Milanezi s Balkana
(02-02-2013, 09:20 PM)trinexx21 Wrote: barca bez vilanove do kraja ozujka, ako ova zamjena bude neki idiot mogli bi ih vrlo lako proc

Da je bar tako ali nije. Ako postoji ijedna ekipa na svijetu kojoj je apsolutno svejedno tko je trener to je Barcelona. Sanse su i dalje 85-15 za njih.

Reply
(02-03-2013, 12:08 AM)MEMO Wrote:
(02-02-2013, 09:20 PM)trinexx21 Wrote: barca bez vilanove do kraja ozujka, ako ova zamjena bude neki idiot mogli bi ih vrlo lako proc

Da je bar tako ali nije. Ako postoji ijedna ekipa na svijetu kojoj je apsolutno svejedno tko je trener to je Barcelona. Sanse su i dalje 85-15 za njih.

Ma uticaće to svakako njih, možda ne u tolikoj meri kao drugim klubovima ali ipak.
Večeras Udineze, dobri u poslednje vreme, dobili Inter i Fioru ali pukli od Juvea i mečevi sa njima su često zanimljivi. Posle ovoga imamo 2 slaba protivnika i kad bismo vezali par pobeda u nizu mogli bismo uskoro na to 3. mesto. Uglavnom biće zajebano uzeti sva 3 boda ali ja drugo ne očekujem. Za napad ne brinem, zabiće sigurno neki gol, samo da odbrana nastavi da igra dobro.
Devilcool
Reply
Nadao sam se da će Leteći magarci otkinuti bod juventusu, ali nažalost izgleda ništa od toga. Moraju i oni nekada pobijediti
1-2
Ima još nade
Reply
Bonera u prvih 11... VRatio se Daniele... Obozavam kada on igra protiv Udinesea.

Bit ce gadno, valjda cemo dobiti.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
ako mario debitue necemo dobiti , posto ne ode nam to iz ruku ,, ronaldinjo ibrahimovic ...

a plus treba da racunamo na to da startuemo sa hendikep 0-1 daniele ce nesto zbrljati
genova lazio 2-0 Big Grin
A. Rosinaaaaaaaaaaaaa 3 - 1 i crveni za chivu oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Lazio,Inter i Roma opet svi kiksali...prilika da se jos vise primaknemo....veceras je OGROOOOOOMNO vazna tekma...samo 3 boda dolaze u pitanje...kako nam se nude...
Mario ce debitovati ali s klupe, vjerovatno ce uci nekad...
Strama u Interu radi "cuda" -Coutinho i Snijder nemaju mjesta u njegovoj formaciji ali zato ima Kuzmanovic Smile
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
slažem se danas navijam ko nikad da merdu konačno prestignemo

bonera... nadam se da će dobro ispast, moramo večeras dobit

ako ne uspijemo doć do 3. mjesta barem da budemo iznad intera...
Reply
Tako je! Sve nam ide u korist već nekoliko kola i to moramo večeras iskoristiti i doći na -3, a onda verujem ubrzo uzeti 3. mesto od Lacia.
Devilcool
Reply
(02-03-2013, 05:01 PM)Maji_TZ Wrote: Lazio,Inter i Roma opet svi kiksali...prilika da se jos vise primaknemo....veceras je OGROOOOOOMNO vazna tekma...samo 3 boda dolaze u pitanje...kako nam se nude...
Strama u Interu radi "cuda" -Coutinho i Snijder nemaju mjesta u njegovoj formaciji ali zato ima Kuzmanovic Smile

Samo se bojim da ce i Kovacicu spakovat kao i Coutinhu... Ali drago mi je zbog Merde jer su OCAJNI! Smile

Danas samo pobjeda, bilo kako! I onda smo na -3 a to znaci sve je na normali.

Nama dolaze Roma, Lazio, Napoli, a idemo kod Viole i Juveta. A od ova 3 teska gostovanja izvukli smo samo 1 bod u prvom dijelu. I jos nam dolazi i Palermo itd. Tako da je ok raspored.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(02-03-2013, 05:42 PM)mrki Wrote:
(02-03-2013, 05:01 PM)Maji_TZ Wrote: Lazio,Inter i Roma opet svi kiksali...prilika da se jos vise primaknemo....veceras je OGROOOOOOMNO vazna tekma...samo 3 boda dolaze u pitanje...kako nam se nude...

Samo se bojim da ce i Kovacicu spakovat kao i Coutinhu... Ali drago mi je zbog Merde jer su OCAJNI! Smile

Danas samo pobjeda, bilo kako! I onda smo na -3 a to znaci sve je na normali.

Nama dolaze Roma, Lazio, Napoli, a idemo kod Viole i Juveta. A od ova 3 teska gostovanja izvukli smo samo 1 bod u prvom dijelu. I jos nam dolazi i Palermo itd. Tako da je ok raspored.

Ovo sto sam ja gledo Kovacic kad je usao najbolji u sredini bio...
Danas cemo viditi kako igraju pod pritiskom kad konacno imaju priliku da se primaknu mjestu u CL...mislim da ce biti pun stadion radi Maria a i radi velike prilike...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply