Milanezi s Balkana
http://scsport.ba/vijest/49932

Iskljucivi krivac za gol je Bonera ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(02-03-2013, 11:24 PM)mrki Wrote: Balotelli odigrao bolesno dobru utakmicu, i da je imao malo više sreće zabio bi 3, 4 komada. Za 10.

Shaarawy isto odlican, Niang super, samo tu treba jos malo koncentracije. Vec par tekmi nema taj zadnji sut i to. I u onu precku je opalio kao da bas mora iz sve snage. Smile Tehnicki je fenomenalan!

Bojan, Robinho to nemam komentara.

Monto dobar, igra preduboko po meni, OPET. Nocerino - ocaj. Flamini opet ok sasvim.

I...zadnja linija... Zapata ok kaosto je uvijek i bio - dobar igrač, vrlo dobar. Ostali... Constant 10m od svog igrača kod gola, a Bonera je svoj jedan nama zabio i sad se i on osjeca ok. Amelia je branio Huh

Razvalimo ih prvih 45min i onda se povucemo. Umjesto da zagrizu i dobiju tekmu. To je taj trener govnar, isto ko i uvijek. Nadam se da je Boa bio ozljeđen stvanro.

Penal nemam pojma, sto kazu u studiju na SKY??? Zao mi je ako nije bio, ali sad smo na 0 sa MErdom i na -3 laziu i eto nas!

Forza Milan, idemo dalje nekako do 3. mjesta i onda jos par igrača i trener na ljeto!

Cagliari sljedeci Okmilan
Ni ovi u studiju nisu sigurni, ali ovo je meni cisti penal
Reply
(02-03-2013, 11:30 PM)huss Wrote: Ma budimo realni, ovakvi startovi se ne sviraju. Covjek je izbacio prvo loptu i kako je proklizo zakacio je malo Sharawia. Dakle, trebo je bit korner, a ne penal. To su rekla i oba komentatora na Sky. Isto kako ne volimo da nas zakidaju, tako treba biti realan kad nam sudije pomognu, a veceras smo ocito dobili poklon. Ali idemo dalje, negdje ce se to izbalanisrat.

Okmilan
Kakabanja, nemam ja ništa protiv drugačijeg mišljenja, štaviše volim to jer se forum u takvim slučajevima digne na neko vreme. Ali ti u 5 poruka napišeš penala je bilo, čist kao suza, nemaš oči ako ne vidiš i to nije nametanje svog mišljenja?
Devilcool
Reply
tu ne treba da pricamo dali e bilo penal il nie . nego da diskutiramo na taktici koj alegri postavja i igru igraca.

dzaba baloteli i 5 napadaca kat nemamo postenog igraca da doda loptu flamini povuce kontru i onda doda na udine ili u aut. Kaka bi nam bio kao kec u picku a ne baloteli
alegri ponovo zapoceo sa dva defanzivnih noce i flamini . Sta e sa prince on pruza razlicnosti u vezni red i daj pustete Muntari da i'm se iznajebe na svih .Setimo se na njegovu proslu sezonu.

Sve u svemu dobro e ispalo igrali smo pot velikom pritiskom i il capetano se vratio i kako sta sam prognozirao kiksace nas jedan gol
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(02-03-2013, 11:27 PM)kakabanja Wrote:
(02-03-2013, 11:22 PM)dejo Wrote: Bio je čist penal kao suza.

Balotelli je sjajan igrač, oduševio me večeras. Hvala ti Mancini.

Niang ufffff!!!!!!bit će mali igračina.

Sjajna utakmica Milana!!!!Zaslužena pobjeda!!

FORZA MILAN!!!!

Bravo Allegri!!!

Ne valja Dejo Alegri ništa nema ti on veze sa ovim pobjedama.
I ne nameci svoje misljenje jer ovdje vecina tako misli. Ovdje vecina gleda Reale, Barselone Dortumde, Mancestere Bajerne i ostale i divi se njihovim postenim pobjedama.
I bio si potpupno u pravu u zadnjem PM

bio sam gledao utakmicu sa dva frenda koji nisu navijači Milana i oba su rekla da je penal. Da sorry nisam pisao dugo, hladio sam se malo zato ti nisam pisao na PM, ali nema ništa posebno ni na drugim siteovima
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(02-03-2013, 11:32 PM)Maji_TZ Wrote: http://scsport.ba/vijest/49932

Znaci ti misli da ovaj igrac moze u koljenu prema lateralno saviti nogu pod 90 stepeni. Jer ako je prvo udario loptu nakon sto je Saravi gurnuo onda mora to moci. Ja jos nisam vidio takvog covjeka. Znaci ovo sto vitis iz ovog ugla je da je Saravi prvi loptu dotaknuo gurnuo je, aonda ovaj dolazi sa kliyecim startom. E sad da bi ovaj prvi dosao do lopte morao je po svim zakonima fizike i logike prvo udariti po Saraviju ali to ne mozemo vidjeti iz ovog ugla (vjerovatno to na tv ne mozemo nikako vidjeti).
Reply
(02-03-2013, 11:34 PM)DUCO Wrote: tu ne treba da pricamo dali e bilo penal il nie . nego da diskutiramo na taktici koj alegri postavja i igru igraca.

dzaba baloteli i 5 napadaca kat nemamo postenog igraca da doda loptu flamini povuce kontru i onda doda na udine ili u aut. Kaka bi nam bio kao kec u picku a ne baloteli
alegri ponovo zapoceo sa dva defanzivnih noce i flamini . Sta e sa prince on pruza razlicnosti u vezni red i daj pustete Muntari da i'm se iznajebe na svih .Setimo se na njegovu proslu sezonu.

Sve u svemu dobro e ispalo igrali smo pot velikom pritiskom i il capetano se vratio i kako sta sam prognozirao kiksace nas jedan gol

Po meni je Alegri danas dobro odradio posao, taj vezni red nam je omogućio da kontrolišemo igru celo prvo poluvreme i Boa mislim da ne bi doneo ništa više, a slažem se da je tužno kada Flamini ima toliki prostor ispred sebe a usporava i na kraju pokloni loptu. Muntari mislim da još nije skroz spreman i on je po meni pravi izbor za prvu postavu na osnovu partija prošle sezone, ali pitanje je posle povrede kako bi to izgledalo. Krkić jeste sjebao par puta ali smo tek sa 4 napadača krenuli da napadamo a ne da igramo na kontre.
Devilcool
Reply
(02-03-2013, 11:33 PM)Red and black fan Wrote:
(02-03-2013, 11:30 PM)huss Wrote: Ma budimo realni, ovakvi startovi se ne sviraju. Covjek je izbacio prvo loptu i kako je proklizo zakacio je malo Sharawia. Dakle, trebo je bit korner, a ne penal. To su rekla i oba komentatora na Sky. Isto kako ne volimo da nas zakidaju, tako treba biti realan kad nam sudije pomognu, a veceras smo ocito dobili poklon. Ali idemo dalje, negdje ce se to izbalanisrat.

Okmilan
Kakabanja, nemam ja ništa protiv drugačijeg mišljenja, štaviše volim to jer se forum u takvim slučajevima digne na neko vreme. Ali ti u 5 poruka napišeš penala je bilo, čist kao suza, nemaš oči ako ne vidiš i to nije nametanje svog mišljenja?

Hajde da zavrsiomo ovo. Znaci prvo je neko nakon pobjede Milana postavio poruku ovo nije vidjelo penala. Ja sam samo napisao penal je cist kao suza. Eonda je "navijac" Milana kala poceo da provocira i njemu sam spominjao oci. Ostalo je islo kako je islo.
Procitaj 20 tak postova unazad i vidit ces kako je bilo. Opet kazem za mene je penal bio cist kao suza i tacka.
Reply
rezultat utakmice ovisi o puno slucajnosti a među njima je i ta situacija iz 93. minute

slabi su kutovi kamere ali koliko sam vidio igrač je išao na loptu ali brutalno sa 2 noge kao da ide sve živo pokosit. tako da mislim da nije penal. ali nije ni onako čista situacija kao npr. nesta vs messi ono uklizavanje prosle godine.

i šta sad, kao da nam je prvi put nesto poklonjeno, kao da nama nikad nisu pokrali. šta da nije bila prečka, šta da je bilo malo iznad, malo ispod prečke? ja vec 3 godine ignoriram sudacke procjene i boli me kurac sta da sudac pogrijesi, jeli on kriv sta biseri ne zele uvest video tehnologiju i sl?

pogotovo jer su ovo prvenstva i imas 38 utakmica i sve ce se kad tad izbalansirat, nece neki kurton osvojit prvenstvo, niti ako zaslužujemo mi, lazio ili inter u lp, neće bit zakinuti, svi imaju jednaku šansu. ma evo inter, jesu li i nas zakinuli u proteklom derbiju? ako se dobro sjećam jesu.

sta jel sudac kriv sta muntari prosle godine nije gađao prazan gol nego buffona na podu?

Reply
(02-03-2013, 11:43 PM)kakabanja Wrote:
(02-03-2013, 11:33 PM)Red and black fan Wrote: Okmilan

Hajde da zavrsiomo ovo. Znaci prvo je neko nakon pobjede Milana postavio poruku ovo nije vidjelo penala. Ja sam samo napisao penal je cist kao suza. Eonda je "navijac" Milana kala poceo da provocira i njemu sam spominjao oci. Ostalo je islo kako je islo.
Procitaj 20 tak postova unazad i vidit ces kako je bilo. Opet kazem za mene je penal bio cist kao suza i tacka.

Nije bitno kome si rekao, kažeš nema oči kad ne vidi da je bilo penala, to se valjda odnosi i na sve nas koji mislimo da penala nije bilo. Uostalom, Trinex je u potpunosti u pravu i ne treba raspravljati o tome. Na kraju krajeva prečka i penal se svedu na isto, u prvom slučaju sreća odluči a u drugom sudija.

Devilcool
Reply