Ja sam isto čuo samo najbolje za tog igrača. Pozitivno je u svakom slučaju što je veoma jak i jednako dobar kao stoper i bočni.Barem tako kažu bivši igrači i treneri na talijanskoj televiziji. Uglavnom nikad nisam čuo ništa loše o njemu. To valjda znači nešto.
Mene pak interesira taj rumunjski stoper što ga je netko prije spomenuo, Chiriches.Je li on dobar šta?

MILANO SIAMO NOI!!!!
11-30-2012, 08:58 PM
(This post was last modified: 11-30-2012, 09:01 PM by maharaja.)
Imamo skok igru u odbrani za medalju...
Konstant je bio potpuno pogubljen, uopste nije pratio svog igraca
Mogao si pogledati da sam ispravio odmah...
Pa sledeci put gledaj bolje i manje zlonamerno
11-30-2012, 09:33 PM
(This post was last modified: 11-30-2012, 09:35 PM by Maji_TZ.)
Jaoo majko moja kolko lose...Acerbi je toliko panike unjeo u odbranu da je to nevjrovatno, cak i Constant se gubi pored njega...kog gola necu ni spominjat kako je reagovo...ljudi su jednom ali samo jednom prisli golu i zabili...i to ko je zabio....STRASNO
Vezni red ocajan...De Jong i Nocerino toliko grjese da je to strasno...El Sharaawy sakriven, a Robinho sam sebe upropasti sa driblinzima i igranjem s loptom...Boa trci i trudi se ali dosta tehnicki lose...
A toliko bi nam znacila pobjeda veceras...ocajno prvo pol...poslje Rima i Palerma, najlosije
Mislim da je formacija dobra ali izbor igraca los...dugim loptama nista necemo napraviti...definitivno nisu trebali pocet zajedno i Binho i Boa...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...