11-21-2012, 10:13 PM
Mexesssss hhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh
MILANO SIAMO NOI!!!!
|
Milanezi s Balkana
|
|
11-21-2012, 10:14 PM
Kakva golcina Meksesa
) Faraon pogodio kakva lopta De Scilja...malo me je Faraon iznerviro usro je 2 akcije nakon tog ali nije mu za zamjerit )
mexeeeeeeeeeeeeeees
ibra je vec zaboravljen hahahahaha eto ga, prosli smo grupu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
11-21-2012, 10:18 PM
Ipak nemozemo bez primljenog gola, Urbi ko drvena marija stoji, neznam koji K je izbacivao Konstanta...
11-21-2012, 10:24 PM
ma de jong stoji. ala nadzorni organ, on ce da posmatra sta se desava. nedo ti Bog da on ili Nocerino potrce da pomognu odbrani
jebem vas u usta, primate 3 miliona a kurcu ne valjate al sta ces kad imate konja na klupi koji vam vjeruje i pedofila koji se pali na vas pa vas dovede u ovaj klub
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
11-21-2012, 10:33 PM
1-3
Pato )) skolska kontra asistencija Faraona
11-21-2012, 10:35 PM
Pobjeda i prolaz..kud ćeš bolje...sve je zasluga Allegrija, on je najveći stručnjak na svijetu nakon Mourinha...
MILANO SIAMO NOI!!!!
11-21-2012, 10:38 PM
11-21-2012, 10:40 PM
(This post was last modified: 11-21-2012, 10:40 PM by Tiziano Crudelli.)
(11-21-2012, 10:35 PM)dejo Wrote: Pobjeda i prolaz..kud ćeš bolje...sve je zasluga Allegrija, on je najveći stručnjak na svijetu nakon Mourinha... Slažem se.. Ovaj zagrljaj na kraju tekme Galliani - Allegri su jsan pokazatelj koliko naši ćelavci stoje iza Maxa.. Taktički odlično odigrano iako u tekme ulazimo sa velikim grčom sve bolje i bolje reagujemo, jako sam zadovoljan ovo je def drugi Milan od prije 2-3 mjeseca..
11-21-2012, 10:41 PM
Abbiati ono sto je bio zaposlen dobro je branio...
Mexes kakv gol ni on ne zna kako mu je uspjelo ali salu na stranu dobar je bio u odbrani valjalo se tuci s Mbokaniem...Yepes standardno kolko moze trudi se iako mi nije jasno sto nije poceo Acerbi ili Zapata... Constatn najbolji igrac po meni, da nije bilo one jedne greske cista 10...nije izgubio utakmicu a kad je izasao odma smo primili gol sa te nase ljeve strane.... De Sciglio sjajna asistencija, ali odbrana toplo hladno, prvo pol Jovanovic sansa 100% njegova greska previse je otisao ofanzivno, drugo pol sansa ljevog beka Anderlechta nije ispratio De Sciglio to mora pod hitno popraviti... Montolivo trci standardno ali cini mi se da mu nova taktika kad stoji sa jos dvojicom u liniji ne odgovara vidicemo hoceli se to promjeniti... De Jong trci udara se, ali to nam nije dovoljno i on zna ispasti vrlo lako kad se zaleti Nocerino da nije dao sjajnu loptu na kraju ne znam ni zasto je bio potreban nista posebno pretrcao dosta i to je to... Boa zao mi je gledat majke mi, nema vise cak ni onog naboja kad se zaleti kad stisne sto ga je krasilo prosle god.... Bojan neocekivano za mene los, jednostavno bas kao i u sub previse drzi kod sebe loptu ima sigurno 3 viska dodira sa loptom... El Sharaawy momak kapa do poda, kako je Patu dao loptu i pokazo mu da nije supak i kako se igra.... Pato osim gola ispo je veliki supak kad nije dao loptu Faraonu kod crvenog... Urby i Zapata nema se sta puno komentarisati... Eto sad smo prosli dalje u CL kao drugi iz grupe, Galliani je odahnuo jer to donosi pare, a to je njima najpotrebnije i samo to gledaju...ali dali je do dobro za nastavak sezone ne znam, pretpostavljam 2 ili 3 pojacanja ali DA MOGU IGRATI CL moze se moooozda i necemu nadat...ovako nisam siguran, jos ako dobijemo neku demonsku ekipu...hm samo da nas to ne zezne u ligi jer to nam je najbitnije...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|