Mnogi su nas davno otpisali...sada kad smo prestigli Inter i dosli na 3 boda od CL vjerovatno se pomjerio onaj trn u njihovom oku...
Pa jeste vi vidili intervju Cassana ???...Strasno kako je prozvao opet Milan a niko ga nista nije pitao...kao Inter je jedini pravi klub u gradu Milanu i Moratti jedini nije vrsio nikad pritisak na sudije on je pravi covjek i jedini ispravan u fudbalu...SIMPATICNI ANTONIO  , bude mi nekad krivo sto je ikad i igrao za Milan ...i to sve izjavljuje pred derbi i kad smo ih prestigli na tabeli...strasno... ima ona stara narodna...
KOMPLEKSI SU NEIZLJECIVI !!!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
(02-05-2013, 08:13 PM)mrki Wrote: Pa kad je nas trener totalni neznalica koja nema blage veze sa vođenjem ekipe. Najstrasnije je sto ce izgleda ostati. Galliani sebi zaposli sluškinje a ne trenere... Lukavo, ali i štetno jebiga.
Pa kakav je taj Salamon? Mogli bi ispasti da je samo usluga Raioli kao urby itd.
nebi se slozio. vise mislim da je Allegri dopizdio i Silviu i Gallianiu, al da nebi sad unosili stres u ekipu, jasno da ce ga potvrdit. Kao on je sjajan, boljeg ne mozemo nac, on ostaje, i bla bla bla. Allegri na ljeto napusta ekipu, jer Milan hoce vise slijedece sezone, a trener treba da preuzme ekipu od ljeta, a ne da sad ispravlja necije greske. Znaci, Allegreto ima samo jedan zadatak ove sezone: osvojit 3. mjesto. Kad to odradi sprema mu se noga. Imao je povjerenje, nije odradio kako treba, i sad mu je 99% arrivederci.
Veoma pametno od uprave
Kakav god da je Salamon, posto nismo imali nista vezni na klupi, trebao je njega ubacit u drugom poluvremenu, i tako pokusat osvojit vezni red, a ne gurnut sve u napad, pa hajmo na lutriju, mozda udje, mozda ne udje.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(02-05-2013, 09:35 PM)ensar7 Wrote: Kakav god da je Salamon, posto nismo imali nista vezni na klupi, trebao je njega ubacit u drugom poluvremenu, i tako pokusat osvojit vezni red, a ne gurnut sve u napad, pa hajmo na lutriju, mozda udje, mozda ne udje.
A da je ubacio Salamon, bil onda bili komentari tipa: "Treba sve karte u napad baciti, treba nam pobjeda kao ništa, on uzeo u vezi mijenjati" isl
(02-05-2013, 10:11 PM)MIRZA Wrote: (02-05-2013, 09:35 PM)ensar7 Wrote: Kakav god da je Salamon, posto nismo imali nista vezni na klupi, trebao je njega ubacit u drugom poluvremenu, i tako pokusat osvojit vezni red, a ne gurnut sve u napad, pa hajmo na lutriju, mozda udje, mozda ne udje.
A da je ubacio Salamon, bil onda bili komentari tipa: "Treba sve karte u napad baciti, treba nam pobjeda kao ništa, on uzeo u vezi mijenjati" isl 
nebi. jer on "baca sve karte u napad" vec u svim utakmicama do sad u kojima smo gubili i trebao nam gol. A ono u nedelju se moglo primjetit da nam je falio ofanzivni vezni red, koji ce stvorit sanse i trazit prodorne lopte, al sigurno ne "svi u napad"
Al, to je moje subjektivno misljenje. Naravno svako drugacije gleda, ja sam se samo pitao zasto nije pokusao nesto drugo. Jer ovo radi vec dosta dosta tekmi za redom
Salamon je povrjedjen...potpisao je povrjedjen...clanak mu je otecen...tek za 10 dana moze poceti normalno trenirati...nije ga ni bilo u sastavu...kako ce ga ubacit...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
faraonne : si kaka e mio idolo
baloteli : milan igra sa barsom a man siti na PS3
(02-05-2013, 11:23 PM)Maji_TZ Wrote: Salamon je povrjedjen...potpisao je povrjedjen...clanak mu je otecen...tek za 10 dana moze poceti normalno trenirati...nije ga ni bilo u sastavu...kako ce ga ubacit...
e to nisam vidio. my bad 
a ja klupe majko mila. covjek i nije mogao nista uradit. ima Bojan, Robinho i Pazzini na klupi. Znaci sveukupno 6 napadaca, a nikakvi vezni. ccccccc
(02-05-2013, 09:35 PM)ensar7 Wrote: (02-05-2013, 08:13 PM)mrki Wrote: Pa kad je nas trener totalni neznalica koja nema blage veze sa vođenjem ekipe. Najstrasnije je sto ce izgleda ostati. Galliani sebi zaposli sluškinje a ne trenere... Lukavo, ali i štetno jebiga.
Pa kakav je taj Salamon? Mogli bi ispasti da je samo usluga Raioli kao urby itd.
nebi se slozio. vise mislim da je Allegri dopizdio i Silviu i Gallianiu, al da nebi sad unosili stres u ekipu, jasno da ce ga potvrdit. Kao on je sjajan, boljeg ne mozemo nac, on ostaje, i bla bla bla. Allegri na ljeto napusta ekipu, jer Milan hoce vise slijedece sezone, a trener treba da preuzme ekipu od ljeta, a ne da sad ispravlja necije greske. Znaci, Allegreto ima samo jedan zadatak ove sezone: osvojit 3. mjesto. Kad to odradi sprema mu se noga. [undefined=undefined]Imao je povjerenje, nije odradio kako treba, i sad mu je 99% arrivederci.[/undefined]
Veoma pametno od uprave 
Kakav god da je Salamon, posto nismo imali nista vezni na klupi, trebao je njega ubacit u drugom poluvremenu, i tako pokusat osvojit vezni red, a ne gurnut sve u napad, pa hajmo na lutriju, mozda udje, mozda ne udje.
Allegri ostaje 100 %
baš zato jer će s ovom ekipom osvojiti 3. mjesto
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Sumnjam. Tj. sumnjivo mi, jer su zimus kad je krenuo gubit htijeli ga zamjenit al nije bilo dobri trenera, a sad pravit belaj tako sto ćeš ostavit ekipu bez trenera na pola sezone, to ne žele. Onda dok Pep nije potpisao za Bayern, javno su izjavili da bi ga voljeli dovwst na zimu. Sve novine pišu o tome da Silvio više ne gotivi Allegrija i da želi da napusti ekipu. Iznevjerio je njegovo povjerenje, ali Galliani je rekao da ga ostave do kraja sezone. Uostalom novine i dalje pricaju o novom treneru Milana.
Pored Van Bastena, čitao sam na gazzetti da je Silvio voljan dovest Mazzaria iz Napolia. Nabavio mu je mladu ekipu skojom da radi, i sad želi majstora na klupi
Da Mazzarri zna radit s mladima, to je poznato. Ali i Prandelli je bio veletrener, pa mi je oslabio odkako je preuzeo repku. Al haj, vidjet ćemo
Moje mišljenje: volio bi Mazzarria na klupi Milana. Sjajan trener
Mou bi bio san, al nas je covjek javno odjebao  on je Interista
SLUŽBENO: Milan otkupio 50% Jorginhovog ugovora,u Milanu od ljeta
|