Milanezi s Balkana
vi koji zelite da u milanu igraju klinci.....navijajte za arsenal.....i slavite njihove titule.......
Reply
(04-25-2011, 11:34 AM)tzar Wrote: nisam nikakav maxista, marxista i sl. gluposti, već jednostavno milanista i ko god da je trener tog kluba ima moje simpatije i još važnije respekt, jer sigurno nije došao na to mjesto tako što su ga izvukli na lutriji.
vjerovali ili ne ima ljudi u Milanu koji nešto znaju o igri kod nas poznatoj kao nogomet ili fudbal (i to su svojim radom u zadnjih dvadesetak i više godina dosta puta dokazali) i ako su oni prepoznali u alegriju materijal za voditi klub kakav je AC Milan, ko sam ja da u to sumnjam (ili ko je ensar, neko treći ili deseti).

da sam fan nekog trenera nisam, tako nisam ni ovoga sada i kad on nekad napusti milan nije da ću sad pratiti neki njegov budući klub samo zbog njega, kao što nisam sad počeo navijati za chelsea kad je carlo otišao tamo(za sve u milanu mu hvala).

ali činjenica koji niko nemože pobiti je da je milan u svojoj prvoj sezoni sa alegrijem pred uzimanjem scudeta (bilo nekoliko stranica ranije da su samo još 3 čovjeka to uspjela s milanom), da je igra bolja nego unazad par sezona, da je koristio puno više igrača u sezoni nego leo pa i carlo, da su se dobila oba derbija,
e sad ako to nije do njega već samo do sreće i do igrača onda ok(mada teško da je samo sreća u pitanju), al eto onda je dobar jer nam je donio i tu sreću.

koristi čovjek najbolje igrača koje ima na raspolaganju, dok je sedorf bio u slaboj formi nije ga toliko koristio kao sad kad igra kao u najboljim danima, kako je samo pogodio s patom kad mu je dao par utakmica u prvom timu nakon nekoliko što je počeo s klupe i čovjek nam donio hrpu bodova, kod njega abate stvarno liči na beka a ne kao prije na izgubljen slučaj,
igra više formacija za razliku od prethodnika, odbrana nam je primila najmanje golova u ligi, napad nam je zabio najviše golova u ligi (logično imamo i najbolju gol razliku) e pa ako je sve to milanu dao Bog ili ako je splet sretnih okolnosti onda ok, on je pachina di merda.

jel to mogao sve uraditi i neko drugi-vjerovatno neko i jeste(al ne mnogi)
igra li milan najbolje na svijetu-definitivno ne igra
da se trebao proći totenham-jeste (ali realno nismo imali ni sreće u uzvratu u kojem smo bili daleko bolji rival)
znači imao je čovjek i grešaka i niko nije lud da to spori, al ko uostalom ne griješi?

ali da je premašio očekivanja većine i navijača i ljudi u klubu jeste, svi bi mi bili zadovoljni i da smo 2-3 sa par bodova zaostatka jer je i to bilo nemoguće u nekoliko ranijih sezona, nije se mogao dovesti bolji trener za manje novca(capelo, hidink ili nedaj bože morinjo su nemoguća misija + desetorostruko skuplji)

toliko od mene o čovjeku o kojem do ove sezone nisam puno znao i od kojeg nisam puno očekivao, ali čovjek me demantovao sa onim najvažnijim-REZULTATIMA i očekivanja je premašio višestruko i hvala mu,
a to što mu igra sedorf a ne merkel(iako je i taj dečko dok se nije ozljedio dobijao šanse dosta puta) je najmanji problem kad i sa sedorfom se pobjeđuje a taj isti sedorf redovno bude među najboljim na terenu, sutra kad sedorf ode a bude igrao neki novi ako rezultati budu tu ja još sretniji, ali da se stavlja neki klinac samo zato da se može reći kako nam igraju mladi igrači a da zbog toga rezultat ispašta to nipošto

potpisujem sve! milan je uvijek bio klub koji je uvodio inovacije i trazio nova rjesenja, ali i afirmirao trenere, sto znaci da smo cesto dovodili ne velika trenerska imena koji su se pokazali kao pun pogodak. primjeri sacchi (dosao iz parme), capello (prva momcad koju je kao trener vodio je milan), ancelotti (dosao iz juvea, ali trener svjetske klase postao s milanom)... nadam se da je sljedeci u redu allegri Smile
Reply
(04-25-2011, 01:15 PM)kalla1899 Wrote: vi koji zelite da u milanu igraju klinci.....navijajte za arsenal.....i slavite njihove titule.......

Icon_lol2

ma nema smisla sumnjati u čovjeka...milan će biti prvak italije 99 %
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Milan je vec prvak Italije. Ali meni se ne svidjaju neki potezi Allegrija. Sramotno je bacit prednost od 12 bodova, i dopustit da ti merda dodje na 2. A kako si to ucinio, tako sto si se glupirao. Izbacis Milan na teren da nema blage veze sta zeli. Protiv Barija Milan ne zna kako da sastavi napad. Pa nas bi Mainz i Nürnberg pobijedili da smo u Bundesligi. Covjek zna svoj posao, ali dosta stvari mi idu na zivce. Cijela tribina zeli da izbaci Seedorfa, a on mu i dalje dopusta da se seta do 86' minute. Mlade je poceo ubacivat tek kasnije, od novembra, jer u septembru i oktobru nisu imali mjesta radi veliki sampiona: Pirlo, Ambro, Seedorf, Gattuso, oni su morali igrat.
Sva igra se svela na Ibru, nema IBre mi patimo. Tek sad se opametio i shvatio da moramo nekad i bez njega. Previse popusta velikim igracima, a mlade odma kaznjava i to rigorozno. Ne zelim Arsenal, al jos vise ne zelim da postanemo novi Real GAlaktikos. Sve sto valja kupujemo, a nase dajemo djabaluka, pa se kasnije kajemo. Strasser i Merkel su sjajni igraci, Verdi takodjer, i siguran sam da bi u ostalim ekipama vise vremena provodili na terenu, nekad i na klupi, al sigurno ne na tribinama San Sira gledajuci kako se dede vuku po travnjaku i glume sampione. Jest bilo tesko otkrit Thiaga, wooooow, covjek vec prosle godine pokazao da je 100% moranje na terenu, a sta je sa ovim drugim? Nesta ili Yepes, jer nije u stanju objasnit Papastopulus kako se igra, ili Onienwu, al zato guraj Boneru koji nema pojma, al Max bi volio da on igra al ne zna kako da mu to objasni. I dalje cekam utakmicu da Max promijeni taktiku u toku drugog poluvremena. Tj. da skonta da nekad ovo njegovo kretensko postavljanje igre ne pije vode, i da mora drugacije postavit taktiku i iskoristit druge sanse, a ne sve ostavit po starom i nadat se da ce past gol. Pa to isto na FM11 postavis taktiku, puknes fast, i ne gledas sanse vec nadas se da ce past gol. O iskoristavanju protivnicki gresaka da ne pricamo. To je za njega nepoznata zemlja. Da nije bio Leo na klupi Intera, malo morgen bi on onako lagano stvarao sanse sa Patom preko slobodnog Seedorfa.
ajde dosta me vise, laku noc, cujemo se opet
ciao ragazzi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Pato konkurira za Bolognu

Milanov napadač Alexandre Pato dobro se oporavlja od ozljede bedrenog mišića koju je obnovio tijekom utakmice protiv Sampdorije. Dana 16. travnja napustio je travnjak u 41. minuti utakmice koju je njegova momčad dobila 3-0...

Propustio je brazilski nogometni reprezentativac kup-utakmicu protiv Palerma (2-2) i pobjedu "rossonera" kod Brescije (1-0), no, kandidirat će za nastup protiv Bologne koji se igra nadolazeće nedjelje.

Pato je već započeo s treninzima.

Milan je trenutačno vodeća momčad talijanske Serije A sa 74 boda iz 34 odigrane utakmice. Pobijede li Bolognu i dočekaju li poraze najvjernije pratnje Intera i Napolija, prvacima bi mogli biti okrunjeni već krajem ovoga tjedna.
Reply
Olympique de Marseille's Taye Taiwo agrees terms with AC Milan

Nigeria international Taye Taiwo has made the decision to leave Ligue 1 powerhouse Olympique de Marseille for Italian table-toppers AC Milan on a free transfer at the end of the season, L'Equipe reports.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/201...ms-with-ac
Reply
Kao što piše u www.milannews.it, sutra će se u Milanu desiti susret između Adriano Galliani-ja i Thiago Ferro-a, agenta Brazilca Ganso-a, koji takođe predstavlja Del­Cir Sonda, jer je Predsednik Dis-a, sa ciljem definisanja dogovora sa dvema stranama koje su vlasnici 55 % kartona Brazilskog igrača. Nakon usaglašavanja dogovora Ariedo Braida ide za Brazil da bi pregovarao sa Santosom koji su vlasnici preostalih 45 % kartona. Zahtevi Brazilskog kluba su i dalje visoki, i treba ih prevazići da bismo videli ovog talentiranog Brazilca u crveno-crnom dresu, ali u rukovodstvu Milana su i dalje optimisti uz mišljenje da bi se ovi pregovori mogli ubrzo pozitivno završiti.
Ariedo Braida će predati ponudu Milana, a to je 20/25 miliona eura, ponuda sa kojom bi se započeli pregovori, uz nadu da se može sve završiti u roku od nekoliko nedelja.
FORZA MILAN
Reply
L'Equipe: Taiwo od ljeta u Milanu

Nigerijski reprezentativac Taye Taiwo napustiti će na kraju sezone redove aktualnog francuskog prvaka Marseillea i preći u Milan kao slobodan igrač, izvještava L'Equipe...

Lijevom braniču koji je prije šest godina došao na Velodrome na kraju sezone istječe ugovor, a novi neće potpisati, što je i sam nedavno najavio. No, L'Equipe je sada otišao i korak dalje otkrivši da je 26-godišnji nogometaš postigao dogovor s Milanom za koji će potpisati trogodišnji ugovor.

No, budući da su i Marseille i Milan usred borbe za naslov u nacionalnim prvenstvima, očekuje se da će posao službeno biti potvrđen tek na kraju sezone.

"Rossoneri" su se bacili u potragu za lijevim braničem nakon razočaravajuće igre Luce Antoninija i Mareka Jankulovskog. Čini se da su rješenje pronašli u Taiwu koji je u subotu pogotkom donio Marseilleu pobjedu protiv Montpelliera (1-0) u finalu Liga kupa.
Reply
Ovo su vijesti koje pišu novinari bliski Milanu:

Taiwo je igrač Milana, kao i Mexes, i time smo kompletirali obranu. Pirlo odlazi a ugovore produzuju Bommel, Seedorf, Ambro. Az Rina se ne zna jer Milan ima ponudu od 10mln iz Rusije itd. Ganso je to velik pojačanje u sredini a Boateng se vraca igrati srednjeg veznog. Napad ostaje sa ovom četvorkom + pippo.

1: Zna li netko točnije u kakvom je stanju Taiwo? Jer ja sam gledao Marseille 2 puta u 3 godine...
2: ovo momčad bez jos jednog klasnog veznog nema ponovno šanse u LP.
3: Treneru dajem još jednu sezonu, jer mi je neozbiljno sada komentirati sve ovo skupa. Ima stvari sa kojima se slazem i s kojima ne, ali... ovo ljeto cu si dopustiti da budem obicni navijač pa cu uzivati u scudettu Smile
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(04-26-2011, 06:16 PM)mrki Wrote: Ovo su vijesti koje pišu novinari bliski Milanu:

Taiwo je igrač Milana, kao i Mexes, i time smo kompletirali obranu. Pirlo odlazi a ugovore produzuju Bommel, Seedorf, Ambro. Az Rina se ne zna jer Milan ima ponudu od 10mln iz Rusije itd. Ganso je to velik pojačanje u sredini a Boateng se vraca igrati srednjeg veznog. Napad ostaje sa ovom četvorkom + pippo.

1: Zna li netko točnije u kakvom je stanju Taiwo? Jer ja sam gledao Marseille 2 puta u 3 godine...
2: ovo momčad bez jos jednog klasnog veznog nema ponovno šanse u LP.
3: Treneru dajem još jednu sezonu, jer mi je neozbiljno sada komentirati sve ovo skupa. Ima stvari sa kojima se slazem i s kojima ne, ali... ovo ljeto cu si dopustiti da budem obicni navijač pa cu uzivati u scudettu Smile
Malo piše da je Taiwo Milanov, a malo piše da nije.Koliko si siguran da je to što si čitao istinito?
1.I ja sam ga malo gledao,i znam da sam mu se uglavnom smijao kad je ispadao u obrani,a ako upišeš na youtube Taiwo defense dobiješ nepostojeći pojam Sagrin već samo kako on puca sa tim topom što ima u ljevici,vidi se da je jak kao konjusina,ali ovo ostalo što sam nekada gledao je bilo upitno...dobro je da dolazi(ako dolazi)kao slobodan igrač jer ako se pokaže užasnim (75%šanse)uvijek će se naći neki kupac....
2.klasni vezni biti će ti Michele Pazienza DevilolDevilol;volio bi Montoliva u ekipi....pa veza sa Boatengom,Van Bommelom,Flaminijem i Gansom je i više nego sposobna da zagorča život i u Europi...
3.pa što ne kažeš sada s čime se slažeš a s čime ne?
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply