Kakva je prazna priča više ovaj Allegri.. Pa ljudi shvatite da Milan ima ograničenu ekipu, da nema osim SES-a, Montoliva igrače na nivou Milana. Mislio sam da će Bojan biti pojačanje ali klinac je premekan u duelau i općenito nije za talijanske lige..Pato je priča za sebe lik je trulež, volim ga ali... :S
Allegri je sve pokšuao i ništa, kojoj formaciji da bude dosljedan kda ništa na ovim igračima ne pali. Pa jbt u nekim situacijama ne možemo zadržati loptu 15 sekundi da se ekipa ofanzivno psoatvi, ti Ensare govoriš da si igrao nogomet to mi je nemoguće razumjeti. Ta kod nekih situacija gdje igrač dolazi u 1 plan ti kriviš trenera, sve ja razumijem ali majka mu stara da će smjena Allegria donjeti nešto mnogo pozitivno u to ne vjerujem.
Jednostavno svaka trenerova zamisao kreće od mogućnosti igrača. Kod Milana viš nije ni bitna formacija ništa, neuigranost jednostavno kapacitet određenih pojedinaca nije na nivou.
Pogledajte koliko je nas igrača napustilo na ljeto, pa to je moralo biti efekta, ekipa je sastavljana u zadnjim trenutcima, Pazzini, De Jong, Krkić od kojih se očekivalo da budu prvotimci došli su 5 do 12. Trud u profesionalnom nogometu nije dovoljan, dovoljan je u amaterskim ligam,, ovom Milanu je trebala klasa od igrača možda i dvije da bude pri vrhu.
Allegria treba ostaviti da isprati ovu sezonu napravi šta može i onda ona 2.5 mjeseca na ljeto totalna rekonstrukcija po svim pitanjima!!
Jeste zanimljivo to kako Bojan ulazi u duele. Vidi se da je odrastao u Barseloni. MEKAN! Pada vrlo lako i kao da se plasi. Slicno Patu ova 2 meca, samo sto je kod Pata razumljivo jer ne sme da se povredi opet.
Treba da zamole Gatuza da ga odvede par puta u teretanu, i da ga Gatuzo tamo razbije da Bojan ne moze da dise 3 dana posle.
10-26-2012, 03:47 PM
(This post was last modified: 10-26-2012, 03:49 PM by MilanezBL.)
BREAKING NEWS: AC Milan president Silvio Berlusconi has been sentenced to four years in prison over his part in a tax fraud scandal
Ode Berluskoni u tvorza. Al sta ce sad biti sa Milanom?
da nam dovedu magatha...da izbicuje malo igrace....uff
Uložiće on žalbu, neće taj u zatvor...