01-31-2013, 02:59 AM
Kada ti transfere obavljaju B&G najbolje je ne nadati se dok ne bude zvanično.
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-31-2013, 02:59 AM
Kada ti transfere obavljaju B&G najbolje je ne nadati se dok ne bude zvanično.
01-31-2013, 08:18 AM
Dovođenje Balotelia je prejaka stvar i sa navijačkog aspekta.
Samo da dođe pameti i ne bude se ponašao kao u drugim klubovima, onda bi se mogli dugo zezati interisti. Dovedeš igrača koji dok je igrao za njih otvoreno navijao za ljutog rivala, u javnosti oblačio njihov dres (bila je neka emisija gdje su mu u kafiću dali naš dres), na trening (navodno) došao u našim štucnama, bacao njihov dres na tekmi. Još samo da počne da igra dobro i već očekujem novu pjesmu (nažalost propale) CS na račun Bale i intera (01-31-2013, 01:43 AM)Maji_TZ Wrote:(01-31-2013, 12:40 AM)MEMO Wrote: Zelim samo istaknuti da se osjecam kao budala jer sam odmah povjerovao nekim postovima ovdje u vezi kakinog dolaska. Stvarno sam bio sretan. A sad vidim da on nije ni blizu dolaska. Nabijem zutu stampu na onu stvar. A i vi koji ste to napisali kao gotova stvar ste malo poletili prebrzo. Dajte malo razmislite prije nego sto napisete apsolutne novinarske izmisljotine. Hvala. Na ovom forumu je previse transfera proglaseno "gotovim"....pocevsi od dzeke preko teveza pa sve do kake....i jos nekoliko manjih "transfera" Sad ja vas pitam kako ubuduce povjerovati vasim "gotovim" transferima.... Odma da kazem da se nisam uzbudio na nijedno vase "pojacanje" jer mi je previse godina da bi padao na jeftine novinarske patke....kao sto sam rekao vec....dok igraca ne vidim na sluzbenom slikanju sa dresom ne vjerujem nikome nista... Maji ti si kakin manager pa znas toliko podataka? Ja ne tvrdim da iko ovdje izmislja te "gotove" transfere....citam i ja novine ali nisam bas toliko naivan da vjerujem svemu sto se pise Kad mi je prijatelj rekao da je dzeko blizu milana rekao sam mu da nista od toga nece biti.....kad mi je rekao da dolazi tevez rekao sam mu da ne prica gluposti.....za kaku sam mu isto rekao......jucer mj kaze da balotelli dolazi....isto sam mu rekao da nista od toga....dakle godim 3:1 u prognozama....nije lose sto se mene tice....dakle na 4 "gotova" transfera samo jedan se realizira.... Za ubuduce da znate....
Ovako Kalla...to sa Kakin manager necu ni komentirati...
Volim i pratim Milan duzi niz god, na ovom sam forumu vise nego pojedini ovde zajedno...Znam tacno na kojim stranicama mogu dobit prave informacije...bio sam sretan sto ce se Kaka vratiti i onda sam i pratio razvoj tog transfera... http://www.gianlucadimarzio.com/ - Najpouzdanija stranica sto se tice Milana i transfera pa i citave Italije...Covjek je proslavljeni novinar i ima dobre veze i stavlja samo provjerene informacije...Nikad nije objavio neku bombu koja je laz da mu skoci gledanost....pola ovde ljudi sigurno nikad nije ni culo za njega ili ovu stranicu ... Par momaka ovde i ja pokusavamo da odrzimo ovaj podforum zivim izmedju utakmica...meni licno forum ne sluzi samo za PODJEBAVANJE I SVADJU ... tako da ja samo ovde od 2005. i stavljam postove o transferima i vjeruj mi kolko dugo i "ludo" pratim Milan da sam naucio gdje da gledam jer ne volim kad me zajebu a jos manje da ja zajebem nekog drugog ... Pojedincima ako se ne svidja samo preskocite ali bez nepotrebnog komentiranja i sve 5... Lijep Pozdrav
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-31-2013, 11:06 AM
Dobro Maji, smanji malo tu negativnu energiju. Ono sto sma rekao jest da mi smeta objavljivanje gotovih transfera koji nisu jos gotovi, ali mi ne smeta kad netko javi vijest da se spominje taj i taj igrac. To je ok, znam na cemu sam onda. Vjerujem ja u Millannews ali onda se te vijesti trebaju drukcije prenijeti ovdje.
Siam' venuti fin qua Siam' venuti fin qua per vedere segnare.... Kaaaakaaaaaaaaaaaa oooooohhhhhhohhhhhhhohhhhhhhohhhhh................................ happy Ovo ti je primjer Duce zbog ceg sam i ja zakljucio to je to. Bez uvrede Duco, poletio si kao i svi mi. No uglavnom, nemam nista protiv stavljanja vijesti i traceva, dapace, nekad dobro dodju nasim usima, ali stavljati gotove stvari koje se nisu realizirale su totalna glupost i svi se onda uzalud ponadamo i onda kad shvatimo da nista od toga bude crnjak. Drz se Maji, nedaj se tako nazivcirati bezveze.
01-31-2013, 11:20 AM
Ipak ovo je forum. Sto vise informacija to je lakse da razumes sta se desava na mercatu. Mi smo tu da dajemo informacije pas onda svaki posebno neka odluci po svoju logiku dali je to gotova stvar ili ne, ipak smo mo obicni smrtnici nismo ni Raila ni Bronzzeti pa da znamo sta se desave po svijetu.
No ho visto Superman volare, ma ho visto Super Pippo segnare. I supereroi esistono davvero.
01-31-2013, 12:22 PM
(01-31-2013, 11:06 AM)MEMO Wrote: Dobro Maji, smanji malo tu negativnu energiju. Ono sto sma rekao jest da mi smeta objavljivanje gotovih transfera koji nisu jos gotovi, ali mi ne smeta kad netko javi vijest da se spominje taj i taj igrac. To je ok, znam na cemu sam onda. Vjerujem ja u Millannews ali onda se te vijesti trebaju drukcije prenijeti ovdje. pa kako da ne poletim za KAKA se radi :? , bio e u milanu , supruga mu pise na twiter na naskoro dolaze pak, prihvatio namalenje place , i kako sto sam pisao ak ne doce ovaj mercato odrekuem se sve sta e povezano sa MIALN , pa nemoze i da na mene prave shoWwaa sa balotelia koj ipak su ga platili u kesa 20 mil a za kaka nemaju te pare pa nemoze KAKA sam da plate svoj transfera a Real e seriozna ekipa da bi prihvatio poazajmicu sa pravom otkupa u naredni 5 god.
01-31-2013, 12:25 PM
(01-31-2013, 12:22 PM)DUCO Wrote:(01-31-2013, 11:06 AM)MEMO Wrote: Dobro Maji, smanji malo tu negativnu energiju. Ono sto sma rekao jest da mi smeta objavljivanje gotovih transfera koji nisu jos gotovi, ali mi ne smeta kad netko javi vijest da se spominje taj i taj igrac. To je ok, znam na cemu sam onda. Vjerujem ja u Millannews ali onda se te vijesti trebaju drukcije prenijeti ovdje. Ispricam se i tebi i Majom ako Kaka ipak dodje. Heh. Posteno?
01-31-2013, 01:33 PM
01-31-2013, 01:35 PM
Kakin problem je porez. Samo to i nista vise.
Real bi pristao na ono sve sto se nudi, ali problem je sto tada moraju ponovo ugovor nosit kod notara, al onda moraju placat novi porez. Tj. kad su Kaka, Benzema i CR7 dovedeni, vrijedio je jos uvijek stari porezni ugovor od 26%. Danasnji donosi 56% plate, i to je razlog zasto CR7 ne dobija novi ugovor. E kad bi Real pristao na ovu Milanovu izvedbu, morao bi dodatno platit ugovor, a to im se ne svidja. Znaci jedina mogucnost je da ga Milan potpuno kupi, kao sto je slucaj sa Mariom. Ali, oni ga nedaju za male pare. A Milanu to ne lezi, jer onda ispada iz finansijskog sistema. Bas zbog toga Galliani non stop vuce te isplate na rate, jer tako nemas velike minuse na finalnom obracunu. Zato bi nam odgovarala pozajmica Kake, jer to je onda 0 na racunu, a od slijedece sezone onda ide novi proracuni. A uostalom, Kaka je njima problem, ne nama. Mi im samo mozemo pomoc, tako sto cemo ga skinut sa njihove platne liste. Pa ako su oni voljni da se zajebaju, pa nek onda placaju.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|