(11-12-2012, 02:16 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Da, uz to Galliani je maksimalno za Allegria i većina igrača tako da to daje dodatnu težinu.
Mene jedino što smeta kod Allgeria zašto sam ne odustane, jednostavno da otkaz i to je to ! Mislim da bi 90% trenera na njegovom mjestu samovoljno otišlo sa klupe Milana. Ne volim da donosim sud o ljudima, a da ih lično ne znam.
Ali ovo kod Alegria mi liči na onu narodnu: "Upala mu kašika u med"
Dobre pare, a nije mala stvar u biografiji imati da si vodio Milan, što se tiče rezultata uvijek se može vaditi da je učinio najbolje što je mogao sa datim igračima.
Meni najviše ne idu u glavu Galiani i ekipa. Šta im bi odjednom :S
slijedi nam napoli u gostima i juve doma.....realno je ocekivati 0 bodova...samo da se ne osramotimo previse
(11-12-2012, 02:16 PM)Tiziano Crudelli Wrote: (11-12-2012, 01:57 PM)ensar7 Wrote: 2 razloga:
prvi: ne zelimo placat preostalu platu Allegriju. jer ima ugovor do 2014
drugi: nemamo zamjenu za njega do jula. ne zeli niko preuzet ekipu na oola godine. jer tad planiraju Guardiolu. jebe ih to sto Pep nece odma da prihvati ovaj krs od kluba. vec, prvo zeli da mu dovedu igrace i tek ce onda preuzet klubu. sjajnoooo
Da, uz to Galliani je maksimalno za Allegria i većina igrača tako da to daje dodatnu težinu.
Mene jedino što smeta kod Allgeria zašto sam ne odustane, jednostavno da otkaz i to je to ! Mislim da bi 90% trenera na njegovom mjestu samovoljno otišlo sa klupe Milana.
ja sigurno nebi  jarane, primas dobru platu, vodis Milan, zaboli te k.... za rezultate cak i da izgubis neces bit otjeran... pa samo bi budala sama dala otkaz 
pazi, po pravilniku: ako ti klub da nogu, moraju te isplatit sve do kraja tvog ugovora. ali ako nadjes novi klub u medjuvremenu, onda je kraj. bas zato inter ima hrpu dugova. cini mi se da su jednom placali 4 trenera 
ali ako trener da ostavku, onda je to odma kraj. znaci prekida se ugovor sa klubom. pa dragi moj Crudelli, ja da sam na mjestu Allegrija, sjedio bi na toj poziciji sto vise moguce. jebes karijeru. jarane trenirao sam Milan, pa i kad propadnem, sigurno ceme neka ekipa uzet radi toga sto sam vodio veliki Milan i uzeo naslov. e tad cu se ponovo potrudit. a do tad prst u uho i zajebavat se sa tassotijem dok igraci gube na terenu.
i nemamo trenutno nikakvu zamjenu za allegrija. nebi ja volio ni pepa. ne svidja mi se njegov stil igre. a trenutno ne vidim nesto puno pametni trenera koji su slobodni.
da se razumijemo: trenutno nema ko zamjenit allegrija, tj. niko ne zeli klupu Milana. iako ja smatram da je vecina bolja od allegrija. al da ima neki poseban, nema. mislim na jednu ruku trener, al moramo se rijesit i uprave. jer djaba ti Klopp kad imas idiote Galliani, Braida i Silvio koji ti jebu cijelu koncepciju dovodjenjem svojih igraca minut do 12. al haj kako god. ja znam da sa allegrijem nam se ne pise dobro, i tesko da cemo do evrope slijedece godine. o ch. ligi ne sanjam, to su samo iluzije
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Špekuliše se da je Baloteli na izlaznim vratima Citya (po već ko zna koji put). Ne bi me čudilo kada bi ga mi doveli
(11-13-2012, 10:19 AM)MIRZA Wrote: Špekuliše se da je Baloteli na izlaznim vratima Citya (po već ko zna koji put). Ne bi me čudilo kada bi ga mi doveli
Mozda na kraju njegovog ugovora sa City-jem. To je bar izjavio Raiola.
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...l0LTk2MTAy
A ukoliko bude igrao u Serie A, onda to moze biti samo u Interu (Klauzula u ugovoru Inter-City). Takodje ne zaboravimo da su Raiola i Milan trenutno na "Ratnoj" nozi.
Bolje je Milanu da gleda igrace tipa Willian, G. Rossi, Yarmolenko, Sneider...
FORZA MILAN
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...7Jk5y6ZZSo
out of topic ... luis suarez proslavuje svoj gol ,, a ni traga ot njegove saigrace
(11-13-2012, 09:50 PM)DUCO Wrote: http://www.youtube.com/watch?feature=pla...7Jk5y6ZZSo
out of topic ... luis suarez proslavuje svoj gol ,, a ni traga ot njegove saigrace 
Hahaha prejako, kakva samo tužna faca kada viđe da je sam
@eki, ako je istina to da može igrati samo za Inter u Italiji, meni i više nego drago. Ne bih ga volio kod nas. Poznati smo kao tim koji dovede u red sve problematične igrače, ali mislim da u ovom trenutku nema ko da ga dovede u red
(11-13-2012, 11:22 PM)MIRZA Wrote: @eki, ako je istina to da može igrati samo za Inter u Italiji, meni i više nego drago. Ne bih ga volio kod nas. Poznati smo kao tim koji dovede u red sve problematične igrače, ali mislim da u ovom trenutku nema ko da ga dovede u red
Nije direktno receno da moze igrati SAMO za Inter, vec da Merda ima pravo da ga vrati, a ukoliko oni to nece, onda verovatno ostale ekipe mogu da pregovaraju sa njim. Znaci, ukoliko Mario njiima "ne treba", oni ce verovatno da potpisu ugovor sa njim da bi izbegli da se njihovi direktni protvnici ne osnaze, a zatim ga mogu dati na pozajmicu kome oni to hoce, ili da ga iskoriste za neku "high class" trampu, tipa daju ga Barci da uzmu Villu, ili daju ga Man.u da bi uzeli Nanija (ma lupam bezveze)...
A imas i pravo, bolje da ga ne uzimamo, da gubimo vreme sa njim...vidi sta nam se desilo sa onom muskom alapacom Cassanom.
Bolje nam je uzeti nekog mladog, ili G.Rossija, ili Cardoza iz Benfike, covek ubija, isto kao Chicharito iz Man.U.
FORZA MILAN
11-14-2012, 12:24 PM
(This post was last modified: 11-14-2012, 12:27 PM by mrki.)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=96162
Govnar and govnarima, kralj svih govnara Platini govnar izjavljuje kako se Berlusconi i Morratti nbemaju sta buniti jer su oni isto izgradili momčadi kao Arapi danas, i kako se za fair play bune samo oni koji gube!
MOLIM?? To izjavljuje predsjednik UEFE!? UEFA MAFIA! FUJ!
EDIT:
Meda mi se komentirati Milan, samo želim da pola ovih igrača ode skupa sa Maxom i da Silvio proda dio kluba jer sve nece sigurno.
Ali jedna dobra vijest je za mene De Sciglio. Koliko ja imam osjecaj, a moguce i da swe varam, on bi mogao stvarno biti ODLIČAN bek. Jos je nesiguran i fali mu samopouzdanja i mirnoce, ali ima brzinu ,tehniku, duel, pas, sve. 5 puta je bolji igrač od Abatea. Po meni ce nam on biti jedan pravi italijanski bek ala Zambrotta. Sto vi kazete?
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
|