02-03-2013, 11:10 PM
(This post was last modified: 02-03-2013, 11:12 PM by kakabanja.)
Znaci nisu bitne oci bitno je sta kamera pokazuje. Evo talijani po stoti put vrte i ja ti opet kazem bio je penal. A i da nije kakva je prica poklonjen nam je penal. Kakve crne ljudske kvalitete u fudbalu. Za to imate Bundes ligu.
(02-03-2013, 11:09 PM)MIRZA Wrote: (02-03-2013, 11:04 PM)kakabanja Wrote: Penal je bio. evo gledam na sky sportu toalno usporenu snimku. Penal cist. Nije nam sudjen jos jedan na Baloteliju. Ja sam prvo mislio da je bio penal, ali upravo nakon gledanja na sky sportu, sam vidio da nije.
Ovakve pobjede volim radi đubrentina, al kao navijač male ekipe u BiH, znam kakav je osjećaj kada te veliki pokradu,zgadio mi se fudbal davnih dana....
Sacekaj, Saravi prvi dodje do lopte, gurne je u prazan prostor, a ovaj There-nekako, preko njegovih listova opali po lopti i to nije penal??????????
02-03-2013, 11:12 PM
(This post was last modified: 02-03-2013, 11:17 PM by Red and black fan.)
Baš me zanima to obožavanje ovakvih pobeda, vidim dosta likova po raznim forumima likuje. Čisto jer Juve tako dobija pa hajde i mi? Uvek pogledam iz tudjeg ugla i treba biti realan, nas jesu sjebali prošle sezone za titulu i eventualni prolazak u polufinale lš ali mi je uvek draže dobiti bez pomoći sudije. Opet kažem, jesmo zaslužili 3 boda jer smo bili mnogo bolji.
A ti Kakabanja imaj koje hoćeš mišljenje ali ne nameći ga drugima molim te, pogotovu jer većina misli suprotno. A ja volim kada se neko ne raduje zbog pomoći sudije poput Šaravog i neću se manuti toga, ti slobodno uživaj.
02-03-2013, 11:17 PM
(This post was last modified: 02-03-2013, 11:24 PM by kakabanja.)
Kakvo likovanje poslije pobjede nad Udineseom. Ja samo ovdje vidim da se trazi dlaka u jajetu. Kad ne dobijamo nađete Pedra i onda po njemu, a kad dobijamo onda opet je neko kriv (sudija). Danas je npr Laciu sviran penal identican onom koji nije sviran na Baloteliju pa nista nikome. Gonjamo 1 mjesto i tu je ponešto više dozvoljeno aovdje odamh nije bio penal, sudija oštetio Udine i sl.
(02-03-2013, 11:12 PM)Red and black fan Wrote: Baš me zanima to obožavanje ovakvih pobeda, vidim dosta likova po raznim forumima likuje. Čisto jer Juve tako dobija pa hajde i mi? Uvek pogledam iz tudjeg ugla i treba biti realan, nas jesu sjebali prošle sezone za titulu i eventualni prolazak u polufinale lš ali mi je uvek draže dobiti bez pomoći sudije. Opet kažem, jesmo zaslužili 3 boda jer smo bili mnogo bolji.
A ti Kakabanja imaj koje hoćeš mišljenje ali ne nameći ga drugima molim te, [undefined=undefined][undefined=undefined]pogotovu jer većina misli suprotno[/undefined][/undefined]. A ja volim kada se neko ne raduje zbog pomoći sudije poput Šaravog i neću se manuti toga, ti slobodno uživaj.
Znaci ja namecen svoje misljenje ako kazem da je bio penal a ako neko drugi meni namece svoje misljenje to je ok. Ja ti samo kazem da je ovo forum Ac Milan. I Saravi je slavio.
Po tebi da vecina misli kao i ja imao bih pravo nametati svoje mišljenje. B
Bio je čist penal kao suza.
Balotelli je sjajan igrač, oduševio me večeras. Hvala ti Mancini.
Niang ufffff!!!!!!bit će mali igračina.
Sjajna utakmica Milana!!!!Zaslužena pobjeda!!
FORZA MILAN!!!!
Bravo Allegri!!!
 MILANO SIAMO NOI!!!!
02-03-2013, 11:23 PM
(This post was last modified: 02-03-2013, 11:26 PM by Red and black fan.)
Nisam mislio na tebe, čitam uporedo par foruma i dosta likova likuje zbog ovakve pobede a čini mi se da je neko napisao nešto slično večeras.
Po meni nije bilo penala i s toga smatam da nam je poklonjeno 3 boda, iako smo pobedu igrom u potpunosti zaslužili. Srećan sam veoma što smo dobili ali ne mogu da se ne osvrnem na grešku sudije a da kroz par dana serem kako Juveu sudije stalno pomažu.
A svakako je namećeš tim ratobornim stavom. Što se tiče Šaravog usrao se živ posle penala i videlo se da nije srećan kao obično u takvim situacijama, a ti kako hoćeš. I nemoj mi ta sranja ovo je Milanov forum i ne smem reći ništa protiv, ovde se jebe majka stalno svim igračima i upravi pa nikom ništa.
Balotelli odigrao bolesno dobru utakmicu, i da je imao malo više sreće zabio bi 3, 4 komada. Za 10.
Shaarawy isto odlican, Niang super, samo tu treba jos malo koncentracije. Vec par tekmi nema taj zadnji sut i to. I u onu precku je opalio kao da bas mora iz sve snage.  Tehnicki je fenomenalan!
Bojan, Robinho to nemam komentara.
Monto dobar, igra preduboko po meni, OPET. Nocerino - ocaj. Flamini opet ok sasvim.
I...zadnja linija... Zapata ok kaosto je uvijek i bio - dobar igrač, vrlo dobar. Ostali... Constant 10m od svog igrača kod gola, a Bonera je svoj jedan nama zabio i sad se i on osjeca ok. Amelia je branio
Razvalimo ih prvih 45min i onda se povucemo. Umjesto da zagrizu i dobiju tekmu. To je taj trener govnar, isto ko i uvijek. Nadam se da je Boa bio ozljeđen stvanro.
Penal nemam pojma, sto kazu u studiju na SKY??? Zao mi je ako nije bio, ali sad smo na 0 sa MErdom i na -3 laziu i eto nas!
Forza Milan, idemo dalje nekako do 3. mjesta i onda jos par igrača i trener na ljeto!
Cagliari sljedeci
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(02-03-2013, 11:22 PM)dejo Wrote: Bio je čist penal kao suza.
Balotelli je sjajan igrač, oduševio me večeras. Hvala ti Mancini.
Niang ufffff!!!!!!bit će mali igračina.
Sjajna utakmica Milana!!!!Zaslužena pobjeda!!
FORZA MILAN!!!!
Bravo Allegri!!!
Ne valja Dejo Alegri ništa nema ti on veze sa ovim pobjedama.
I ne nameci svoje misljenje jer ovdje vecina tako misli. Ovdje vecina gleda Reale, Barselone Dortumde, Mancestere Bajerne i ostale i divi se njihovim postenim pobjedama.
I bio si potpupno u pravu u zadnjem PM
02-03-2013, 11:28 PM
(This post was last modified: 02-03-2013, 11:29 PM by Red and black fan.)
Lacio u slaboj formi i dočekuje sledeće kolo odlični Napoli tako da što se mene tiče mogli bismo već za nedelju dana izjednačiti.
(02-03-2013, 11:23 PM)Red and black fan Wrote: Nisam mislio na tebe, čitam uporedo par foruma i dosta likova likuje zbog ovakve pobede a čini mi se da je neko napisao nešto slično večeras.
Po meni nije bilo penala i s toga smatam da nam je poklonjeno 3 boda, iako smo pobedu igrom u potpunosti zaslužili. Srećan sam veoma što smo dobili ali ne mogu da se ne osvrnem na grešku sudije a da kroz par dana serem kako Juveu sudije stalno pomažu.
A svakako je namećeš tim ratobornim stavom. Što se tiče Šaravog usrao se živ posle penala i videlo se da nije srećan kao obično u takvim situacijama, a ti kako hoćeš. I nemoj mi ta sranja ovo je Milanov forum i ne smem reći ništa protiv, ovde se jebe majka stalno svim igračima i upravi pa nikom ništa. Da se ja pitam bilo kakvo jebanje matere aktualnim, bivsim, igracima Milana i njegove uprave bi rezultiralo upozorenjem pa banom. Ali ovde mozes sta hoces. Demokratija ti je ovo (misljenje vecine)
Ma budimo realni, ovakvi startovi se ne sviraju. Covjek je izbacio prvo loptu i kako je proklizo zakacio je malo Sharawia. Dakle, trebo je bit korner, a ne penal. To su rekla i oba komentatora na Sky. Isto kako ne volimo da nas zakidaju, tako treba biti realan kad nam sudije pomognu, a veceras smo ocito dobili poklon. Ali idemo dalje, negdje ce se to izbalanisrat.
|