Vidjet cemo danas kako funkcionira veza sa 2 srednja vezna u toj 4-3-3. Tocno se vidi kako Urby ne zna igrati desnog napadača. Ima centarsut i igra ok obranu, da. Ali nikada ne ulazi u sredinu niti se priblizava Shaarawyu i PAtu za pas. Samo stoji desno kao krilo...
Allegri se nadmašio i izjavio kako je ovo maksimum ekipe! ZAMISLITE TO! Costacurta odgovorio da ovo nikako nije maksimum i da ova momcad nije za sredinu tablice.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(10-30-2012, 04:09 PM)huss Wrote: OVaj Palermo nam je bio pencilin i kad smo imali mnogo jace igrace. Ali eto treba biti optimista, pobjeda bi dobro dosla i vratila barem nesto izgubljenog samopouzdanja. to je ibrakadabra prošle godine riješio
bod ko kuca
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
I oni su užasni ove sezone pa je bod nekako i realno očekivati, ali kad bismo pobedili to bi bilo odlično za ekipu. Taman bi napokon vezali pobede.
MILAN: Amelia, Mexes, Bonera, Yepes, Abate, Flamini, Montolivo, Nocerino, Constant, El Shaarawy, Pato.
PALERMO: Ujkani, Donati, Mantovani, Morganella, Barreto, Rios, Garcia, Ilicic, Brienza, Miccoli
Nema De Jonga, Urbya,Ambrosinia...po ovom sasatvu izgleda da je doslo ponovo do promjene formacije ali sacekacu...interesuje me zivo u formaciji 3-4-3 gdje ce igrati Nocerino i Flamini, a gdje Montolivo
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
boze pomozi..... igre sa flaminijem i nocerinom bojim se necemo vidjeti....
Forza Milan
Ovaj Milan nije ni za k.... ali za 15 minuta svim srcem uz tim!
(10-30-2012, 08:19 PM)Maji_TZ Wrote: MILAN: Amelia, Mexes, Bonera, Yepes, Abate, Flamini, Montolivo, Nocerino, Constant, El Shaarawy, Pato.
PALERMO: Ujkani, Donati, Mantovani, Morganella, Barreto, Rios, Garcia, Ilicic, Brienza, Miccoli
Nema De Jonga, Urbya,Ambrosinia...po ovom sasatvu izgleda da je doslo ponovo do promjene formacije ali sacekacu...interesuje me zivo u formaciji 3-4-3 gdje ce igrati Nocerino i Flamini, a gdje Montolivo
Ovo prije da su formacije 3-5-2 ili 3-4-1-2 !!
Kad vidim ovu postavu dodje mi da... Konstant, Noćerino, Flamini? Pa daj bre...
Forza Milan do pobede...
e jbg. Pato. steta  super stop i skide mu bukvalno s noge loptu. ajmo samo hrabro i naprijed
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|