12-09-2012, 05:17 PM
(This post was last modified: 12-09-2012, 05:21 PM by Red and black fan.)
Eto vezali smo i 3. pobedu, samo da nastavimo niz i budemo što bliži 3. mestu do kraja polusezone.
Odbrane slabe na obe stane, par užasno glupih grešaka, baš... Robinjo odličan potez kod gola. Mogli smo bolje privesti meč kraju, da je ovima dosudjen penal verovatno bismo strepeli do kraja. Na kraju solidna igra, Torino dosta slab i to smo iskoristili. Nadam se da nije u pitanju ozbiljna povreda i da De Jong neće dugo odsustvovati...
De Jong out 6/7 mjeseci, mnogo sam tužan  (
Verovatno do kraja sezone... Do ku**a...
Ma dobro vraca se Muntari koji je bar meni mnogo bolji igrac na toj poziciji, fizicki su slicni s tim sto Muntari ima mnogo bolju tehniku. E jedino ne znam koliko je ostavilo traga na njega to sto nije igro vise od pola godine...
Nisam bio u mogućnosti gledati do kraja tekmu,ali negdje pročita da su se navodno u tunelu zakvačili Mexes i Robinho?!? Zna li iko išta o tome?
(12-09-2012, 10:38 PM)MIRZA Wrote: Nisam bio u mogućnosti gledati do kraja tekmu,ali negdje pročita da su se navodno u tunelu zakvačili Mexes i Robinho?!? Zna li iko išta o tome?
Da, nakon prvog pol...Robinho se vrlo nonsalatno i opusteno ponaso bas kako on zna...navodno je Mexes(po meni opravdano) galamio na njega i nakon gola ovaj mu nesto rekao kao u fazonu sta je sad...i Mexesu ne treba mnogo...
Inace Mexes se u zadnji 5 tekmi nametnuo kao pravi vodja odbrane
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Sneider u PSG, Pastore odbija transfer u Inter (i Milan), izgleda da Ogbonna ide u Goanzhou, pa sada jos i Strootmana da kupi neko treci (Malaga, Anzhi ili City)...bas super...najbolje da vratimo Inzaghija da igra zajedno sa Gattusom i Nestom!!!
Poceli su mi se gadit ovi Arapi i njohovi novci...usrashe fudbal!!!
FORZA MILAN
(12-10-2012, 11:46 AM)eki111 Wrote: Sneider u PSG, Pastore odbija transfer u Inter (i Milan), izgleda da Ogbonna ide u Goanzhou, pa sada jos i Strootmana da kupi neko treci (Malaga, Anzhi ili City)...bas super...najbolje da vratimo Inzaghija da igra zajedno sa Gattusom i Nestom!!!
Cime su to stvoreni veliki Milan, Real, Barca, Inter, Juve, Bayern, MU,… klikerima ili novcima. Cime Barca placa Messia, Iniestu,…Real Ronalda,…? Cime su placani Van Basten, Rud Gullit, Frank Rijkaard,…klikerima ili novcima? Mozda se i Berlusconi i njegovi novci gadio navijacima Ajaxa kao sto se tebi sada gade Arapi i njihovi novci. Dokle mislis da osvajanje LC bude privilegija samo nekoliko klubova u Europi? Cime su to oni zasluzili? Klikerima ili novcima? Ako je neko usrao fudbal, usrali su ga upravo ovi klubovi koje sam nabrojao. Pretplaceni da osvajaju domace i europske trofeje. Neka malo i drugih, bice interesantnije. Sto ih je vise to bolje za fudbal.
Per aspera ad astra!
(12-10-2012, 12:30 PM)Mecong Wrote: (12-10-2012, 11:46 AM)eki111 Wrote: Sneider u PSG, Pastore odbija transfer u Inter (i Milan), izgleda da Ogbonna ide u Goanzhou, pa sada jos i Strootmana da kupi neko treci (Malaga, Anzhi ili City)...bas super...najbolje da vratimo Inzaghija da igra zajedno sa Gattusom i Nestom!!!
Cime su to stvoreni veliki Milan, Real, Barca, Inter, Juve, Bayern, MU,… klikerima ili novcima. Cime Barca placa Messia, Iniestu,…Real Ronalda,…? Cime su placani Van Basten, Rud Gullit, Frank Rijkaard,…klikerima ili novcima? Mozda se i Berlusconi i njegovi novci gadio navijacima Ajaxa kao sto se tebi sada gade Arapi i njihovi novci. Dokle mislis da osvajanje LC bude privilegija samo nekoliko klubova u Europi? Cime su to oni zasluzili? Klikerima ili novcima? Ako je neko usrao fudbal, usrali su ga upravo ovi klubovi koje sam nabrojao. Pretplaceni da osvajaju domace i europske trofeje. Neka malo i drugih, bice interesantnije. Sto ih je vise to bolje za fudbal. Mozda se ja nisam pravilno izrazio, a mozda si me ti pogresno shvatio...
Zadnjih godina mi se gadi zbog toga sto kad god neko zine necije ime, neki klubovi ga odmah dovode, trebao im ili ne trebao, dali zbog toga sto misle da ce biti bolji, ili zbog toga da ne dozvole direktnim (a sada i indirektnim) protvnicima da se ne ojacaju dovodjenjem tih igraca.
A sto se tice ekipa koje si naveo i njihovih para, zaboravljas da pare ne donose uvek i titule i trofeje. Da te podsetim, Inter je u jednom periodu 1990-ih doveo Ronalda (zlatna kopacka...), Carlosa, Zamorana, Ince-a, Bergkampa, Baggia, Pirla, a imali su Sammera, Ruben Sosu, Panceva...i sta su osvojili...NISTA. Zamalo su ispali u drugu ligu (1993-94)...Nisu uvek pare sve.
Financijski Fair play nije bezveze izmisljen, i mozda ce nam smetati (cisto sumnjam jer Silvio NECE vise da trosi pare za Milan), ali je izmisljen sa ciljem da dozvoli da se igra fudbal, a ne da se od klubova prave igracke za bogatase koji ne znaju sta sa novcima.
I na kraju krajeva, volim da gledam fudbal, ali jos vise volim kada pobedjuje MILAN, a kome se to svidja, neka posecuje neki drugi forum, jer koliko sam ja upoznat, ovaj forum je za Milaniste, a ja mislim da jesam Milanista.
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN
(12-10-2012, 12:30 PM)Mecong Wrote: (12-10-2012, 11:46 AM)eki111 Wrote: Sneider u PSG, Pastore odbija transfer u Inter (i Milan), izgleda da Ogbonna ide u Goanzhou, pa sada jos i Strootmana da kupi neko treci (Malaga, Anzhi ili City)...bas super...najbolje da vratimo Inzaghija da igra zajedno sa Gattusom i Nestom!!!
Cime su to stvoreni veliki Milan, Real, Barca, Inter, Juve, Bayern, MU,… klikerima ili novcima. Cime Barca placa Messia, Iniestu,…Real Ronalda,…? Cime su placani Van Basten, Rud Gullit, Frank Rijkaard,…klikerima ili novcima? Mozda se i Berlusconi i njegovi novci gadio navijacima Ajaxa kao sto se tebi sada gade Arapi i njihovi novci. Dokle mislis da osvajanje LC bude privilegija samo nekoliko klubova u Europi? Cime su to oni zasluzili? Klikerima ili novcima? Ako je neko usrao fudbal, usrali su ga upravo ovi klubovi koje sam nabrojao. Pretplaceni da osvajaju domace i europske trofeje. Neka malo i drugih, bice interesantnije. Sto ih je vise to bolje za fudbal.
Mecong druže, njima je problem jer su arapske pare, da su talijanske, njemačke ili engleske bilo bi sve u redu jer smo navikli na zapadni kapital. Ne samo da smo navikli na zapadni kapital nego se mnogima usadilo u svijest da je to jedini kapital na svijetu što je pogrešno. Pričali su nam kako Arapi lete na tepisima, trljaju magične lampe i slično. Jednostavno: pojava jednog obrazovanog Arapina sa brdo love užasava ljude jer misle da će uslijediti najezda Arapa.
Zamisli samo koliko seru po Cityu i PSG-u, a manje bi pričali da su jednaku lovu u njih uložili Englez ili Francuz.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
|