SERIE A!!!!!!

Ponavljam, igrači ispod 7,8 mln ovog ljeta ili slobodni/pušteni na posudbe:

Zapata, Acerbi, Bojan, Essien, De Jong, Poli, Berbatov, Aquilani ( 5 mln ), Maxi Lopez, Destro itd., itd.

Za jednu prodaju Pata mogli smo imat ekipu da se svi skamene.

Ugl Galliani kaze kako vise necemo prodavat sampione, hahaah! Pa kad ih nemamo! Kao namirili smo minus na racunu. I rekao je kako Milan vise nece kupovati velike igrace/zvijezde i kako se nada da ce ipak ostati onaj Grande Milan.

Fino vi prodajte klub, uplatite si na racune a nase ljude kao sto su Baresi, P. i C. Maldini, Albertini, Boban, Rino, Pippo itd pustite da rade za dobrobit Milana.

P.S.

Ali nije spomenio da jos nismo namirili -570 mln kazne Silviu na sudu tako da... ciao Pato i Boa.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply