Milanezi s Balkana
bravo kakabanja
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ovaj deo ne posećuje niko od administratora osim onog jednog koji govori jezikom kao i mi ali očigledno piše samo na engleskom delu. Zato se ovde mogu stalno napušavati igrači, B&G, Alegri i članovi foruma. To se dešava otkako sam ja na forumu, a verujem da je bilo i pre toga. Pojedinci to vešto koriste i stvaraju takvu depresivnu sliku na forumu.
Slažem se sa tobom Kakabanja, to sam uglavnom i ja rekao, Jepes zasere 2 gola, Šaravi promaši zicer, njihov golman odbrani sve živo, stvorimo više prilika ali je Alegri taktički nadigran, baš...
Devilcool
Reply
može li se otvoriti novi thread i da netko od nas bude moderator?zamolimo tog lika i napravimo da forum bude kako treba, ili neka imenuje nekog od nas za moderatora ovog foruma pa neka se pravila strogo primjenjuju za sve uključujući i mene naravno
Reply
(12-22-2012, 11:28 PM)dejo Wrote: bravo kakabanja

Slobodno me banirajte....ja nemam vise sta nadodati na ovom forumu....eto vam velicajte allegrija...dabogda trenirao milan sljedecih 30 godina...jer on nam je bogomdan trener....viva allegri....zivio nam 100 godina.....

Najlakse je okrenuti ledja istini....evo dejo npr nijedan komentar o utakmici....naravno jer nema nijedan argumenat da velica allegrija....njegov problem...ja imam komentar jer imam 100 argumenata protiv allegrija....pogledajte ljestvicu....ona jedina ne laze...
VIVA ALLEGRI
Reply
(12-22-2012, 11:39 PM)kalla1899 Wrote:

Slobodno me banirajte....ja nemam vise sta nadodati na ovom forumu....eto vam velicajte allegrija...dabogda trenirao milan sljedecih 30 godina...jer on nam je bogomdan trener....viva allegri....zivio nam 100 godina.....

Najlakse je okrenuti ledja istini....evo dejo npr nijedan komentar o utakmici....naravno jer nema nijedan argumenat da velica allegrija....njegov problem...ja imam komentar jer imam 100 argumenata protiv allegrija....pogledajte ljestvicu....ona jedina ne laze...
VIVA ALLEGRI

nisam gledao utakmicu, ali čitam ostale na forumu (mislim na engleski dio foruma) i vidim da si ti jedini koji zabrijava. zato ne pišem puno.
Reply
kakabanja, necu da se upustam u raspravu. stvarno ne zelim nikakvu raspravu. ali samo smijem li ti obratit paznju na jedno: koliko je odbrambeni fomracija Allegretto do sad isprobao? OK, vise ih je od 13. Ali kad je napokon nasao pravu kombinaciju, on to zajebe, jer da nekom drugom pravo igranja. Mislim, da li si ikad vidio da je Ferguson npr. mijenjao odbanru Vidic-Rio kad ih je svaka isla kao halva? Ne zelim osudjivat Alegretta, vec samo da ti pokazem jednu drugu stranu. Kako je moguce da on izvodi toliko zamjena na terenu? taman se ustimamo, on zamjeni i mi kiksamo. tj. pravimo greske? razmisli malo. nismo mi protiv alegrija, niti smo protiv ibre acerbia yepsea, binha, pata. jednostavno nam fali onaj nas milan. jarane pa pogledaj samo zambrotta place na rastanku, simic prica o nevjerovatnom klubu gdje se svako postuje i gdje je tvoja jedina obaveza da treniras, klub gdje ni jedan igrac nije htio da ide (sem Schwchenko). mislim halooooo? pa jel trazim puno? samo zelim onu moju tradiciju. ne zelim prvo mjesto, zelim evropski Milan, klub kojeg se svaka ekipa bojala. zelim disciplinu koju je Sachi uveo a Capello usavrsio. Carletto kolko los bio, sve ih je drzao pod kaisom. e to mi fali. jarane muka mi je od ovoga. pa jebemu majku nismo mi inter da pobijedimo par tekmi i nazivamo se sampionima??? svaku titulu do sad smo osvojili svojim trudom i znojem. svaka titula je donesena jer su se svi borili. i igraci i uprava. i vidi sad: uprava digne ruke od kluba, i ja to moram da trpim. pa necu jarane. pa necu sigurno. napustite klub, i opet idem na tekme. pa nije Milan polje izivljavanja za makrobossule ala Silvio. nije to neka Modrica, Zagreb ili Vojvodina. Halooo!!! znali smo izgubit od Deportiva, pa smo svi bili uz klub. a vidi sad... zar ovo nije sramota. ne palimo se mi za gubitke milana. niti se palimo za pobjede. Iskreno. ja bi bio radostan kad bi oni donijeli pravu poruku poslije ovog veceras. zanima me misao Milana, onaj njegov karakter, dusa Milana, ono sto me vezalo za ovaj klub, a ja od toga trenutno nista ne vidim.
Zato gubili mi ili pobjedjivali, mene ne zanima toliko. Ja zelim da stoka skonta da je ovo NAS Milan, i da zive od navijaca. Bez navijaca, nece biti San Sira, bez San Sira nece biti ni grotla Milana, ber tog Grotla, svaka momcad moze doci u Milano olako. Zamisli da neko oduzme Borussine fanove sa Westfallen Stadiona (znam da se sad drugacije zove, al kod mene je uvijek pod starim imenom)? zamisli da neko isprazni juznu tribinu? kolko gos se igraci trudili, navijaci su 12ti igrac. vjeruj mi.
ne zelim da komentarisem ovo veceras, jer me ne zanima, ali samo zelim da ti kazem zasto vecina nas stariji clanova se slabo javlja.
lave moj, Milan nece nikad umrijet. kad tad cemo se opet dignut, i mi cemo bit uz njega. al za sad sam protiv uprave
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(12-22-2012, 11:39 PM)kalla1899 Wrote:

VIVA ALLEGRI
Jedino ne lažu pare a mi para nemamo.
(12-22-2012, 11:45 PM)ensar7 Wrote: kakabanja, necu da se upustam u raspravu. stvarno ne zelim nikakvu raspravu. ali samo smijem li ti obratit paznju na jedno: koliko je odbrambeni fomracija Allegretto do sad isprobao? OK, vise ih je od 13. Ali kad je napokon nasao pravu kombinaciju, on to zajebe, jer da nekom drugom pravo igranja. Mislim, da li si ikad vidio da je Ferguson npr. mijenjao odbanru Vidic-Rio kad ih je svaka isla kao halva? Ne zelim osudjivat Alegretta, vec samo da ti pokazem jednu drugu stranu. Kako je moguce da on izvodi toliko zamjena na terenu? taman se ustimamo, on zamjeni i mi kiksamo. tj. pravimo greske? razmisli malo. nismo mi protiv alegrija, niti smo protiv ibre acerbia yepsea, binha, pata. jednostavno nam fali onaj nas milan. jarane pa pogledaj samo zambrotta place na rastanku, simic prica o nevjerovatnom klubu gdje se svako postuje i gdje je tvoja jedina obaveza da treniras, klub gdje ni jedan igrac nije htio da ide (sem Schwchenko). mislim halooooo? pa jel trazim puno? samo zelim onu moju tradiciju. ne zelim prvo mjesto, zelim evropski Milan, klub kojeg se svaka ekipa bojala. zelim disciplinu koju je Sachi uveo a Capello usavrsio. Carletto kolko los bio, sve ih je drzao pod kaisom. e to mi fali. jarane muka mi je od ovoga. pa jebemu majku nismo mi inter da pobijedimo par tekmi i nazivamo se sampionima??? svaku titulu do sad smo osvojili svojim trudom i znojem. svaka titula je donesena jer su se svi borili. i igraci i uprava. i vidi sad: uprava digne ruke od kluba, i ja to moram da trpim. pa necu jarane. pa necu sigurno. napustite klub, i opet idem na tekme. pa nije Milan polje izivljavanja za makrobossule ala Silvio. nije to neka Modrica, Zagreb ili Vojvodina. Halooo!!! znali smo izgubit od Deportiva, pa smo svi bili uz klub. a vidi sad... zar ovo nije sramota. ne palimo se mi za gubitke milana. niti se palimo za pobjede. Iskreno. ja bi bio radostan kad bi oni donijeli pravu poruku poslije ovog veceras. zanima me misao Milana, onaj njegov karakter, dusa Milana, ono sto me vezalo za ovaj klub, a ja od toga trenutno nista ne vidim.
Zato gubili mi ili pobjedjivali, mene ne zanima toliko. Ja zelim da stoka skonta da je ovo NAS Milan, i da zive od navijaca. Bez navijaca, nece biti San Sira, bez San Sira nece biti ni grotla Milana, ber tog Grotla, svaka momcad moze doci u Milano olako. Zamisli da neko oduzme Borussine fanove sa Westfallen Stadiona (znam da se sad drugacije zove, al kod mene je uvijek pod starim imenom)? zamisli da neko isprazni juznu tribinu? kolko gos se igraci trudili, navijaci su 12ti igrac. vjeruj mi.
ne zelim da komentarisem ovo veceras, jer me ne zanima, ali samo zelim da ti kazem zasto vecina nas stariji clanova se slabo javlja.
lave moj, Milan nece nikad umrijet. kad tad cemo se opet dignut, i mi cemo bit uz njega. al za sad sam protiv uprave
Milan je privatni klub Silvija Berlusonija i ti se što prije pomiri sa tim.
Niti je Alegri Ferguson, niti su ovi naši stoperi Vidić-Ferdinand. Alegri je npr. prvu godinu imao standardnih 11, drugu je morao konstantno mijenjati zbog ozljeda a u ovoj još uvijek nismo odigrali odličnu partiju u svim smjerovima tako da recimo da shvatam zašto on toliko mijenja. Traži nešto da od slabog napravi solidno što mu koliko toliko polazi za rukom.
Reply
Kakve sve gluposti se mogu procitati na ovom forumu...Nekad je ovo bio forum navijaca Milana,a sad se pisu stvari koje nemaju veze sa Milanom...Jbg....
Rossonero Per Sempre...
Reply
Uglavnom, užasan način da se završi godina ali jebi ga. Ulaz u drugi deo sezone je jako bitan jer imamo dosta lakih mečeva i ako se to odradi kako treba momcima će biti znatno lakše u nastavku.
Devilcool
Reply
Šta imam komentirat. Radovali se kad smo dobili Regginu i PEscaru i evo nabili nas kao djecu danas.

Dobili gol iz prekida kao uvijek. Nigdje veze, nikakav plan, nikakve kretenje. Svaki korner opasniji po naš gol iz kontre nego po njihov gdje izvodimo, svaki aut ništa organizirano. Sve isto. Tuzan i bijedan Milan. Bozic i -17. Eto.

To nije pesimizam, to je realnost. Mozda je stvar podneblja pa su ljudi nerealni, emotivni. Al ja ne zelim tu neke vedre note stavljati kada nije za njih vrijeme. Vi kako hocete.

Montolivo bio odlican i onda zadnjih 2, 3 su ga spakovali tamo negdje desno u pm... Ne kuzim.

I taj Constant NE ZNA SKOČITI na centaršut. To radi svaku tekmu. NE zna igrat obranu čovjek. U mom Milanu igrali Maldini i Sergio bekove. A sada ovo gledam Sad

Allegir, ne Allegri, ovo je stanje i pdodukt svega skupa. -17. Pa vi budite zadovoljni.

Kod nas u Hr. je bila u medijima jedna lijepa slika/usporedba između trenera rukometne repke i Ivana Balića. Goluža je čovjek koji je slavio treća mjesta, Balić ne.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply