Milanezi s Balkana
(11-06-2012, 10:58 PM)ensar7 Wrote: ma sa ovakvom igrom, mozemo dobit anderlecht tamo i zenit kod kuce. Pato je cudo. Znaci svugdje ga je bilo nudio se, dosta trcao. Pa nije ni cudo sto je Bojan rekao da je to jedan od najbolji napadaca koje je vidio hehe Znaci bude li sve uredu, tj. ako nastavi dalje radit, vratit ce se u staru formu. Binho obavezno gledat u prvi tim, a Pazziniu nac kakvu dobru lozu gore na tribinama, jer je stvarno ne potreban. On je tezi kloc koji stoji i nista ne radi. Znaci ja mrzim takve napadace, koje si umisle u glavi da su neki veliki Kurac u ekipi i da je najbitniji. Jarane, pa nisi Ibra...

Svi u milanu znaju sta trebaju reci.

Pato je cudo jedino zato sto diže noge svaki puta kad netko ide na njega, ili poskakuje u svakom duelu. Osim gola covjek nije vise od 3,4 ok pasa odigrao. Od 10 driblinga prosla su 2. Forma mu je na jedno 15%. Milion godina je trenutno daleko od toga da bude svjetski igrač.

Montolivo najbolji, sastav opet krivi. Sto Urby i dalje radi na desnoj polu špici zna jedino max and kako on ne zna tako ne zna nitko... Palermo i danas - toliko je bio loš da mi je bilo tesko gledati.

Boa kao da je pijan, ozbiljno. Nevjerojatno nesto. Ne moze apsolutno nista. Binho kao Binho, uvijek isto. Bio ok.

Bojan odlican i treba ga ostaviti u klubu da se razigra i uigra/napreduje s nekom mozda jednog dana jacom postavom i jacim trenerom. A ne da mora igrati 60m od gola kao i Shaarawy.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
mrki Pato se moze vratit. al treba mu vremena i rada. onakav sprint koji je on napravio na Nou Campu i Bernabeu, ne dolazi preko noci. on to moze i dalje, al treba mu podrska. a ne da se stavlja na klupu da bi Pazzini mogao da stoji u napadu i gladi k*tu dok drugi trce. poserem se ja na takvog napadaca
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Pato je od povratka odigrao najbolju utakmicu juce...Eh sad sta je uradio...dobio 2-3 duela i 3-4 pasa imo korektna i dao gol....ostalo jedna velika NULA !!!....Ko ne zna kako je igro nek pogleda ono sinoc i da zna da je to najbolje od njega u zadnji 8 mjeseci i sve ce biti jasno...
Pato je mozda tek na pocetku oporavka, njegov kvalitet je neosporan, ali djecko ima strasne probleme u glavi...on je posvadjan sam sa sobom...juce je zabio gol i stavlja prst na usta prema Curvi Sud i onda prste na usi...kao u fazonu sto sad ne zvizdite...ja ne mogu da vjerujem postidio sam se sto sam navijac Milana na takvu reakciju....
Pa ako ga iko trpi to su navijaci Milana a i citav ostali tim....Njegovo postovanje je ne ogromnoj nuli...strasno i porazno, izgleda da se umislio da je neki igrac svjetske klase trenutno...Talenat svjetske klase jeste ali se treba dokazati kao igrac...a ne jednu sezonu 25 golova pa onda u dvije kad se sabere 10....sve mora promjeniti u igri od pristupa na terenu, psihicke pripreme za utakmicu do discipline...eh kolko mu je potrebno vremena treba sacekati....

Montolivo je konstantan i to je najvaznije...nikad vise defanzivnih zadataka nije imao u karijeri...zato cesto zna zaplivati i ostaje rupa izmedju njega i stopera(pogledajte gol Malage i njegovo kretanje)....ali trud mu je neupita...treba da bude primjer...onaj pressing mu najvse godi presjeko je dosta lopti...i trazi rjesenja prema naprjed...

Constant je zasad najbolje rjesenje ljevo...mada on nije ljevi bek i to je dokazo losom postavko kod gola sinoc...sjetite se Abatea kolko mu je trebalo da savlada kretanja beka pa evo ni dan danas zna ispasti i ne pokrije ledja stoperu...

Mexes ima najvise zelje i bas mu je dopizdilo da gubi...Max kaze da od stopera najvise povjerenja ima u Boneru....JADNI MI Sad ....

De Jong mi nije jasan ova bi njemu formacija trebala goditi...medjutim los je tehnicki i tu pati dosta jer ima ispred sebe prostora u ovoj formaciji a on to ne koristi...cak i njegova specijalnost(defanziva) cesto isapda...van forme....
Ja licno jedva cekam da vidim u ovoj formaciji Muntari nadam se na mjestu De Jonga...

Eh sad pravo otkrivljenje je Bojan, uvezao je tri dobre utakmice i ulazi u formu...ova nova pozicija mu godi...vrlo je slabe fizicki ali kad se odvoji od protivnika onako mal i brz zaista moze nam dosta toga dobrog donjet...

Za Faraona je mozda i bolje da je izaso sinoc da se ne digne previse ipak nam on najvise treba hladne glave...medjutim ja se ne slazem sa tom izmjenom kad je mogo izvesti Urby-a...koji ono pokusava, trci ali njegovi sutevi su sve nesto preko gola, driblinzi stalno u ljevu stranu...mora Max naci rjesenje na desnoj strani...

Sto se tice Boatenga njegov pristup je onaj samo da odradim utakmicu ne vidi se ni 1% truda i zelje od prosle sezone...kad se samo sjetim njegovi utakmica protiv Leccea i Barce...formacija mu ne odgovara ali se mora naviknuti i prilagoditi ...

PS Gvardiolin manager je juce vidjen u restoranu u Milanu sa ljudima bliskim Gallianiju i kazu cak da se Galliani sastao snjim tajno...postoji demant official na stranici...medjutim Di Marzo(najjaci novinar u Italiji) potvrdio je taj sastanak cak postoje i slike dolaska njegovog brata tj managera u restoran...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Dakle od sljedeće sezone Guardiola je trener
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(11-07-2012, 12:26 PM)dejo Wrote: Dakle od sljedeće sezone Guardiola je trener

to su govorili i za fabregasa i za van persia. svi su ti manageri bili s Gallianiem kod "Giannini"-a, i svi pisali o njihovim dolascima... pa na kraju nista.
ja mislim da on nece doc jer ovdje nema nista. ja se kladim da ce preuzet Chelsea, jer su mu tamo dovedeni igraci s kojim radit
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(11-07-2012, 12:46 PM)ensar7 Wrote:
(11-07-2012, 12:26 PM)dejo Wrote: Dakle od sljedeće sezone Guardiola je trener

to su govorili i za fabregasa i za van persia. svi su ti manageri bili s Gallianiem kod "Giannini"-a, i svi pisali o njihovim dolascima... pa na kraju nista.
ja mislim da on nece doc jer ovdje nema nista. ja se kladim da ce preuzet Chelsea, jer su mu tamo dovedeni igraci s kojim radit

Ima mlada i potencijalna ekipa, uz mladog Rodriga Ely-a, Gabriela, Mastoura kao superpotencijale još neke mlade igrače.

Spominje se da je Guardiolin brat bio u Milanu radi Suareza iz Liverpoola jer je on njegov menadzer i predstavnik za talijansko tržište, tako nekako !!

Boatenga pod hitno prodati on je indirektni krivac za gubljenje bodova u prvih 5 trekmi dok je bio starter lik igra očajno :/
Reply
(11-07-2012, 02:50 PM)Tiziano Crudelli Wrote:
(11-07-2012, 12:46 PM)ensar7 Wrote: to su govorili i za fabregasa i za van persia. svi su ti manageri bili s Gallianiem kod "Giannini"-a, i svi pisali o njihovim dolascima... pa na kraju nista.

Ima mlada i potencijalna ekipa, uz mladog Rodriga Ely-a, Gabriela, Mastoura kao superpotencijale još neke mlade igrače.

Spominje se da je Guardiolin brat bio u Milanu radi Suareza iz Liverpoola jer je on njegov menadzer i predstavnik za talijansko tržište, tako nekako !!

Boatenga pod hitno prodati on je indirektni krivac za gubljenje bodova u prvih 5 trekmi dok je bio starter lik igra očajno :/

on je indirektni krivac....a ko je direktni krivac?

direktnog krivca ne treba maknuti? samo indirektnog izgleda....
Reply
Ja neznam šta su neki od vas gledali,ali meni igra nije ništa spektakularno bolja bila nego inače,možda malo više želje i borbenosti je bilo.Pato uvjerljivo najgori igrač na terenu,zabio je gol ,ali ja bi volio da nije jer ćemo ga zbog tog gola trpit mjesecima sada,a kod njega želju i borbenost ne vidim, i dalje ide stakleno u duele i uopće ne vidim gdje se on to nudio sinoć??? Po meni jučer najbolji Boja,Constant i Montolivo.Bonera uz Pata najlošiji što nije čudno,Urby i De Sciglio na trenutke odlični,na trenutke izgubljeni,Mexes solidan,ali u suradnji sa Bonerom i on ispada budala :-)) . El Sharawy možda malo lošiji nego inače,ali i dalje ga je bilo svuda,u obrani,vezi i u napadu i nikad ga ne bih mijenjao,žestoko zviždanje skoro cijelog San Sira je bilo kad je vadio El Sharawya,masa ljudi je vikala da mijenja Pata ,a ne Sesa.
I neznam da li ste malo gledali Anderlecht,ali mi s njima ćemo teško izvući bod u gostima,a on nam je krajnje neophodan kao i pobjeda u zadnjem kolu protiv Zenita ;-)
Reply
Mi trebamo sto prije ispasti iz ove grupe da se mozemo nekako boriti za dobar plasman u serie a, a i da izbjegnem gledanje unuted, real, dortmund, barca, chelsea - milan u drugom krugu i nasu blamažu. Kako kaze Stulic: "A ja ne zelim da se blamiram..." Smile

Pato je loš a ne samo da je loš, njegovo ponašanje je preslo sve dozvoljene granice i ja bih ga prodao vec prije 6 mj kad smo imali sansu. Tip ne moze dobiti duel. Pa on ni u jedan skok glavom ne ide. Zabio gol sa 2m, strava, kao Falcao! Ne ide ni u prostor a i kad uđe uvijek stane. A ona reakcija u prvom pol kada je s lijeve strane suao u 16 pa s loptom zavrsio vani...kao amater. U biti on i je amater, tako se ponasa.

Boa ako ne zeli igrati za Milan i ako je takav superstar treba ga prodati za 15mln nekome i kupiti Strootmana, a Binha isto sto prije. I ako je ista vezano uz Suareza njega platiti novcem od Robinha.

Početi dovoditi prave igrače, pobjednike, koji u Milanu mogu ono sto ac Milanovi navijaci zasluzuju.

Ma Sale to s Bonerom je vise komedija. Jedini, JEDINI gori od njega je Antonini. Zamisli ovo: bek si u milanu vec godinama. Dođe na posudbu veznjak iz GENOVE i igra umjeto tebe beka...OkmilanDevilol
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Dobar članak o našem rekordu koji Juventus na kraju nije uspeo da obori...
http://www.acmilan-serbia.com/2012/11/pr...ilanu.html
Devilcool
Reply