Milanezi s Balkana
Astori, Alegri i Boateng su debili, i trebalo bi da im zabrane ulaz na stadion, a narocito da ikad u zivotu nose crveno crnu odecu!!!

Jos da nije Faraona i De Sciglia, promenio bih kanal da gledam kako igraju Rabotnicki protiv Sv. Neuma!!!
FORZA MILAN
Reply
Emanuelson je kao bolji nesto...Uzas...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Ma dobro smo počeli, igrali kako treba i dali gol ali se to promenilo posle onog slobodnjaka. Prebrzi su za našu odbranu, dobro im se kreću igrači a opet imamo slučaj da nam je par igrača nevidljivo.
Bojana što pre neka ubaci.
Devilcool
Reply
Ma dobro je, 1-1 u gostima kod Juveta. A sad sta bude nek bude. Ali moram nesto komentirati. Kako je moguce da smo toliko neuigrani pa da smo ovaj zadnji slobodnjak iz veoma izgledne situacije onako retardirano izveli? Pa vidilo se iz aviona da ljudi idu u blok, cemu onda dva dodira, cemu??? To se puca plasirana lopta iz prve preko zida pa gdje zavrsi. Gledam i nevjerujem kako amaterski to radimo.
Reply
NE MOGUUUU DA VJERUJEM STA NISU USPJELI ZABIT Sad(((((((
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ponovo Vučinić u kupu... Deja vu
Reply
Još više mi je krivo što smo stvorili toliko prilika na kraju (pogotovu onaj volej Traore-a) i opet nismo izjednačili, šteta, barem smo ove sezone mogli da se potrudimo oko kupa. Odbrana ni na ovom meču nije bila dovoljno dobra, doduše ne tako loše kao što smo naviknuti ove sezone. Par igrača je večeras imalo slabo veče ali je ekipa dobro odigrala, moglo se lako završiti i drugačije. Šaravom svaka čast za ono skidanje lopte pred golom, svuda je po terenu. Boa u ovakvoj formaciji svakako bolje igra. Igra uglavnom dobra, želja veoma prisutna i tako treba nastaviti sad u ligi.
Devilcool
Reply
Opet su nas izbacili jbt... Sad

Boa puno bolje igra u sredini ovako. Neka ga tamo i stavlja a ne onog Nocerina, kao da igramo s igracem manje.

A i jucer smo jer smo imali Emanuelsona naprijed koji je izgubio svaki malo jači fizicki duel + propustio sansu i eto to je bilo to. Niang mi je 3 puta bolji igrač od njega za desno. A i inace mi se cini kao stvarno ok talent. Ima samo 18 godina covjek.

Dosao je Saponara, mladi trequartista Empolia. Svi kazu da je super talent kao Shaarawy.

I hoce uzeti Santona! Gleda li netko od vas Newcastle kada? Kakav je Santon sad?
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(01-10-2013, 01:35 PM)mrki Wrote: Opet su nas izbacili jbt... Sad

Boa puno bolje igra u sredini ovako. Neka ga tamo i stavlja a ne onog Nocerina, kao da igramo s igracem manje.

A i jucer smo jer smo imali Emanuelsona naprijed koji je izgubio svaki malo jači fizicki duel + propustio sansu i eto to je bilo to. Niang mi je 3 puta bolji igrač od njega za desno. A i inace mi se cini kao stvarno ok talent. Ima samo 18 godina covjek.

Dosao je Saponara, mladi trequartista Empolia. Svi kazu da je super talent kao Shaarawy.

I hoce uzeti Santona! Gleda li netko od vas Newcastle kada? Kakav je Santon sad?

Ma ja ne znam kako su Acerbi,Pazzini i Urby uspjeli da igraju do 65 min...ono je bilo sramota, ja im nebi dao da treniraju s ekipom 7 dana kamoli sta drugo...
Saponara nazalost nece doci sada iako je trequarista i takav nam trebi...
U ovoj formaciji Bojan i Boa najbolje igraju...
Santona ne pratim u Engleskoj, mada sam vidio da je prosle god izabran u najveca RAZOCARENJA ...medjutim nije njega djabe Mou forsiro, a i godine su na njegovoj strani...Zaccardo takodjer treba da dodje u zamjenu za Mesbaha sa Parmom...Abate je na izlaznim vratima Zenit je ponudio 12 miliona a Galatasayar za Antoninia cak 5 MILIONA Big Grin ...kakvu bi na Turci uslugu ucinili...
Poslali smo ponudu Romi za Stekelenburga i Destra...Amelia +15miliona...i Roma je odbila....
Evo i rasporeda i satnice...
Sunday, January 13, AT 20.45: Sampdoria-Milan
Sunday, January 20, AT 15: Milan-Bologna.
Sunday, January 27, AT 15: Atalanta-Milan
Sunday, Feb. 3, AT 20:45: Milan-Udinese
Sunday, February 10, AT 15: Cagliari- Milan
FRIDAY 'February 15, AT 20:45: Milan-Parma
Sunday, February 24, AT 20:45: Inter-Milan
Saturday, March 2, AT 20:45: Milan-Lazio
FRIDAY 'March 8, AT 20.45: Genoa-Milan
Sunday, March 17, AT 15: Milan-Palermo.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
ma daj nek prodajy mexes i boateng i onda mogu da gi pratim , jucer su me iznervirali ... kako to boateng e ok svaki drugi pas mu e bio greska
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply