12-24-2012, 04:08 PM
(This post was last modified: 12-24-2012, 04:09 PM by Maji_TZ.)
Adel Taarabt QPR ... navodno ako prodaju Robinha on je glavni kandidat za zamjenu....znali ko sta o ovom momku...vidim da je Marokanac rodjen 1989...jeli neko pratio vise Englesku Premier Ligu itd...
Galliani je u Brazili u pregovara oko prodaje Pata i Robina otisao je sam tamo...nadam se da ce dobro isposlovati i izvuci para ako ne onda bar neku razmjenu dobru da napravi...
Nakon poraza od Rome gledo sam par strucnjaka koji govore o transfer politici Milana...kazu da uopste ne treba napadac ako ode Pato...ako ode Binho onda jedno krilo ali da moze igrati i AM...a kao glavne mete u januaru treba okrenuti bar jednom pouzdanom stoperu, kazu moguce da ce doci dva stopera neki stariji na posudbu(Carvalho) i jedan mladji ali pouzdan(taj mali Rumun ili Ogobbona)...i kazu obavezno ali obavezno zamjenu za De Jonga u vidu nekog stamenog DM jer Ambro nema sanse da odigra na toj poziciji u ovoj novoj formaciji...povecan je radijus kretanja DM tako da to Ambro nema sanse da izdrzi a Muntari takojder sto se tice trke i odbrane nije dobro rjesenje(plus Muntari NE IDE na Africki kup) ...
Galliani i Max izjavili da je cilj 2 mjesto za koje zaostajemo citavih 9 bodova...ako je tako onda fkt 3,4 mozda cak i 5 pojacanja (stoper ljevi bek zadnji vezni kreativac u vezi i napadac)ali dobrih koji ce nam pomoci u ovoj novoj formaciji ne neka krpljenja i kupnja igraca samo da popune broj...poznavajuci strategiju njihovu to ce biti veoma tesko da ne kazem nemoguce...ali kako su vec sami sebe otpisali protiv Barcelone moguce da ce dovodit igrace koji nemaju pravo nastupa u CL samo da odigraju ligu sto bolje...i da dohvate to skoro nemoguce 2 mjesto
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Za tog Marokanca Taarabata kažu da je dobar igrač, sada ako je suditi po komentarima ovih koji prate premier ligu, onda će nam i više nego dobro doći. Mada mene najviše brine to uklapanje u talijanski stil igre
12-25-2012, 12:10 PM
(This post was last modified: 12-25-2012, 12:13 PM by kalla1899.)
(12-24-2012, 12:23 PM)mrki Wrote: Nell’intervista pre natalizia con la Gazzetta dello Sport, Massimo Ambrosini bacchetta la squadra e il suo atteggiamento messo in mostra a Roma e indica la via da seguire: “A questi livelli bisogna avere una preparazione di un certo tipo, sia di squadra sia come singoli. A Roma siamo mancati in quello. Alla ripresa vedremo se è stato solo un episodio. Ora non abbiamo più bonus. Se vogliamo puntare dal secondo posto in giù dobbiamo affrontare tutte le partite come se fossero decisive”.
Nesta, Seedorf, Pirlo, Gattuso, Inzaghi...svi su bili ili jesu u neslaganju sa vođenjem ekipe. Pa vi vidite.
Ko su oni prema stucnjacima na forumu deji i kakasrakabanji.....?
Viva allegri.....
(12-24-2012, 11:08 PM)MIRZA Wrote: Za tog Marokanca Taarabata kažu da je dobar igrač, sada ako je suditi po komentarima ovih koji prate premier ligu, onda će nam i više nego dobro doći. Mada mene najviše brine to uklapanje u talijanski stil igre
Boateng je u premiershipu bio doslovce krs igrac....nebitan igrac zadnje ekipe lige...
Te zivotinje iz premierlige dobro se uklope svugdje.....
Ali nema sanse da ga dovedemo jer je najbolji igrac qpr-a.....a oni imaju vise love od nas....tako da nimalo realan transfer
sretan božić svakome ko slavi !!!
12-25-2012, 12:51 PM
(This post was last modified: 12-25-2012, 12:53 PM by kakabanja.)
(12-25-2012, 12:10 PM)kalla1899 Wrote: (12-24-2012, 12:23 PM)mrki Wrote: Nell’intervista pre natalizia con la Gazzetta dello Sport, Massimo Ambrosini bacchetta la squadra e il suo atteggiamento messo in mostra a Roma e indica la via da seguire: “A questi livelli bisogna avere una preparazione di un certo tipo, sia di squadra sia come singoli. A Roma siamo mancati in quello. Alla ripresa vedremo se è stato solo un episodio. Ora non abbiamo più bonus. Se vogliamo puntare dal secondo posto in giù dobbiamo affrontare tutte le partite come se fossero decisive”.
Nesta, Seedorf, Pirlo, Gattuso, Inzaghi...svi su bili ili jesu u neslaganju sa vođenjem ekipe. Pa vi vidite.
Ko su oni prema stucnjacima na forumu deji i kakasrakabanji.....?
Viva allegri.....
(12-24-2012, 11:08 PM)MIRZA Wrote: Za tog Marokanca Taarabata kažu da je dobar igrač, sada ako je suditi po komentarima ovih koji prate premier ligu, onda će nam i više nego dobro doći. Mada mene najviše brine to uklapanje u talijanski stil igre
Boateng je u premiershipu bio doslovce krs igrac....nebitan igrac zadnje ekipe lige...
Te zivotinje iz premierlige dobro se uklope svugdje.....
Ali nema sanse da ga dovedemo jer je najbolji igrac qpr-a.....a oni imaju vise love od nas....tako da nimalo realan transfer Sereš.
Boateng je i sada krš igrač. Prošla godina je samo iznimka koja potvrđuje pravilo. Na ove grače ste vi pljuvali godinama, sve dok nisu otišli iz Milana.
I zbog čega mene zoveš stručnjak. Ja nikada još nisam "sanjao" neke taktike, pozicije igračima i slične gluposti. To ostavljam treneru Milana (to ti je samopoštovanje) ma ko on bio.
Robinho će izgleda biti prodan Flamengu za 10mln €, ako u međuvremenu Santos ne da veću ponudu
Sretan vam Božić ljudi.
Taj Taar...kak se vec zove je idiot. Covjek je rekao da bi mogao u Milan jer to mu odvara vrata velikih momcadi kao Real i Barca.
Ja mu zelim da dodje u Milanello, ali samo zato da ga Ambrosini našamara. A onda da ga šutaju po podu kroz sobu za trofeje. A ta soba je dugačka i prostrana. Kreten.
Adio Binho, sad driblaj sam sebe na plaži i to je to.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(12-25-2012, 06:33 PM)mrki Wrote: Sretan vam Božić ljudi.
Taj Taar...kak se vec zove je idiot. Covjek je rekao da bi mogao u Milan jer to mu odvara vrata velikih momcadi kao Real i Barca.
Ja mu zelim da dodje u Milanello, ali samo zato da ga Ambrosini našamara. A onda da ga šutaju po podu kroz sobu za trofeje. A ta soba je dugačka i prostrana. Kreten.
Evo sada kaže da ako se dogovori sa Milanom odbiće sve ostale velike klubove...
(12-25-2012, 06:33 PM)mrki Wrote: Sretan vam Božić ljudi.
hahhaha potpisujem! I moja je reakcija bila ista kad sam to procito
|