10-30-2012, 09:11 PM
urby na klupi...na njegovoj poziciji igra konstant.....majko mila ....e moj allegri....sprdaju nas...strasno
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-30-2012, 09:11 PM
urby na klupi...na njegovoj poziciji igra konstant.....majko mila ....e moj allegri....sprdaju nas...strasno
10-30-2012, 09:12 PM
koji idoti i kod nas i kod njih.......... ovo nije ni za hajduka koga sve ima na terenu
10-30-2012, 09:13 PM
Ovaj Konstant nije ni za BSK iz Borce. Jbt em sto nema pojma, em sto se ne trudi
koji idiot je ovaj constant pa to je ne vjerovatno. pa Kuduzovic iz Celika koji je izbacen iz kluba, bolje igra od ovog pacijenta. boze sacuvaj ko sve ima pravo da igra kod Allegrija
fuj
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(10-30-2012, 09:13 PM)maharaja Wrote: Ovaj Konstant nije ni za BSK iz Borce. Jbt em sto nema pojma, em sto se ne trudi nije on kriv sto ne zna tu poziciju igrati...kriv je onaj koji ga postavi na to mjesto a urbya drzi na klupi... (10-30-2012, 09:14 PM)ensar7 Wrote: koji idiot je ovaj constant pa to je ne vjerovatno. pa Kuduzovic iz Celika koji je izbacen iz kluba, bolje igra od ovog pacijenta. boze sacuvaj ko sve ima pravo da igra kod Allegrija allegri zna...pitaj deju
flamini van na njegovo mjesto nocerino a bojan naprijed. postoji opasnost drugog zutog. a bojan bi super legao sa onom dvoicom naprijed.
constant takodjer van, urby za njega (10-30-2012, 09:25 PM)ensar7 Wrote: flamini van na njegovo mjesto nocerino a bojan naprijed. postoji opasnost drugog zutog. a bojan bi super legao sa onom dvoicom naprijed. pardon. ne diraj nista. dobro je ovako. samo zamjenit constanta penal kolko god mi ne htijeli. svaka cast micoliu sta je skonto hehe dobro i precizno ga pogodi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
10-30-2012, 09:33 PM
Ovaj Palermo je predposljednja ekipa na tabeli....OPET PROMJENA FORMACIJE I NEKO EKSPERIMENTISANJE... bas kao i protiv Lazia samo sreca sto primili taj jedan gol iz penala...
Mi smo vjerovatno jedina ekipa koja je igrala najvise formacija od pocetka sezone, ja sam razocaran sta ljudi rade od kluba i tima... Igraci u napadu totalno dezorjentisani, organizacija napada 0 bodova...u odbrani igraci ne znaju kretnje, pogledajte koliko rupa izmedju igraca a onda se krenu sudarat i to je glavni razlog ovoliko zuti kartona, jer oni ne znaju i nisu uigrani u ovoj formaciji... Taman sam se ponadao da je konacno nasao formaciju i da ce je forsirat i uigrat ali NE ... Boze sacuvaj !!!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
kad vec gubimo nakantajte nas sa 4 razlike da odu vise svi ca, berlu, galliani, allegri, flamini, constant itd; po meni cisti penal nije sviran ranije za palermo, a srecom da je micoli u kurcu danas moglo je biti i vise golova razlike
10-30-2012, 09:40 PM
(10-30-2012, 09:36 PM)trinexx21 Wrote: kad vec gubimo nakantajte nas sa 4 razlike da odu vise svi ca, berlu, galliani, allegri, flamini, constant itd; po meni cisti penal nije sviran ranije za palermo, a srecom da je micoli u kurcu danas moglo je biti i vise golova razlike Valjda ti je trebalo biti dosad jasno, da se to nece desiti. Niko nece otic, nema svrhe navijat za neke nase potope, to se desava u ozbiljnim i organizovanim klubovima. Milan to nazalost vec neko vrijeme nije. A sto se tice utakmice bilo je na momente neke igre i sansi, mada nedovoljno je to sve.... |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|