Milanezi s Balkana
(04-26-2011, 09:19 PM)dejo Wrote:
(04-26-2011, 06:16 PM)mrki Wrote: Ovo su vijesti koje pišu novinari bliski Milanu:

Taiwo je igrač Milana, kao i Mexes, i time smo kompletirali obranu. Pirlo odlazi a ugovore produzuju Bommel, Seedorf, Ambro. Az Rina se ne zna jer Milan ima ponudu od 10mln iz Rusije itd. Ganso je to velik pojačanje u sredini a Boateng se vraca igrati srednjeg veznog. Napad ostaje sa ovom četvorkom + pippo.

1: Zna li netko točnije u kakvom je stanju Taiwo? Jer ja sam gledao Marseille 2 puta u 3 godine...
2: ovo momčad bez jos jednog klasnog veznog nema ponovno šanse u LP.
3: Treneru dajem još jednu sezonu, jer mi je neozbiljno sada komentirati sve ovo skupa. Ima stvari sa kojima se slazem i s kojima ne, ali... ovo ljeto cu si dopustiti da budem obicni navijač pa cu uzivati u scudettu Smile
Malo piše da je Taiwo Milanov, a malo piše da nije.Koliko si siguran da je to što si čitao istinito?
1.I ja sam ga malo gledao,i znam da sam mu se uglavnom smijao kad je ispadao u obrani,a ako upišeš na youtube Taiwo defense dobiješ nepostojeći pojam Sagrin već samo kako on puca sa tim topom što ima u ljevici,vidi se da je jak kao konjusina,ali ovo ostalo što sam nekada gledao je bilo upitno...dobro je da dolazi(ako dolazi)kao slobodan igrač jer ako se pokaže užasnim (75%šanse)uvijek će se naći neki kupac....
2.klasni vezni biti će ti Michele Pazienza DevilolDevilol;volio bi Montoliva u ekipi....pa veza sa Boatengom,Van Bommelom,Flaminijem i Gansom je i više nego sposobna da zagorča život i u Europi...
3.pa što ne kažeš sada s čime se slažeš a s čime ne?

Dejo odgovoriti ću detaljnije samo sada ne stignem, ali evo obećajem raspravu na traženu temu Smile

Pazienca, da... ne znam čemu ali dobro, sezona je duga i tako to. Možda Taiwo i neće biti naš prvi lijevi bek, to nitko nije garantirao. Otići će Marek, možda Oddo ( nadam se ), a iako ga cijenim kao borca, Antonini nema što raditi u Milanu.

Savršeno riješenje bi bilo kada bi nam Zambro bio drugi desni bek iza abatea, a Taiwo drugi lijevi iza nekoga kao što je Coentrao ili tako nešto.

Od thi mogućih veznih ja nisam uvjeren da je Montolivo ono što je riješenje za Milan, iako ukoliko ga možemo dovesti jeftino to bi bilo odlično.

Ova veza koju si nabrojao je u redu 3/4, ali Flamini nije igrač na razini osvajanja LP. Rino možda ode, a Ambro ne može igrati desno, niti Bommel. Vodjet ćemo, dugo je ljeto a Galliani uvijek krije moguća riješenja.

Najviše me raduje Ganso, jer je zapravo genije, prava 10-a.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(04-26-2011, 06:16 PM)mrki Wrote: Ovo su vijesti koje pišu novinari bliski Milanu:

Taiwo je igrač Milana, kao i Mexes, i time smo kompletirali obranu. Pirlo odlazi a ugovore produzuju Bommel, Seedorf, Ambro. Az Rina se ne zna jer Milan ima ponudu od 10mln iz Rusije itd. Ganso je to velik pojačanje u sredini a Boateng se vraca igrati srednjeg veznog. Napad ostaje sa ovom četvorkom + pippo.

1: Zna li netko točnije u kakvom je stanju Taiwo? Jer ja sam gledao Marseille 2 puta u 3 godine...
3: Treneru dajem još jednu sezonu, jer mi je neozbiljno sada komentirati sve ovo skupa. Ima stvari sa kojima se slazem i s kojima ne, ali... ovo ljeto cu si dopustiti da budem obicni navijač pa cu uzivati u scudettu Smile

ako nešto vredi iz te lige onda su to bekovi.. dokazano najkvalitetniji izvoznik bočnih igrača (abidal, sagna, maicon, evra, kliši..).. dečko koji je, baš kao i nabrojani, davnih dana prerastao francusko prvenstvo i Milan ima sjajnu šansu da dobije afirmisanog beka u najboljim godinama i to bez obeštećenja.. propustiti ovakvu priliku bilo bi ravno samoubistvu.. trenutno ne postoji perspektivniji bočni u evropi (možda baines), coentrao to nije i to je svakom jasno ko je gledao benficu ove godine.. on je bek koliko i bale.. može da odigra po potrebi i imao je finu rolu na SP, ali to nije to.. ili bar nije vredno tolikih para..

iako pišu da je sve već dogovoreno, imam neki osećaj da će taiwo završiti u engleskoj jer će mu bolton ponuditi veću platu, dok će ćelavi magarac na kraju dovesti mrtvog crishita, i to za neku super cifru od 10-15 miliona, čisto da nadjebe transfer sokratisa od prošlog leta..

a što se tiče evrope mrki, nema tih vedeta koje trenutno možeš dovesti (u nekim realnim zamislima) koje će biti konkurenti ovakvoj barci.. jbg, poklopila im se ta tri umetnika koji igraju svemirski fudbal i to niko ne može da prati.. ostatak društva nije tako strašan.. kad jedan mančester sa gigsom, kerikom i parkom se prošeta do finala CL, mrtvi šalke koji tavori u donjem delu bundeslige završi u polufinalu.. četvrtfinalisti nisu ni vredni pomena.. čelsi je tim koji je "ušao u 4. deceniju" i njih sad čeka period u kojem je Milan od 2008.. arsenal će dugo pamtiti finale iz pariza pre pola decenije jer im se bliži strašan scenario nakon odlaska fabregasa i nasria.. jedino je real, zbog basnoslovnih ulaganja kojima će nadam se doći uskoro kraj, za stepenicu iznad ostatka i za dve galaksije iza barce..

dakle, ne bi bilo nikakvo čudo da se milan našao na mestu šalkea, niti će biti čudo ako se to desi naredne sezone.. ali to bi samo bila optička varka i utopija..

a što se tiče poteza koje uprava treba da preduzme ne bi li se iole približila tom zvezdanom evropskom vrhu, oni moraju biti usmereni na selektiranje igrača koji će za 3 do 4 god biti na vrhuncu i što je još važnije da to bude selekcija igrača podjednake dobi.. tako je i kreiran grande milan početkom ove decenije.. a to podrazumeva sledeće:

1. otkupiti ugovor Gada i proslediti ga šeiku Mansuru u zamenu za bosanskog dijamanta + njihova doplata

2. Pato mora napustiti klub ovo leto jer je dokazano nezdrav dečko kojeg će povrede sprečiti da postane najbolji napadač na planeti.. jako mi je žao zbog toga, ali će Milan još više žaliti ukoliko se ne odluči na ovaj korak.. i ranije sam bio pobornik njegove prodaje i sve ovo što se do sad desilo govori da nisam pogrešio.. sve iznad 30 mil treba prihvatiti i te pare investirati u Gansa i moliti se za njegovo koleno..

3. na kraju godine će se na tržištu naći dosta igrača bez ugovora.. angažovati Taiwa, Bosingwu i Mexesa bez obeštećenja bio bi potez za pohvalu

4. uraditi sve da Robben obuče crveno-crni dres.. iskoristiti mesara bomela kad je već ovde da bude bitan faktor u tom transferu, ponuditi mu najveću platu a bajernu 30-40miliona.. proćelavog više ništa ne veže za minhen.. otišli su mu sunarodnici, sled sezone CL samo na televiziji.. tako da postoje realne šanse za njegovo angažovanje

5. otpustiti svu beskorisnu bagru (marek, roma, oddo, zambrota, legrotalje) i na taj način koliko toliko uštedeti na izdacima.. boneru i sokratisa baciti lavovima za doručak.

6. uvaliti gatusa rusima (cifra nebitna) i komiranog juventusu, sedorfu se zahvaliti, kapitenu i pipu produžiti ugovor.

7. flaminia tužiti ako je ikako moguće jer ovaj bezobraznik prima 5 miliona Eura godišnje i za 3 sezone nije zaslužio ni deseti deo ove nerealne cifre.. majku jebo prokletu, i on i ko mu je dao tolike novce

...................................fascio...............

bosingwa/abate......nesta......silva........taiwo

...............ambrosini*C.......van bomel..............

......robben................ganso.............robinho

................................džeko.................

Alternative > marchetti; abate-bosingwa, mexes, yepes/onyewu, didac; boateng, merkel, strasser, emanuelson; cassano, pippo

Ovo je tim koji je lako ostvariv i koji ne bi previše koštao jer bi praktično transfer pata pokrio kupovinu gansa, otpuštanje gore navedenih bi oslobodilo dovoljno sredstava za plate taiwa, mexesa, bosingwe.. jedino bi ostao čist transfer za robena ali Silvio je svakako obećao 2 top igrača, tako da to nije strašna cifra pogotovo ako se uzme u obzir moguća prodaja gattusa rusima i eventualna doplata sitija za gada. Uz pristigla potraživanja od borriella i klasa jana govedara, a to je nekih 30milki, Milan bi takođe bio spreman i za finansijski fair play.

Ne sumnjam da je ovo tim koji bi dominirao pola decenije u kalču, konstantno silovao komšinicu i ostatak društva.. dok su za CL ipak potrebne još neke stvari, pre svega uigranost, sazrevanje edina i gansa, bolji strateg i reinkarnacija binha iz najboljih dana. Takođe, tim sa svega 2 igrača preko 30 (nestu ne računam jer igra kao mladić a i ima solidnu zamenu), i to na DM poziciji, a trkača je uvek bilo i biće.. nakon odlaska poslednjeg senatora, a tu čast je masimo svakako zaslužio posle 15 odanih godina u klubu, silva treba da bude predvodnik nove generacije Milana.

Reply
(04-26-2011, 11:42 PM)Efekat Leptira Wrote:

ako nešto vredi iz te lige onda su to bekovi.. dokazano najkvalitetniji izvoznik bočnih igrača (abidal, sagna, maicon, evra, kliši..).. dečko koji je, baš kao i nabrojani, davnih dana prerastao francusko prvenstvo i Milan ima sjajnu šansu da dobije afirmisanog beka u najboljim godinama i to bez obeštećenja.. propustiti ovakvu priliku bilo bi ravno samoubistvu.. trenutno ne postoji perspektivniji bočni u evropi (možda baines), coentrao to nije i to je svakom jasno ko je gledao benficu ove godine.. on je bek koliko i bale.. može da odigra po potrebi i imao je finu rolu na SP, ali to nije to.. ili bar nije vredno tolikih para..

iako pišu da je sve već dogovoreno, imam neki osećaj da će taiwo završiti u engleskoj jer će mu bolton ponuditi veću platu, dok će ćelavi magarac na kraju dovesti onog mrtvog crishita, i to za neku super cifru od 10-15 miliona, čisto da nadjebe transfer sokratisa od prošlog leta..

a što se tiče evrope mrki, nema tih vedeta koje trenutno možeš dovesti (u nekim realnim zamislima) koje će biti konkurenti ovakvoj barci.. jbg, poklopila im se ta tri umetnika koji igraju svemirski fudbal i to niko ne može da prati.. ostatak društva nije tako strašan.. kad jedan mančester sa gigsom, kerikom i parkom se prošeta do finala CL, mrtvi šalke koji tavori u donjem delu bundeslige završi u polufinalu.. četvrtfinalisti nisu ni vredni pomena.. čelsi je tim koji je "ušao u 4. deceniju" i njih sad čeka period u kojem je Milan od 2008.. arsenal će dugo pamtiti finale iz pariza pre pola decenije jer im se bliži strašan scenario nakon odlaska fabregasa i nasria.. jedino je real, zbog basnoslovnih ulaganja kojima će nadam se doći uskoro kraj, za stepenicu iznad ostatka i za dve galaksije iza barce..

dakle, ne bi bilo nikakvo čudo da se milan našao na mestu šalkea, niti će biti čudo ako se to desi naredne sezone.. ali to bi samo bila optička varka i utopija..
pa sunce mu žarko,daj mi neke linkove utakmice marseilla pa da vidim svojim očima je li se taj taiwo naučio igrati obranu...je li išta napredovao od zadnji put kad sam ga gledao i kada sam mu se smijao...evo molim te razuvjeri me, neka sam sebi pljunem u usta ako treba, ali dok ne vidim da taj igra obranu kako treba rugati ću mu se....
coentraa sam gledao i taj je na sp u obrani bio vrlo dobar, slažem se nije vrijedno tolikih para, ali vjerujem da je bolji u obrani od taiwoa,jer kao što sam rekao do sada nikada nisam vidio da se nigerijac snalazi u obrani....
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
a gde misliš da postoje linkovi u kojima imaš kompilaciju bekovskih sposobnosti jednog igrača?? to još samo rade propaliteti iz zonske lige, koji kače klipove na youtube i reklamiraju se na taj način ne bi li ih neko pozvao u viši rang.. ako nisi gledao mečeve marseja, neće ti pomoći nikakvi video isečci da se uveriš u njegove sposobnosti.. jer na internetu i sokratis izgleda kao defanzivna mašina..

kod nas sport klub prenosi već par godina francuski šampionat, vrlo često mečeve marseja, ali zaista ne znam gde te utakmice možeš skinuti, i što bi to radio osim ako nisi plaćen za taj posao.. imao si prilike videti taiwa protiv Milana prošle, protiv mančestera u 1/8 finala ove sezone, ali moram reći da je marsej pokušao da igra na kvarno sa nigerijcem do početka 2011.. jer je veliki deo utakmica presedeo na klupi, upravo zbog činjenice da mu ističe ugovor, novi nije želeo, i hteli su da oteraju zainteresovane strane tako što će ga skloniti sa terena.. nakon što je vrag odneo šalu i marsej krenuo da tone, taiwo je dobio svoju poziciju nazad i kapitensku traku.. sad su na pragu druge uzastopne duple krune.

i nema potrebe da te bilo ko uverava da je on super bek, osim njega.. on će te demantovati, ili možda neće.. nije isključeno da bude gori od antoninia a isto tako nije nemoguće da postane novi maicon.. ja samo kažem da, po mom mišljenju, Trenutno nema bolje opcije (kvalitet, godine, cena) od Taiwa.. evra i a.cole su u godinama, bale je nedostupan.. coentrao i marcelo nisu bekovi.. baines je jedina prava opcija, ali on ima jednu pravu sezonu iza sebe i košta puno, a taiwo ih ima pet i besplatan je.

Reply
Dovođenje Taiwa bi mogao biti odličan potez, nije on wc bek ali je neuporedivio bolji od Antoniija a još bi došao bez obeštećenja. Juve je pokušao da ga dovede prije dvije sezone ali im je bio preskup a i ove sezone je nekoliko timova bilo zainteresovano, čak se spominjao i Real.

Mislim da je za ovu sezonu odobreno nekih 40-45 mil za pojačanja, što bi vjerovatno značilo da ćemo dovesti i nekog kvalitetnog veznjaka kao zamjenu za Pirla, koji će najvjerovatnije otići u Juve ili Romu(u slučaju da Ancelotti preuzme Rimljane)
Navodno pratimo nekog mladog veznjaka iz Francuske lige, najvjerovatnije je u pitanju Yann M'vila ili Hazard.
Ako je istina da Rusi nude 10 mil za Gattusa, obavezno prodati.

Montolivo je se mogao uzeti za nekih 15 mil ali je izgleda Inter već sve dogovorio s njim.
Inler će sljedeće sezone nastaviti karijeru u Napoliju a Sahin, po svemu sudeći, u Madridu.

Mino Raiola od sljedeće sezone ce da odrađuje transfere za Juventus.
Reply
Sjajan post Leptire, slazem se u potpunosti.
Sastavio si tim, kako bi ga i ja sastavio.
Al Robben nam je preskup. Nebi ja dao ni 25 milki. Ili 20-23 ili cao. Jest on dobar i sve. Ali ne voli igrace koje zele da non stop budu u centru paznje. Daj ba zaboravite WC, to nije mjerilo za igrace. Taiwo je dobar igrac, a najvaznije kosta 0€ znaci uzmi. Kad se mogao dovuc Legrotaglie onda se sigurno moze i ovaj. Dobro ce nam doci, a Antonini bi mogao biti prekomandovan na desnu stranu kao zamjena za Abatea, a Urbi et Orbi da bude naucen da igra lijevog beka. Tako bi napokon malo rijesili bekove u ovom klubu. Produzit ugovor Seedorfu, ne znam sta da kazem. Tj. ne zelim da komentarisem. A dovuci samo Gansa u sredinu i ocekivat neki uspijeh u Ch. Ligi je suludo. Ganso i koja 3 ce igrat jos snjim? Ok Boateng, a ko su ostala dvoica? Mesar svaku trecu odmara, Bommel je star a treba rec da ce na ljeto na milanove pripreme, znaci past ce mu forma za neki 20%, Gattuso je mrtav, Seedorf je Seedorf, Ambrosini je samo capiten nista vise, ostaju jos samo Strasser i Merkel kojem nasa panchina ne vjeruje, jer im ne zna objasnit kako da igraju. Ova zamjena IBra - Dzeko bi bio san snova. Ako bi to uradili to bi nas pojacalo ogromno. A dovest Balotellia e to bi bio korak nazad. Tip je problematican, seta se po terenu i noci provodi izlascima. Znaci profesionalnost = 0.
Al dugo je jos do transfera, tek je maj, a mi pocinjemo kupovat sredinom juna i krajem augusta. Znaci ne vrijedi sad sanjat o nekom buducem Milanu.

Ali sta sam jucer primjetio je onaj start Fabia. Ruzno je starto na Jurada, i vidi se da je povrijedio malo misic. Covjek ustane, uhvati se par puta za but i nastavi igrat ko da nista nije bilo. Kad smo to vidjeli kod nasih balerina? Ili jos bolje, kad je neko od nasih dobio ruazn start ko Terry, i rekao lijecniku da mu nasprica zglob jer mu ne pada na pamet da napusti teren? Pa nasi malo malo se hvataju za but, misic, koljeno i traze izmjene. Halo??? Pa nije ovo balet jebo te. Pa imaju li oni muskosti. Cim osjeti neko lakse zatezanje ili grc odma de ga izvadi, i 2-3 sedmice van terena. Pa ovdje nesto ne stima. Moje misljenje je, da bi jedan od najvazniji transfera na ljeto bio: kompletno mijenjanje MilanLaba. Svi divni strucnjaci, cestitka i sat na poklon, i noga iz Milanella. I dovedi prave ljude koji znaju svoj posao, koji znaju spremit igraca da izdrzi svi 4 mjeseca po 90 minuta na terenu, i da se u 95' na njemu vidi da bi on mogao do sutra trcat. Jer toga kod nas nema. Bilo je davni godina, kad je Milan bio u Ch. Ligi kad si vidio cijeli Milan da trci ganja loptu, nema stajanja ili umora, a ne ovo danas. I to je jedna bitna stvar koju moramo promijenit ako vec hocemo nesto veliko slijedece godine.
I zaboravi dodat, sinoc je Neuer sam sebe prodao. Znaci mogu zamislit koliko danas Fax radi u Gelsenkirchenu. Ako je ono laz da ga je Bayern vec kupio, onda su se pravo zajebali. Jer sad ce ga malo sutra dobit za 20 miliona. Jer Manchester je vec sinoc imao mogucnost da stupi u kontakt sa Schalkeom oko njega, a naravno i ostali su vidjeli kvalitete covjeka koji je Schalke spasio debakla sinoc. A ono mu nije prva utakmica, vec 2-3 godine cini cuda na golu.
Eh da je njega dovuc, to bi bila umjetnost. Ali imamo mi Marchettia i Abiattia.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Milan-Ganso: Galliani incontra gli agenti http://www.corrieredellosport.it/squadre...Milan/t120

L'amministratore delegato del Milan e il direttore sportivo Ariedo Braida hanno parlato con Thiago Ferro. Ora nella sede rossonera c'è anche il procuratore di Farfan.

PREVOD:

Milan-Ganso: Galliani se susrece sa agentima igraca.
Milanovi AD Galliani i Sportski Direktor Ariedo Braida su razgovarali sa Thiago Ferrom. Sada se u sedistu crveno-crnih nalazi i agent Farfana.

Takodje, Italijanski mediji tvrde da je pitanje Taiwo zavrsena prica, on je igrac Milana i potpisao je za tri sezone, samo se ceka osvajanje titula i Milana i Marseje da bi se ozvanicio transfer.

KAD JE DZABA I SIRCE JE SLATKO!!!
FORZA MILAN
Reply
@Ensare ti kao da i dalje ziviš u 90-im pa maštaš o nekom Grande Milanu koji dominira u Evropi, o Milanu koji u svoje redove dovodi samo provjerene klase a na klupi ima jednog od najvećih trenera u historiji fudbala.
Realnost je ta da je Italijanski fudbal otišao u k. neće se još 50 godina pojaviti jedan Maldini, Nesta, Del Piero i sl
glavni igrači u reprezentaciji su sada Montolivo, De Rossi, Chiellini a to mnogo govori.
A na financijskom planu Ital klubovi se ne mogu nositi s Englezima, Špancima a uskoro ni sa Njemcima.

Ne dovodi Milan Marchettija, Taiwa, Mexesa... zato što smatra da su oni bolji od Neuera, Robena i sl
vec zato što nema para da dovode ove druge. Kako stari ljudi kazu: možeš se pokriti onoliko koliko je jorgan dug.

Za klub kao sto je Milan postoje samo dvije opcije
-da dovodi stare, potrošene "zvijezde" kao što smo radili proteklih sezona (Ronaldo, Ronaldinho, Beckham i sl)
-ili da kupuje mlađe, perspektivnije igrače koji bi za sezonu ili dvije mogli stasati u kvalitetne igrače
Mislim, odnosno, nadam se da smo konačno krenuli u ovom drugom smjeru.
Reply
(04-26-2011, 11:42 PM)Efekat Leptira Wrote: [quote='mrki' pid='4843' dateline='1303838165']

...................................fascio...............

bosingwa/abate......nesta......silva........taiwo

...............ambrosini*C.......van bomel..............

......robben................ganso.............robinho

................................džeko.................

Ne slazem se leptiru s ovim sastavom ponajprije zbog starog, sporog i sljedece sezone gotovo sigurno uzasnog veznog reda. Temeljit kostur ekipe na dva igraca koja zajedno imaju 70 godina, a ni deset godina mladji nisu bili nesto brzi, je suludo i neostvarivo.

Van bommel je odigrao odlicnu polusezonu, ali ja ga ne bih zadrzavao jer je prestar. Ambrosini je silom cudnih prilika starter u milanu, posto mu je dodijeljena kapitenska traka na temelju godina provedenih u klubu, ponajmanje zbog kvalitete i liderskih sposobnosti.

Sljedeca je stvar sto u tvojoj formaciji robben i robinho ne bi igrali obranu kao sto je ni danas je igraju, a ne zelim ni zamisliti bommela i ambrosinia protiv veznih igraca uniteda, chelsea, reala ili barce, posto bi to bilo negledljivo. Sastav je za serie a dobar, za lp nista bolji od ovogodišnjeg.

Dalje, nije mi jasno forsiranje nedokazanog dzeke pored ibre koji je daleko najbolji napadac u italiji i to ce biti jos sigurno tri godine. Rasprava o ibrinim ljudskim karakteristikama je, naravno, besmislena.

Argument za prodaju pata je njegov zdravstveni karton, a kao zamjenu bi doveo robbena, covjeka koji u daleko smijesnijim ligama poput njemacke i spanjolske propusti pola sezone jel je ozlijeden. U italiji taj ne bi odigrao 20 utakmica godisnje. Ja pata nikako ne bih prodavao osim ako u labu nisu procijenili da je stvarno kronicno ozljeden. Ali onda njegov nizozemski pandan nikako nije konkretna zamjena. Kad smo vec kod bayerna, ribery bi vec bio druga prica.

Moj bi sastav bio sljedeci ( za obranu se, jasno, slazem ):

--------------------------------------??----------------------------------
-------------------------flamini----------boateng--------------
--------------------------------ganso------------------------------------
----------------------ibra------------------------pato------------------

Umjesto upitnika bih najradje kupio nekog kvalitetnog igraca, ali ako isti ne dodje treba vidit mogu li to odigrati pirlo/seedorf/bommel. Jednog ostaviti, ostalih se rijesiti.

Flamini, iako daleko preplacen, moze odigrati destruktora protivnicke igre sjajno, samo mu netko treba objasnit da igra poput onu zadnje sezone u arsenalu.

Prince, kako sam i najavio prosle ljeto, nase gotovo najvaznije pojacanje koji ce drzati vezu od obrane do napada jos mnogo sezona, nadam se. Trka, zalaganje, srce, lucidnost, brzina, taj sve ima.

Ukoliko ima novca, ja bih se uredno zahvalio ambrosiniu, gattusu, pirlu i seedorfu. Hvala vam na ovih prekrasnih 10 godina, ali vas vise ne zelim gledati. U najgorem slucaju, ostavit jednog od senatora, i kupit mladje igrace zeljne dokazivanja poput boatenga koji nije bio skup, a cudo je od igraca.

Oko napada se nema sta komentirat, najbolji u serie a, ocekivati jos kvalitetniji nema smisla. Kada bi silivo kupio c-a, messia ili rooneya, onda bi mogli raspravljati. Ovako ne vidim kvalitetnije igrace.

PozdravSmile
Reply
Evo kako ja vidim AC Milan 2011-12 (podvučena imena su “sigurni” novi dolasci)
Abbiati • Amelia • Marchetti
Abate • T. Silva • MexesTaiwo • Nesta • Yepes • Villa • Zambrotta

(Pazienza ???) • Van Bommel • Boateng • Ambrosini • Gattuso

Ganso (Robben ???) • Cassano • (Montolivo???) (Farfan???) • Strasser • (Lazzari???)

Ibrahimovic • Pato • Inzaghi • Robinho • (Hulk???) • Merkel • Oduamadi

Klub mogu napustiti:
Roma (deo zamene igrača)
Jankulovski (Banik Ostrava)
Antonini ( deo zamene igrača )
Sokratis (???)
Oddo (možda Lazio)
Bonera (???)
Legrotaglie (???)
Onyewu (???)
Emanuelson (deo zamene za Montoliva)
Pirlo (Juventus ili Roma (ako Ancelotti preuzme Romu)
Flamini (previše skup ugovor mu ističe 2012)
Gattuso (možda Anzhi)
Seedorf (možda Corinthians)
FORZA MILAN
Reply