Milanezi s Balkana
i kakvo iznenadno pojacanje Smile)) Bonera povreda zadnje loze, nadam se da ga nece biti do kraja sezone..
Reply
Svi se sprdaju sa nama...Ismijavaju nas,zato sto smo jadni,imamo jadnog trenera i jadne igrace..polovne,otpadke iz klubova u kojima nisu mogi da igraju,pomalo me stid kad gledam ovu utakmicu...
Rossonero Per Sempre...
Reply
čestitam fiorentini na pobjedi i to bez jovetića, bravo bravo bravo !
Reply
Ovaj poraz mi je nekako najteže pao ove sezone, osim onog sa Interom...
Devilcool
Reply
Corrierre dello Sport
Allegri danas dobija otkaz?

http://www.klix.ba/sport/nogomet/allegri.../121112034

Nadam se da će se želja većine ispuniti te da će dobiti otkaz. Pa da vidimo da li je do uprave ili trenera kako većina govori
Reply
(11-12-2012, 11:00 AM)MIRZA Wrote: Corrierre dello Sport

Nadam se da će se želja većine ispuniti te da će dobiti otkaz. Pa da vidimo da li je do uprave ili trenera kako većina govori

nije dobio otkaz. galkiani i Silvio su se sinoc sastali, i u 23:30 je pozvan Allegri na razgovor. kasnije i jutros ujutro je potvrdjeno od uprave Milana da je Allegri i dalje trener i da ima potpunu podrsku. Silvio ce u petak imat razgovor sa svakim igracem posebno. stim se da zakljucit da Allegei ostaje trener do kraja sezone, tako da tu temu o njegovom otkazu mozemo zaboravit i ne treba je dalje raspravljat.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(11-12-2012, 11:22 AM)ensar7 Wrote:

nije dobio otkaz. galkiani i Silvio su se sinoc sastali, i u 23:30 je pozvan Allegri na razgovor. kasnije i jutros ujutro je potvrdjeno od uprave Milana da je Allegri i dalje trener i da ima potpunu podrsku. Silvio ce u petak imat razgovor sa svakim igracem posebno. stim se da zakljucit da Allegei ostaje trener do kraja sezone, tako da tu temu o njegovom otkazu mozemo zaboravit i ne treba je dalje raspravljat.

E nadam se da će sada i većina koja je uglavnom krivila Alegria (i ti si bio jedan od njih) vidjeti gdj je glavni problem.

Daleko od toga da branim Alegria, ali sada ako bi on i otišao, došao bi novi pijun. Dakle jedini i glavni krivac za sve ovo oko kluba je uprava.
Ne bi me čudilo da mu oni sastavljaju i ekipu prije utakmice.
Reply
(11-12-2012, 11:22 AM)ensar7 Wrote:

Griješiš, razlog što Allegri nije dobio otkaz jeste da nema adekvatne zamjene tj da je zvanično Tasotti jedina opcija koja bi prihvatila Allegrievo mjesto za koje je on svjestan bolje nego itko da malo tko sa ovom ekipom i nakon rijetko viđene smjene generacija ako to tako mogu nazvati može nšto bolje napraviti !!
Reply
2 razloga:
prvi: ne zelimo placat preostalu platu Allegriju. jer ima ugovor do 2014
drugi: nemamo zamjenu za njega do jula. ne zeli niko preuzet ekipu na oola godine. jer tad planiraju Guardiolu. jebe ih to sto Pep nece odma da prihvati ovaj krs od kluba. vec, prvo zeli da mu dovedu igrace i tek ce onda preuzet klubu. sjajnoooo
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(11-12-2012, 01:57 PM)ensar7 Wrote: 2 razloga:
prvi: ne zelimo placat preostalu platu Allegriju. jer ima ugovor do 2014
drugi: nemamo zamjenu za njega do jula. ne zeli niko preuzet ekipu na oola godine. jer tad planiraju Guardiolu. jebe ih to sto Pep nece odma da prihvati ovaj krs od kluba. vec, prvo zeli da mu dovedu igrace i tek ce onda preuzet klubu. sjajnoooo

Da, uz to Galliani je maksimalno za Allegria i većina igrača tako da to daje dodatnu težinu.

Mene jedino što smeta kod Allgeria zašto sam ne odustane, jednostavno da otkaz i to je to ! Mislim da bi 90% trenera na njegovom mjestu samovoljno otišlo sa klupe Milana.
Reply