Sale za Cagliari ne znam. Moram vidjet sa Colom, ako bude on isao, onda sigurno idemo na proslavu titule. Al ne znam kako ce ovaj put reagovat Alen hehe, sad zna da je Interista u busu hahahahahaha
Ma ovo je super proslo, al sam toliko ljut na sebe jer ne slusam svoj stomak. Znaci bio sam 100% ubijednje da ce Milan dobit a Inter i Napoli izgubit, ma osjetio sam to cak i u malom prstu. I konj, moron, idiot ne ode uplatit u kladionicu ta 3 para. E jebem ti srecu...
Joj kad bi sad pukli Bresciu u gostima, pa ja mislim da mi slavimo titulu vec protiv Bologne kod kuce hehe.
Efekat nek si se vratio, a da ti odgovorim: ja sam nazvao Seedorfa djubretom, i iskreno receno zvat cu ga od kraja zivota tako. Uosalom, vidis mi podnaslov 
Za mene je Seedorf bio legenda do 2008, al onda kad se poceo zajebavat a i dalje primao 5,5 mil.€ godisnje, e onda mi je prekipjelo. Gattuso je shvatio da vise ne moze pruzat sjajne partije, pa je smanio primanja, a ta tvoja legenda Seedorf igra samo kad njemu k... cejf. cijelu sezonu se gega, gladi jaja u sorcu dok mu cijela Curva skandira kako se seta San Sirom, a sad kad mu treba novi ugovor ili sredina, e sad je nasao se trudit i borit. Kakav ba Bommel, Flamini ili Prince, eto oni mu otvorili prostor pa sad moze da igra. On moze cijeloj Curvi da ga ... (znas vec sta) za ove 3 godine blamiranja i provokacija prema nama.
Gledaj ovo, ti si napustio ovaj forum radi one tekme protiv Tottenhama i ponasanja Ringhia. E pazi Milan - Inter, na trecem prstenu sam bio, i zajedno sa cijelim stadionom skanidrao: Gennarino Gattuso, Gennarino Gattuso aleeeeee!!!!
Jer mi smo i dalje svi uz Ringhia, i ponosim se sto je ono ucino, ustvari zao mi je sto mu nije u ime svi Ialiana razvalio one zvalje nacisticke zubate. E to je legenda, i njega mogu trpit i necu mu A rec protiv. On ima pravo da cini sta hoce, jer se bori ZA KLUB a ne za svoj dzep. A Ibrino ponasanje ne podrzavam. Ono je sramota. Udaranje igraca na terenu bez povoda, i eto ko fole sam sebi psovao, a sve kamere pokazale kako se u tom trenutku okrece pomocnom. hahaha de bolan, ne mozes nas sve pravit budalama.
Pirlo? Pirlo je fenomen koji nikad nije nista ucinio lose ovom klubu. Ni u jednom trenutku nije spomenuo odlazak, cak vise evo Chelsea ga trazi a njegov odgovor je, prvo da vidi s Milanom, a tek na kraju sezone ako ne bude vise pozeljan razmotrit ce ostale ponude. Ko ce bolan Slowdorfa? Moze jos samo po Brazilu i Russiji da pravi navijace budalama, u Milanu je zavrsio. Pirlo i dalje moze pridonijeti klubu, ali tesko u slucaju da dovucemo novog kreativca u veznom redu (nazalost malo ih je na trzistu).
Zato efekat, nek si se vratio. Al sad nemoj matere ti spominjat moju razinu razmisljanja, idiotizma, filozofije, i koliko cu ja iskenjat sta ti ja znam cega sve. I naravno upute kojim doktorima da idem. Rekao sam ti svoje misljenje, koliko vidim nisam jedini tog misljenja, pa ti sad skontaj ko je upravu.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
04-18-2011, 10:39 AM
(This post was last modified: 04-18-2011, 10:40 AM by ludiot.)
Allegri: Ne osvojiti "scudetto" bilo bi ravno samoubojstvu
Šest bodova prednosti pred Napolijem, a osam u odnosu na Inter, imaju Milanovi nogometaši na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva u kojem je preostalo za odigrati još pet kola...
Svjestan bodovne razlike koju je njegova momčad sakupila pred utakmice protiv Brescije (vani), Bologne (doma), Rome (vani), Cagliarija (doma) i Udinesea (vani, 22. svibnja), Milanov trener Massimiliano Allegri kaže:
- Ostalo je još dosta do kraja, ali šest bodova razlike je lijepa zaliha. Ne osvojiti "scudetto" sada bi bilo ravno samoubojstvu.
Osim ove iskrenosti, Allegri je medijima ponudio i direktan odgovor na upit kojega bi nogometaša volio voditi, a da nije u njegovim redovima:
- Marek Hamšik. Ima kvalitetu, a budući da je mlad pred njim je i dovoljno mjesta za napredak.
Hamšik (24) je slovački nogometni reprezentativac koji se služi objema nogama, a igra na poziciji ofenzivnog veznjaka. U ligaškom dijelu sezone za svoj je Napoli sakupio deset golova i sedam asistencija.
Wed 20/04/11 COI Milan 20 : 45 Palermo
Sat 23/04/11 SEA Brescia 19 : 00 Milan
Sun 01/05/11 SEA Milan 15 : 00 Bologna
Sat 07/05/11 SEA Roma 20 : 45 Milan
Tue 10/05/11 COI Palermo 20 : 45 Milan
to je to jos maloo
Evo upravo su potvrdili na acmilan.com, Pato je obnovio staru povredu desne butine koja ce ga zadrzati van terena od dve do tri nedelje.
http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/8852
FORZA MILAN
Pato 2,3 tjedna out, ponovno... nevjerojatno! Kakva sreća što su merda i napoli izgubili a mi imamo sljedeće dvije "lake" prije Rome...
Ganso? http://www.youtube.com/watch?v=zTJXpNDdNbg To je jedna kraća kompilacija da malo vidite kakav šut ima i pas... ima ih i iscrpnijih itd., ali ova je ok, pogledajte...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
eh taj pato,uvijek nas napusti kad je najbitnije.ma to su kod njega kronicne ozljede,to se ne moze izljeciti,to ce se stalno dogadjati.bar jednom godisnje.ma ja bi ga cak i prodao za neku pristojnu cifru ali ako cemo dovesti gansa ili neymara.stvarno mi je dosta tih patovih ozljeda.sto je previse previse je.
i da,nije mi jasno zasto mecong tako napade saleta,i to bez imalo respekta.covjeka koji je bio na stotine tekmi milana i koji nam to svima moze laganini omoguciti.ne znam,cudno mi to.nemas nimalo postovanja mecongu.
i ja bi se pridruzio slavoncima za milan-cagliari ali uvijek neki problemi.neki dan je bilo ono nevrijeme srusilo mi parkiran skuter i pljas,1100kn odeee..al bice bolje.
ma ok e sa pato ima problem sa taj butni misic i niko nezna u sta e probleb velika misterija ali da se proda bice velika zaguba za nas... pa pato e igrao pola tekmi nego ibra a imaju isti broj golova :p
PATO E NAS DAIMOND 
Forza Paperoooo
sad bice malo tesko sa Palermo treba da se da sansu na neki momke iz primavera... i odmoriti Silva,Abate,gatusso,Zambrota,Van bomel....
04-18-2011, 12:52 PM
(This post was last modified: 04-18-2011, 02:17 PM by Efekat Leptira.)
(04-18-2011, 10:34 AM)ensar7 Wrote: Gledaj ovo, ti si napustio ovaj forum radi one tekme protiv Tottenhama i ponasanja Ringhia. E pazi Milan - Inter, na trecem prstenu sam bio, i zajedno sa cijelim stadionom skanidrao: Gennarino Gattuso, Gennarino Gattuso aleeeeee!!!!
Jer mi smo i dalje svi uz Ringhia, i ponosim se sto je ono ucino, ustvari zao mi je sto mu nije u ime svi Ialiana razvalio one zvalje nacisticke zubate. E to je legenda, i njega mogu trpit i necu mu A rec protiv. On ima pravo da cini sta hoce, jer se bori ZA KLUB a ne za svoj dzep.
šta da ti kažem na ovo.. čega se pametan stidi, time se budala ponosi.. nikad on nije bio sasvim čist, ali je imao sreću da igra puno godina sa zdravim velikim individuama i tu njegova abnormalnost nije dolazila toliko do izražaja.. ali ove sezone se ’otvorio’ čovek.. a kako i ne bi kad za saigrače dobiješ ibru, van bomela, kasana, legrotaljea, boatenga, i flaminia.. preslikan mentalni sklop.. pa to da si po zatvoru hvatao , ne bi mogao pronaći ovakav dijapazon ludaka.. ovom timu samo fale pepe i baloteli da se družina kompletira.. e da mi je neko ovo pričao pre par godina ne bih verovao.. jezivo.
samo na trenutak zamisli da je mesar igrač merde.. verujem da bi ga prezirao više nego materacija.. svako od nas.. ali to ne činite samo zato što nosi drugu boju?? toliko ste mali, licemerni i jadni?? pa zbog čega prezirete merdu nego upravo zbog takvih? ako ćemo se spustiti na njihov nivo i dopustiti da samo boja na dresu bude razlika onda je to tragedija..
ukucaj na youtube kompilaciju njegovih prostakluka.. svako normalan će se posramiti što je takav čovek uopšte dobio priliku da nosi C na rukavu.. ali ono što je ipak glavna odlika navijača ovog kluba je totalno odsustvo normalnog.. da nije tako ne bi 10 000 najvatrenijih bitangi zviždalo najvećem svih vremena.. a dobro se sećam da si baš ti pokušao da opravdaš te zle ljude, s toga mi je drago da nisam u većini, jer onda znam da grešim..
(04-18-2011, 10:34 AM)ensar7 Wrote: Pirlo? Pirlo je fenomen koji nikad nije nista ucinio lose ovom klubu. Ni u jednom trenutku nije spomenuo odlazak, cak vise evo Chelsea ga trazi a njegov odgovor je, prvo da vidi s Milanom, a tek na kraju sezone ako ne bude vise pozeljan razmotrit ce ostale ponude. Ko ce bolan Slowdorfa? Moze jos samo po Brazilu i Russiji da pravi navijace budalama, u Milanu je zavrsio. Pirlo i dalje moze pridonijeti klubu, ali tesko u slucaju da dovucemo novog kreativca u veznom redu (nazalost malo ih je na trzistu).
slažem se sa konstatacijom da je pirlo fenomen.. jer kad neko u 36 meseci odigra 5 zadovoljavajućih mečeva (protiv parme ove sezone; juventusa, barija i kjeva prethodne i jedan meč u CL pre 2 god) i ne ispadne iz postave, pa makar igrao u maloj moštanici, to jeste fenomen, definitvno. To što nije učinio ništa loše da ukalja ugled kluba kao mesar je svakako za pohvalu, i pirlo jeste sjajan momak koji nažalost više ne čini ništa dobro za ovaj klub, a to indirektno znači da nanosi štetu..
što se tiče seedorfa, tu je priča već ižvakana.. glupo je da upoređuješ igrača od 35 leta sa nekim ko je 3 god mlađi.. a opet taj i takav sedorf igra duplo kvalitetniji fudbal od komiranog..
za mene jeste tužno da veteran od 35 g donosi titulu jer nema ko drugi .. a još tužnije da ga njegovi navijači zbog toga nazivaju kako ga nazivaju.. s toga nemoj da mi zameriš što ja vas nazivam ludacima ili neljudima.. dozvolićeš mi to jer koliko god se trudio blaži termin za takav gest ne mogu da izvučem.. to samo govori koliko se srozala ova jadna liga, ali dobro.. za to nije kriv klarens, kao što nije kriv zbog činjenice da mu je ćelavi gmaz ponudio ugovor koji se ne odbija (eto i đubre s brojem 11 prima 8 milki da bi igrao do januara a posle svirao kurcu).. tako da, za mene su sedorf i pirlo igrači koji trebaju biti ispraćeni onako kako Paolo nije, u 37. kolu ove sezone, poslednji put.
(04-18-2011, 10:34 AM)ensar7 Wrote: Zato efekat, nek si se vratio. Al sad nemoj matere ti spominjat moju razinu razmisljanja, idiotizma, filozofije, i koliko cu ja iskenjat sta ti ja znam cega sve. I naravno upute kojim doktorima da idem. Rekao sam ti svoje misljenje, koliko vidim nisam jedini tog misljenja, pa ti sad skontaj ko je upravu.
Ne brini , nisam se vratio, ušao sam samo da odgovorim na neke provokacije i drago mi je da sam to uspeo da izgladim, a usput sam zapazio te vaše prostote i malo skrenuo pažnju na to, ali ne nameravam da učestvujem aktivno na ovom forumu jer ja već duži period ne podržavam ovaj klub i čisto sumnjam da će se bilo šta promeniti u skorije, osim ukoliko Gad ne ostavi broj 11 robbenu ili ronaldu i ode bestraga gde mu je i mesto, a za njim i mesar pravo u ruske tajge, i pri tom čujem da su van bomela udarila kola, a da je divlji konj postao novi igrač lacia.. E istino, tužna li si..
Budi mi pozdravljen.
(04-18-2011, 12:52 PM)Efekat Leptira Wrote: (04-18-2011, 10:34 AM)ensar7 Wrote: Gledaj ovo, ti si napustio ovaj forum radi one tekme protiv Tottenhama i ponasanja Ringhia. E pazi Milan - Inter, na trecem prstenu sam bio, i zajedno sa cijelim stadionom skanidrao: Gennarino Gattuso, Gennarino Gattuso aleeeeee!!!!
Jer mi smo i dalje svi uz Ringhia, i ponosim se sto je ono ucino, ustvari zao mi je sto mu nije u ime svi Ialiana razvalio one zvalje nacisticke zubate. E to je legenda, i njega mogu trpit i necu mu A rec protiv. On ima pravo da cini sta hoce, jer se bori ZA KLUB a ne za svoj dzep.
šta da ti kažem na ovo.. čega se pametan stidi, time se budala ponosi.. nikad on nije bio sasvim čist, ali je imao sreću da igra puno godina sa zdravim velikim individuama i tu njegova abnormalnost nije dolazila toliko do izražaja.. ali ove sezone se ’otvorio’ čovek.. a kako i ne bi kad za saigrače dobiješ ibru, van bomela, kasana, legrotaljea, boatenga, i flaminia.. preslikan mentalni sklop.. pa to da si po zatvoru hvatao , ne bi mogao pronaći ovakav dijapazon ludaka.. ovom timu samo fale pepe i baloteli da se družina kompletira.. e da mi je neko ovo pričao..
samo na trenutak zamisli da je mesar igrač merde.. verujem da bi ga prezirao više nego materacija.. svako od nas.. ali to ne činite samo zato što nosi drugu boju?? toliko ste mali, licemerni i jadni?? pa zbog čega prezirete merdu nego upravo zbog takvih? ako ćemo se spustiti na njihov nivo i dopustiti da samo boja na dresu bude razlika onda je to tragedija..
ukucaj na youtube kompilaciju njegovih prostakluka.. svako normalan će se posramiti što je takav čovek uopšte dobio priliku da nosi C na rukavu.. ali ono što je ipak glavna odlika navijača ovog kluba je totalno odsustvo normalnog.. da nije tako ne bi 10 000 najvatrenijih bitangi zviždalo najvećem svih vremena.. a dobro se sećam da si baš ti pokušao da opravdaš te zle ljude, s toga mi je drago da nisam u većini, jer onda znam da grešim..
(04-18-2011, 10:34 AM)ensar7 Wrote: Pirlo? Pirlo je fenomen koji nikad nije nista ucinio lose ovom klubu. Ni u jednom trenutku nije spomenuo odlazak, cak vise evo Chelsea ga trazi a njegov odgovor je, prvo da vidi s Milanom, a tek na kraju sezone ako ne bude vise pozeljan razmotrit ce ostale ponude. Ko ce bolan Slowdorfa? Moze jos samo po Brazilu i Russiji da pravi navijace budalama, u Milanu je zavrsio. Pirlo i dalje moze pridonijeti klubu, ali tesko u slucaju da dovucemo novog kreativca u veznom redu (nazalost malo ih je na trzistu).
slažem se sa konstatacijom da je pirlo fenomen.. jer kad neko u 36 meseci odigra 5 zadovoljavajućih mečeva (protiv parme ove sezone; juventusa, barija i kjeva prethodne i jedan meč u CL pre 2 god) i ne ispadne iz postave, pa makar igrao u maloj moštanici, to jeste fenomen, definitvno. To što nije učinio ništa loše da ukalja ugled kluba kao mesar je svakako za pohvalu, i pirlo jeste sjajan momak koji nažalost više ne čini ništa dobro za ovaj klub, a to indirektno znači da nanosi štetu..
što se tiče seedorfa, tu je priča već ižvakana.. glupo je da upoređuješ igrača od 35 leta sa nekim ko je 3 god mlađi.. a opet taj i takav sedorf igra duplo kvalitetniji fudbal od komiranog..
za mene jeste tužno da veteran od 35 g donosi titulu jer nema ko drugi .. a još tužnije da ga njegovi navijači zbog toga nazivaju kako ga nazivaju.. s toga nemoj da mi zameriš što ja vas nazivam ludacima ili neljudima.. dozvolićeš mi to jer koliko god se trudio blaži termin za takav gest ne mogu da izvučem.. to samo govori koliko se srozala ova jadna liga, ali dobro.. za to nije kriv klarens, kao što nije kriv zbog činjenice da mu je ćelavi gmaz ponudio ugovor koji se ne odbija (eto i đubre s brojem 11 prima 8 milki da bi igrao do januara a posle svirao kurcu).. tako da, za mene su sedorf i pirlo igrači koji trebaju biti ispraćeni onako kako Paolo nije, u 37. kolu ove sezone, poslednji put.
(04-18-2011, 10:34 AM)ensar7 Wrote: Zato efekat, nek si se vratio. Al sad nemoj matere ti spominjat moju razinu razmisljanja, idiotizma, filozofije, i koliko cu ja iskenjat sta ti ja znam cega sve. I naravno upute kojim doktorima da idem. Rekao sam ti svoje misljenje, koliko vidim nisam jedini tog misljenja, pa ti sad skontaj ko je upravu.
Ne brini , nisam se vratio, ušao sam samo da odgovorim na neke provokacije i drago mi je da sam to uspeo da izgladim, a usput sam zapazio te vaše prostote i malo skrenuo pažnju na to, ali ne nameravam da učestvujem aktivno na ovom forumu jer ja već duži period ne podržavam ovaj klub i čisto sumnjam da će se bilo šta promeniti u skorije, osim ukoliko Gad ne ostavi broj 11 robbenu ili ronaldu i ode bestraga gde mu je i mesto, a za njim i mesar pravo u ruske tajge, i pri tom čujem da su van bomela udarila kola, a da je divlji konj postao novi igrač lacia.. E istino, tužna li si..
Budi mi pozdravljen. Stvarno se trudim da ne citam tvoje postove i da ne reagujem na njih.
Ali ono pricati o Gatusu i prizivati u klub dvije moralne velicine poput Robena (koji saketa svoje igrace) i Ronalda (taj je isfolirao vise penala u jednoj godini od Pipa za citavu karijeru) i onda teoretisati o ljudskim vrijednostima u fudbalu...
Valjao bi nam i Teri on je cisti moralni stup, olicenje postenja dobrote i ne znam cega jos.
E ta trojica i dam se ti fino vratis kao navijac jednog moralnog i postenog kluba sa moralnim i postenim navijacima.
To je cisto... iz supljeg u jos suplje.
Ganso će koštati manje od 25 mln eura
Za crveno-crne dolaze nam odlične vesti iz Brazila. Rukovodstvo Milana je pridobilo podršku DIS-a i porodice Gansa, koji zajedno poseduju 55% kartona toga igrača. Santos se tako našao u poziciji manjinskog vlasnika zbog čega će biti primorani da prodaju toga igrača za cifru koja ne prelazi 25 mln eura, što je manje od pola od cifre koju je taj klub zahtevao pre nekoliko dana. Ariedo Braida može otići u Brazil u sredu gde će nastaviti pregovore sa crno-belom klubom.
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...l0LTUwNDIy
FORZA MILAN
Berlusconi: Inter više nema šanse, došao je red na nas
Prvi čovjek AC Milana, talijanski premijer Silvio Berlusconi, poručio je gradskom rivalu Interu da je za njih mogućnost obrane naslova talijanskih nogometnih prvaka čista iluzija...
Nakon nedjeljnih utakmica Serije A stvorio se bodovni jaz između Milana i Intera, aktualnog prvaka, koji sada iznosi osam bodova. Do kraja natjecanja ostalo je pet kola, za Berlusconija premalo da bi se išta promijenilo u korist branitelja krune.
- Bili ste sjajni - poručio je Berlusconi Interovim navijačima, kojima je i dodao:
- Trostruka kruna (Liga prvaka, Serie A, Talijanski kup u prošloj sezoni, op.a.) je povijesno ostvarenje, a Mourinho je bio nešto posebno. Ipak, sada smo mi ti koji pobjeđujemo. Lani smo Interu omogućili da sve osvoji, sada je bilo dosta.
Upitan o 25-godišnjoj povezanosti s klubom čiji je predsjednik, Berlusconi je kazao:
- Kada sam vidio da Milan pada u Seriju B, budući da sam čovjek koji ima pokoju ambiciju, rekao sam si: "Učinit ću Milan najtrofejnijim klubom svijeta".
|