Milanezi s Balkana
Ja sam isto čuo samo najbolje za tog igrača. Pozitivno je u svakom slučaju što je veoma jak i jednako dobar kao stoper i bočni.Barem tako kažu bivši igrači i treneri na talijanskoj televiziji. Uglavnom nikad nisam čuo ništa loše o njemu. To valjda znači nešto.
Mene pak interesira taj rumunjski stoper što ga je netko prije spomenuo, Chiriches.Je li on dobar šta?
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(11-29-2012, 07:59 PM)mrki Wrote: Sory bio sam bezobrazan malo. Isprika. Unervozim se cim pomislim da je taj Max i dalje trener Milana.

Što vi kazete na Ogonnu iz torina. Nikako da pogledam torino ove sezone! Neke vijesti kazu kako ga u biti Galliani zeli dovesti.

Igra stopera, lijevak, moze i beka. Mlad, talijan. Vrlo jak igrač! Ima tih mladih talijana koji bi mogli izgraditi novi Milan: Perin, Ogbonna, pa kasnije Veratti Big Grin

Traore i Mesbah za Bianbya.. Što po meni nije loše meni se iskreno Bianby sviđa i ispred je ove dvojice miljama..

Najvjerovatnije formacija za sutra (4-3-3) Amelia De Sciglio, Mexes, Acerbi, Constant, Montolivo, De Jong, Nocerino, Robinho, Bojan, El Shaarawy.
Reply
Drag mi je, ali jaka zezancija Big Grin

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak...4680_n.jpg
Reply
Imamo skok igru u odbrani za medalju...
Konstant je bio potpuno pogubljen, uopste nije pratio svog igraca
Reply
(11-30-2012, 08:58 PM)maharaja Wrote: Imamo skok igru u odbrani za medalju...
Zapata je bio potpuno pogubljen, uopste nije pratio svog igraca

i onda se ja cudim ko komentira na forumu.....ljudi ne znaju ko je na terenu...
Reply
Mogao si pogledati da sam ispravio odmah...
Reply
(11-30-2012, 09:07 PM)maharaja Wrote: Mogao si pogledati da sam ispravio odmah...

ja sam samo vidio sta si napisao...
Reply
Pa sledeci put gledaj bolje i manje zlonamerno
Reply
(11-30-2012, 09:12 PM)maharaja Wrote: Pa sledeci put gledaj bolje i manje zlonamerno

ja bi sad trebao refreshati 10 puta forum kad god udjem? usao sam na forum i vidio sta sam vidio...i nema vise price oko toga
Reply
Jaoo majko moja kolko lose...Acerbi je toliko panike unjeo u odbranu da je to nevjrovatno, cak i Constant se gubi pored njega...kog gola necu ni spominjat kako je reagovo...ljudi su jednom ali samo jednom prisli golu i zabili...i to ko je zabio....STRASNO
Vezni red ocajan...De Jong i Nocerino toliko grjese da je to strasno...El Sharaawy sakriven, a Robinho sam sebe upropasti sa driblinzima i igranjem s loptom...Boa trci i trudi se ali dosta tehnicki lose...
A toliko bi nam znacila pobjeda veceras...ocajno prvo pol...poslje Rima i Palerma, najlosije

Mislim da je formacija dobra ali izbor igraca los...dugim loptama nista necemo napraviti...definitivno nisu trebali pocet zajedno i Binho i Boa...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply