Milanezi s Balkana
(03-02-2013, 01:13 PM)geoff Wrote: Jel se zna neki sastav za navecer? Zasto balonja ne igra?

Mario je povrjedjen od duela sa Handanovicem...i ne zele nista riskirati...Mexes odmara zbog kartona...Constant je i dalje povrjedjen i nece da rizkuje prije Barce...Flamini i Nocerino su spremni...vjerovatnih 11:
Abbiati,Abate,Zapata,Yepes,De Sciglio,Flamini,Montolivo,Muntari,Boateng,Pazzini, El Shaarawy ... znaci opet 4-3-3 ... mada postoji mogucnost da krenemo ofanzivno sa 4-2-1-3 ...(umjesto Flaminia Niang na desno krilo a iza trojke Boateng) ...
Lazio :Marchetti; Pereirinha, Biava, Dias, Radu, Ledesma, Candreva, Gonzalez, Hernanes, Lulic, Floccari ... 4-1-4-1

Marchetti, dva stopera, Hernanes i Candreva su najbolji u Laziu...preko krila napadaju sa Lulicem i Candrevom, Floccari moze samo neki prekid o odbitak...Glavna bitka je po meni u veznom redu ko to pobjedi ide dalje...

Nama je tekma vazna jer mozemo prestici Lazia...i prici Napoliu i Juventusu jos -2...a Inter sutra igra sa Cataniom...Cassanao je nasrnuo na Stramacconia...Bravo Cassano, trenutno je izbacen iz ekipe Wink
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Hvala Maji.

I dalje mi nije jasno sto ne stavi nianga na krilo, a boatenga u vezu uz montoliva i flaminija/muntarija. Na taj bi nacin imao dva igraca u vezi koji mogu pobuc loptu prema naprijed, sto flamini, muntari, ambro i, posebno najgori od svih, nocerino svakako nisu.

Mislim da pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.
Reply
Ne voli da igra tako ofanzivno osim kada jurimo rezultat.
Pacini bi večeras mogao doći do stotke u Italiji.
Barsa opet izgubila od Reala, čini mi se da su se malo pogubili a trener ne zna šta da radi, postaju sve nervozniji i bilo bi dobro da nam takvi dodju u lš.
Devilcool
Reply
(03-02-2013, 03:30 PM)geoff Wrote: Hvala Maji.

I dalje mi nije jasno sto ne stavi nianga na krilo, a boatenga u vezu uz montoliva i flaminija/muntarija. Na taj bi nacin imao dva igraca u vezi koji mogu pobuc loptu prema naprijed, sto flamini, muntari, ambro i, posebno najgori od svih, nocerino svakako nisu.

Mislim da pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.

A zašto? Zato što nema pojma, tako je bilo, tako i dalje radi.

Srao je nešto kako Niang ima uspone i padove, pa izjavio da je ozlijeđen prije Barce pa neka još sranja. A Niang igra super!

Tako to Max, on nabasa na neku formaciju koja radi, kao sada sa Boatengom desno, i onda to ide dok se netko ne ozljedi. Onda par kola kaos, onda opet jedna radi. Kad promijeniš 65 sistema u godinu dana jedan upali!

Ambro igra a za 4 dana je Camp Nou, glupost totalna.
Shaarawy-Pazzini-Niang
----Boa--------Monto
______Flamini

Nije mogao tako nesto NORMALNO napravit, da mi jednom u serie a odigramo poštenu napadačku tekmu i dobijemo 2:0 prvih 45min i to je to. Ne...

Moramo ovo dobiti bilo kako, i neka MErda izgubi bodove vani i super.
BRavo Cassano! Konj.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
"Ambro igra a za 4 dana je Camp Nou"

camp nou je za tamo nekih 10-11 dana........
Reply
Da, mrki, camp nou je tek za desetak dana tako da ambro nije problem.

Ali, dobar si sastav stavio, i meni se svidja ta kombinacija. Iako ima oscilacija u igri, treba forsirati malog nianga. Toliko je mlad, a vec je sad jasno dq bi to morao biti vrhunski igrac.
Reply
Mrki, nisam znao da si član i red&black foruma Smile .
Devilcool
Reply
Kakvi promasaji bokte, to se mora zabiti, dignite tu loptu i gol. A mogli smo i primit sad. Bice golova izgleda na obje strane.
Reply
Au al se sudija pogubio!!
Reply
Samo da ovaj Abate zna ubacit bio bi jedan od najboljih bekova na svjetu...mali De Sciglo i ljevom i desnom igra nevjerovatno, nije lose za sad fino igramo, samo jos par golova da zabijemo Smile

Packo Smile 1-0
Reply