Milanezi s Balkana
Kakve bi epitete popio Max da je kojim slucajem radio gluposti kao pijani idiot na vecereasnjoj utakmici.
Reply
A sto je to Fergie kriv???? Kakabanja, ponavljam, opet provociras. Znaci opet provociras mene, mrkija, kallu i ostale protivnike Allegrija. Nije ti fer decko. Znaci samo cekas da mi nesto kazemo lose protiv, pa odma opleti. Jarane, izgleda da upravo ti prizeljkujes poraz Milana da bi mi mogli odgovorit. Nije ti fer, i opet cu ti rec: nemoj provocirat!!!!

Fergiju je nezasluzeno iskljucen igrac, i tip je poludio. Svaka cast. Mourinho bi vec pravio scene i veceras pozvao svijetski sud da se sudi turcima za ovo. Fergie je odlicno odradio ovo, jer ja bi jebao mater sudiji. Manchu je veceras kostao sudija. Niko drugi.
I zato ne zajebaji kakabanja, jer me vuces za jezik. I to ne samo mene, vjerujem da te i mrki jedva trpi. Niko nije ni A rekao protiv Maxa al ti se odma nadjes provocirat
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Šteta što je sudija odredio dalji tok meča, gledali bismo vrhunsku utakmicu a ovako je sve u senci te greške.
Ništa se više ne plašim sudjenja protiv Barse posle ovoga večeras, gledajući prethodne godine ništa me ne može više iznenaditi.
Dortmund nastavio po starom.
Devilcool
Reply
Kakasvraka....kad allegri osvoji trecinu naslova ko sir alex onda mozemo pricati ko radi kakve gluposti..
Sir alex je ....cinjenca...postavio super utakmicu...reala se nije vidilo na terenu do crvenog kartona...igrac utakmice uz suca...golman reala....jos jedna cinjenica...
Reply
(03-06-2013, 06:53 AM)kalla1899 Wrote: Kakasvraka....kad allegri osvoji trecinu naslova ko sir alex onda mozemo pricati ko radi kakve gluposti..
Sir alex je ....cinjenca...postavio super utakmicu...reala se nije vidilo na terenu do crvenog kartona...igrac utakmice uz suca...golman reala....jos jedna cinjenica...

HAHAHAHAAH... Kad bi baba imala *urac.. Teorije ravne u rangu isfrustiranog pubertetlije.. KAD BI MAMA BILA TATA !! AHHAHAHA..
Reply
Mislim da niko na ovom forumu ne mrzi Real vise od mene. Nema mi odvratnijeg kluba uz Juventus naravno. Ali ne znam o kakvoj greški vi govorite? Pokusaj ubistva nogom dignutom mnogo iznad dozvoljenog. Ono zasluzuje crveni.
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=mioGy9sYVDs

Ovo je bilo za crveni i suspenziju daljnju. Direkt u prsa, pokusaj ubojstva. Ovo sinoc nije bilo u prsa, isao je samo na loptu, igrac mu dolazi s ledja, nema nikakve namjere, udara ga po bocnoj strani tijela. Sve je to kamera pokazala i ja ne mogu to prihvatiti kao crveni karton. Jedino ako Nani prizna da je imao namjeru i da je vidio Arbelou. Onda to mijenja sve.
Reply
(03-06-2013, 07:52 AM)Tiziano Crudelli Wrote:
(03-06-2013, 06:53 AM)kalla1899 Wrote: Kakasvraka....kad allegri osvoji trecinu naslova ko sir alex onda mozemo pricati ko radi kakve gluposti..

HAHAHAHAAH... Kad bi baba imala *urac.. Teorije ravne u rangu isfrustiranog pubertetlije.. KAD BI MAMA BILA TATA !! AHHAHAHA..

Što ti pričaš Crudelli?

Nećemo valjda uspoređivat Allegria i Fergusona pobogu...

I drugo, Ferguson je razbio Mourinha ali mu je UEFA sudac uvalio crveni i nije mu sudio čak ni penal na kraju. Tako da nije imao šanse. To tog neopravdanog crvenog United ih je gazio.

Samo da nama OPET ne odsude kao uvijek na Camp Nou. Užasno mi je žao sto je United ispao, i nadam se da se nama to nece desiti.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(03-06-2013, 03:59 PM)mrki Wrote:
(03-06-2013, 07:52 AM)Tiziano Crudelli Wrote: HAHAHAHAAH... Kad bi baba imala *urac.. Teorije ravne u rangu isfrustiranog pubertetlije.. KAD BI MAMA BILA TATA !! AHHAHAHA..

Što ti pričaš Crudelli?

Nećemo valjda uspoređivat Allegria i Fergusona pobogu...

I drugo, Ferguson je razbio Mourinha ali mu je UEFA sudac uvalio crveni i nije mu sudio čak ni penal na kraju. Tako da nije imao šanse. To tog neopravdanog crvenog United ih je gazio.

Samo da nama OPET ne odsude kao uvijek na Camp Nou. Užasno mi je žao sto je United ispao, i nadam se da se nama to nece desiti.

Daj Mrki pa kontaj, Ferguson je nogometni starac 30 godina stariji od Maxa pa kakvo je to poređenje.. Nikako ta dva čovjeka ne mogu pod isto, zna se ko je Sir Alex totem u nogometnom svijetu.

Slažem se da je sinoć uništio Murinha na to sam najviše i ljut kao i većina ljubitelja nogometa!!
Reply
Pato opet ozljeđen, ovaj put skočni zglob u pitanju.. :/
Reply