Milanezi s Balkana
(10-07-2012, 09:41 PM)MEMO Wrote: Unatoc svemu suci nas opet pljackaju. I jos Pazzini ima dvije prilike sa 2m i covjek nije uspio pipnuti loptu kako spada. Smijesno. Nista, idemo dalje.

Koliko sam se nervirao večeras. Toliko prilika a nijedan jedini gol. Nikako nismo imali sreće. I na sve to nesposobni sudija.
Ništa, neka pokažu ovakvu želju i igru u sledećim utakmicama i napredovaće na tabeli sigurno.
Kasano, smrad...
Devilcool
Reply
Milan - Valeri (Inter)
0-1

To je ceo opis utakmice!!!
FORZA MILAN
Reply
Ma dosta da nas malo zakolju sudije, a ionako nismo nesto posebno jaki. Ovo je vec tradicija u utakmicama protiv Intera i Juvea, Milan mora biti ostecen bar u jednoj situaciji. Ne vjerujem da rade svjesno, ali... I sad ce oni svi govorit kako smo dobili igraca vise, ali go je go, jebes igraca vise. Isto kosto su navijaci Juventusa govorili da su oni ipak dali go za izjednacenje. Pa dali su ga nakon sto je nama ponisten cist go itd, itd.
Reply
(10-07-2012, 09:44 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Nije mi jasan ovaj sudija koji svjesno griješi i on to nastavlja dalje i dalje, sramotno !!

Uništili smo Intera pa kako god, uvjeren sam da su imali 11 igrača da bi ih opet nadigrali ali rezultat daje jako,jako gorak okus..

Okmilan dobar vic...jedan od boljih sto ga procitah
Reply
Makar je Milan liceo na Barcelonu koja napada, napada i napada, dok Inter se branio, branio i SAMO se branio!!!
Na momente je Stramacioni urlao svojim igracima da se brane makar blizu svoje 3/4, jer se 85% utakmice igralo u sesnaestercu Intera.
FORZA MILAN
Reply
(10-07-2012, 09:55 PM)eki111 Wrote: Makar je Milan liceo na Barcelonu koja napada, napada i napada, dok Inter se branio, branio i SAMO se branio!!!
Na momente je Stramacioni urlao svojim igracima da se brane makar blizu svoje 3/4, jer se 85% utakmice igralo u sesnaestercu Intera.

imali su igraca manje...sta su trebali napadati????
Reply
Ma Ovaj debil Stramaconi se fura na Murinja. Tako bi igrali i da nisu imali igraca manje. Tipicna Murinjova taktika dok je treniro Inter. Sazidaj zid ispred gola i onda samo na kontre. Ovdje su imali srecu da su odmah dali go iz prekida. Nista oni nisu bolji od nas, a to ce vrijeme najbolje pokazat. Meni je krivo sto nas sudije masakriraju u derbijima vec dvije godine. A i prije toga. Jos se sjecam onog gola rukom koji je dao debilcina Adriano, ali je odglumio kao da je tijelom unio loptu. Pa sa sigurnoscu mogu rec da u zadnjih 10 derbija protiv juventusa ili intera nije bilo ni jedne sudijske odluke koja je prevagnula u korist Milana.
Reply
(10-07-2012, 10:08 PM)huss Wrote: Ma Ovaj debil Stramaconi se fura na Murinja. Tako bi igrali i da nisu imali igraca manje. Tipicna Murinjova taktika dok je treniro Inter. Sazidaj zid ispred gola i onda samo na kontre. Ovdje su imali srecu da su odmah dali go iz prekida. Nista oni nisu bolji od nas, a to ce vrijeme najbolje pokazat. Meni je krivo sto nas sudije masakriraju u derbijima vec dvije godine. A i prije toga. Jos se sjecam onog gola rukom koji je dao debilcina Adriano, ali je odglumio kao da je tijelom unio loptu. Pa sa sigurnoscu mogu rec da u zadnjih 10 derbija protiv juventusa ili intera nije bilo ni jedne sudijske odluke koja je prevagnula u korist Milana.

Huss, da sam na tvom mestu za veceras nebih pisao niti jedan komentar vise...SVE si rekao, i u potpunosti se slazem sa tobom. Okmilan
FORZA MILAN
Reply
niko po allegriju...koji je jedini krivac za poraz.....jedini
Reply
Baš mi je krivo zbog ovog poraza, toliko nezasluženo. I kao što sam se i plašio pred meč, opet primamo posle prekida. To i završnicu moramo srediti.
Boatengu ne znam šta je, danas je 3 puta imao toliko dobre prilike i sva 3 puta je očajno šutirao, prošle sezone sam siguran da bi 2 od ta 3 šuta završila u mreži. I Pacini, prvi put zakasnio na loptu a drugi put je promašio celu. Doduše kasnije je odlično dodao Robinju kada je mogao da bude sviran penal...
Kalla, ajde reci molim te, šta je to toliko Alegri danas zajebao? Nije ušao u igru da zabije gol od 20 pokušaja, sudio utakmicu kako valja, šta?
Devilcool
Reply