02-13-2011, 11:22 PM
ha ha ha 
Znam samo da smo dobili i vas i njih ove sezone

Znam samo da smo dobili i vas i njih ove sezone
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-13-2011, 11:25 PM
02-13-2011, 11:32 PM
Uhh dobro je, poraz miševa još da Fiorentina barem neriješeno odigra s njima u srijedu i bit će supper, Napoli će polako da otpadne sam od sebe
02-13-2011, 11:38 PM
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
![]()
02-14-2011, 12:04 AM
na kraju jako dobro kolo za milan, još da je roma-napoli bio x
al i ovako je ok.leonardo nastavlja u interu gdje je stao s milanom, tj. gubi derbije, čovjeku odbrana kao da nije bitna, samo napadački i sve više sam siguran da neće uspjeti u italiji s takvom filozofijom, nije da se bunim ![]() evo mu i jedna prigodna http://www.youtube.com/watch?v=upo_R5W1iW4
Evo citam ovaj nas majmun se dvoumi dali da stavi Seedorfa iza Ibre i Pata, kao ovaj je iskusan i zna odigrat te utakmice hahaha, pa majko mila hocel neko onog idiota na klupi ubit? Molim vas, ja stvarno vise ne mogu slusat ove njegove nebuoloze i gluposti koje provaljuje.
Thiago u sredinu Yepes i Nesta u odbrani, i Ringhio i Flamini. Moze proc, ne protivim se. Iako razmisljam da li bi mogao Merkel odigrat tu poziciju s Rignhiom i Flaminiem, tako da onda imamo sigurnu odbranu sa Thiagom i Nestom? Jbg. mlad je, i ne znam koliko iskusan da igra box-to-box, jer je dosad igrao vise ofanzivnije, a sad bas mora gledat odbranu i presing. Al zato moze trcat po cio dan Pato i Ibra u napadu, i Binho iza njih - meni je ovo fenomenalno. Bolje ne moze. Pa vidjelo se u subotu koliko znaci Binho na terenu. Odma brze igramo, i to onaj mora napokon da shvati i da vise prestane valjat gluposti: "Seedorf kao ofazivni vezni za Ibru i Pata"
(02-14-2011, 12:00 PM)ensar7 Wrote: Evo citam ovaj nas majmun se dvoumi dali da stavi Seedorfa iza Ibre i Pata, kao ovaj je iskusan i zna odigrat te utakmice hahaha, pa majko mila hocel neko onog idiota na klupi ubit? Molim vas, ja stvarno vise ne mogu slusat ove njegove nebuoloze i gluposti koje provaljuje. Ja bih Gattusa stavio iza dva napadaca, kakve asistencije frajer djeli ![]() Bale doesn't travel with Spurs Tottenham have confirmed that Gareth Bale has not travelled with the rest of the squad to face Milan in the Champions League on Tuesday. The 21-year-old Wales international has been out with a back injury for the last three weeks. Last week, reports emerged suggesting Bale would recover in time for the first leg of Tottenham's second round tie. However, he will stay in London and continue his physiotherapy work. It's a big boost for Milan and for Ignazio Abate, the Milan right-back charged with marking Bale. A lot was made of Bale's stellar performances in the group stages against Inter, notably when he scored a hat-trick at San Siro against the treble winners.
02-14-2011, 12:45 PM
Eto otisao vam je Pirlo u Barcelonu kod nekog specijaliste kako bi sto prije sredio povredu koljena.
Ogroman plus za vas je sto nece Bale igrati. Ne vjerujem da bi ga Abate ili Odo mogli zaustaviti ... ovaj drugi pogotovo.
02-14-2011, 12:58 PM
halo ekipa,pozdrav.ajd konacno da i moj mozak skuzi da je doslo do promjena pa sam nasao novi forum.koliko vidim imamo neke uljeze ovdje.heh.svašta.al neka.i da.hvala juventus.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|