The agent of Alexandre Pato has revealed that he will talk to Milan about his client’s future in a meeting next week.
The Brazilian surprisingly issued a quit threat after last night’s 3-1 win at Anderlecht and a January exit could be a possibility.
“If he said certain things then he must have had his reasons,” Gilmar Veloz told TMW on Thursday morning.
“I want to get a better understanding of the situation with Milan.
“I’ll arrive in Italy on Tuesday, I’ll speak with Pato and then with the club to evaluate what to do next. I don’t want to really say anything more because I wouldn’t want to say inexact things.”
Pato was almost sold to Paris Saint-Germain last January until he turned down the switch to the French capital.
“I don’t know if he can leave Milan,” Veloz continued. “We’ll talk about that again after Tuesday…”
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
11-22-2012, 01:52 PM
(This post was last modified: 11-22-2012, 01:58 PM by dejo.)
(11-22-2012, 11:47 AM)MEMO Wrote: Konacno smo ujedinjeni na ovom forumu. Pato je velika prevara i vec godinama ga kritiziramo, a sad je to i sluzbeno potvrdjeno. Ja bi ga zbog one izjave odmah kaznio novcano i izbacio iz ekipe za iduci mec. Kakvo smece. Ja ne znam dal da vise trosim rijeci na tog kripla. Moram priznati da je sve ovo vrijeme jedan mali dio mene vjerovao da se on moze vratiti u formu, ali sad nakon ovoga sinoc, ma da se i vrati u formu on je za mene mrtav igrac. Neka ide dalje, nek mu je sretno, nek nadje drugi klub gdje ce se hvalisati i sprdati suigrace ali ovdje nece. [undefined=undefined]Covjeceeeee, mi ovog igraca nismo htjeli prodati za 35mil i pogledajte sta smo dobili. Mislim da mozemo zakljuciti da je Pato jedan od glavnih krivaca trenutnog stanja u klubu. Zbog njega smo prodali dva superstara a danas od njega dobivamo poruke zavisti i mrznje. Fuj[/undefined]!
Apsolutno se slažem!!!A tko ga nije htio prodati?Uprava!!!Allegri mu više ni ne daje toliko šansi, pretprošlu nije ni ušao, jučer je ušao i sva sreća onaj glupan ga je pokosio i dobio crveni. Faraon se ubio da mu servira loptu na pladnju, a đubre ga nije ni zagrlilo. I sad se on lovi svog agenta...specijalac...i pitanje je gdje će ići jer navodno zainteresiranih ima samo u Brazilu.
(11-22-2012, 01:46 PM)Maji_TZ Wrote: The agent of Alexandre Pato has revealed that he will talk to Milan about his client’s future in a meeting next week.
The Brazilian surprisingly issued a quit threat after last night’s 3-1 win at Anderlecht and a January exit could be a possibility.
“If he said certain things then he must have had his reasons,” Gilmar Veloz told TMW on Thursday morning.
“I want to get a better understanding of the situation with Milan.
“I’ll arrive in Italy on Tuesday, I’ll speak with Pato and then with the club to evaluate what to do next. I don’t want to really say anything more because I wouldn’t want to say inexact things.”
Pato was almost sold to Paris Saint-Germain last January until he turned down the switch to the French capital.
“I don’t know if he can leave Milan,” Veloz continued. “We’ll talk about that again after Tuesday…”
u srijedu je sastanak agenta s upravom
Evo sad čitam na calciomercato.Pato je imao 15 povreda povezanih sa mišićima u zadnje tri godine. I to su uglavnom bile pauze od nekoliko tjedana ili čak mjeseci. Pa dobro otkud tom malom govnaru hrabrosti da cvili što ne igra, pa kad uđe ili se povrijedi ili igra kao plačipičkica. Kako me iznervirao!!!
 MILANO SIAMO NOI!!!!
out of topic : koj zeli malo da se zabavjamo sa igricama , dosta zanimliva
http://www.erepublik.com/en/referrer/Bri...rn+Brigate
koj se registrira preko ovaj link nek mi pise da dobie bonus
(11-22-2012, 02:13 PM)DUCO Wrote: out of topic : koj zeli malo da se zabavjamo sa igricama , dosta zanimliva
http://www.erepublik.com/en/referrer/Bri...rn+Brigate
koj se registrira preko ovaj link nek mi pise da dobie bonus
Igrao sam to već,luda igra samo ja nemam strpljenja s njom
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(11-22-2012, 11:47 AM)MEMO Wrote: Konacno smo ujedinjeni na ovom forumu. Pato je velika prevara i vec godinama ga kritiziramo, a sad je to i sluzbeno potvrdjeno. Ja bi ga zbog one izjave odmah kaznio novcano i izbacio iz ekipe za iduci mec. Kakvo smece. Ja ne znam dal da vise trosim rijeci na tog kripla. Moram priznati da je sve ovo vrijeme jedan mali dio mene vjerovao da se on moze vratiti u formu, ali sad nakon ovoga sinoc, ma da se i vrati u formu on je za mene mrtav igrac. Neka ide dalje, nek mu je sretno, nek nadje drugi klub gdje ce se hvalisati i sprdati suigrace ali ovdje nece. Covjeceeeee, mi ovog igraca nismo htjeli prodati za 35mil i pogledajte sta smo dobili. Mislim da mozemo zakljuciti da je Pato jedan od glavnih krivaca trenutnog stanja u klubu. Zbog njega smo prodali dva superstara a danas od njega dobivamo poruke zavisti i mrznje. Fuj!
Mi se samo oko lošeg možemo ujediniti  .
Nego, momci, seća li se neko ove pesme, najava Kalča pre par godina. Ne izbija mi iz glave:
https://www.youtube.com/watch?v=O-TfX1HXd2s
(11-22-2012, 07:33 PM)Red and black fan Wrote: (11-22-2012, 11:47 AM)MEMO Wrote: Konacno smo ujedinjeni na ovom forumu. Pato je velika prevara i vec godinama ga kritiziramo, a sad je to i sluzbeno potvrdjeno. Ja bi ga zbog one izjave odmah kaznio novcano i izbacio iz ekipe za iduci mec. Kakvo smece. Ja ne znam dal da vise trosim rijeci na tog kripla. Moram priznati da je sve ovo vrijeme jedan mali dio mene vjerovao da se on moze vratiti u formu, ali sad nakon ovoga sinoc, ma da se i vrati u formu on je za mene mrtav igrac. Neka ide dalje, nek mu je sretno, nek nadje drugi klub gdje ce se hvalisati i sprdati suigrace ali ovdje nece. Covjeceeeee, mi ovog igraca nismo htjeli prodati za 35mil i pogledajte sta smo dobili. Mislim da mozemo zakljuciti da je Pato jedan od glavnih krivaca trenutnog stanja u klubu. Zbog njega smo prodali dva superstara a danas od njega dobivamo poruke zavisti i mrznje. Fuj!
Mi se samo oko lošeg možemo ujediniti .
Nego, momci, seća li se neko ove pesme, najava Kalča pre par godina. Ne izbija mi iz glave:
https://www.youtube.com/watch?v=O-TfX1HXd2s

MILANO SIAMO NOI!!!!
Pato propušta Juve... Iskreno se nadam da je u pitanju izbegavanje povrede jer ga je neko zakačio u sredu, a ne sabotaža...
Berlusconi: City želi Guardiolu, ali želimo ga i mi
Predsjednik talijanskog nogometnog kluba Milana, Silvio Berlusconi, posjetio je trening momčadi uoči velikog derbija 14. kola Serie A protiv Juventusa, a u razgovoru s novinarima je otkrio...
- Pokušat ćemo dovesti Pepa Guardiolu, ali Manchester City je na "pole positionu".
Ovo definitivno nije izjava koju je aktualni trener Milana Massimiliano Allegri želio čuti dan uoči utakmice s Juventusom.
- Nekoliko engleskih klubova želi dovesti Guardiolu (op.a. bivšeg stratega Barcelone), no mi ćemo ga isto pokušati pridobiti. Bit će teško, ali pokušat ćemo - rekao je između ostalog Berlusconi.
Nakon razgovora o Allegrijevoj zamjeni, predsjednik Milana morao je odgovoriti na pitanje o eventualnoj "trampi" Milana i Cityja, točnije Alexandra Pata i Marija Balotellija.
- Ne volim zamjene - rekao je kratko i jasno Berlusconi.
Koji konj..
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
|