Milanezi s Balkana
Koji negledljiv nogomet, ovo je u rangu trece zupanijske
Reply
Kako vi mozete svasta pricati to je za ne povjerovati. Igramo najbolji fudbal u Seria A i opet nezadovoljstvo. Alegri izmisli De Sciglia (on ga je uveo iz primavere a ne Murinjo, Kapelo, stari alkoholicar). Nadje faraona. Sve dobismo u zadnjih 20 kola. I opet ne valja. Hej vodimo 2:0. Nije ovo cirkuska predstava, ovo je utakmica Serie A.
Reply
(03-17-2013, 04:27 PM)geoff Wrote: Koji negledljiv nogomet, ovo je u rangu trece zupanijske

Drugo poluvrijeme ne gledam....vjerujem ti da je jad i bijeda od tekme...mora i takva jedna doci...pardon ....dvije u 5 dana....
Reply
Nije baš igra za pohvalu ali dovoljno da dobijemo Palermo koji nam je poklonio 2 gola, posle ispadanja iz lš više ni ne tražim od 3 boda. Šteta što se Napoli i Fiora izvukoše nekako, ali stići ćemo 2. mesto uskoro.
Devilcool
Reply
(03-17-2013, 04:44 PM)kakabanja Wrote: Kako vi mozete svasta pricati to je za ne povjerovati. Igramo najbolji fudbal u Seria A i opet nezadovoljstvo. Alegri izmisli De Sciglia (on ga je uveo iz primavere a ne Murinjo, Kapelo, stari alkoholicar). Nadje faraona. Sve dobismo u zadnjih 20 kola. I opet ne valja. Hej vodimo 2:0. Nije ovo cirkuska predstava, ovo je utakmica Serie A.

Juve igra 3 klase bolje od nas. De Sciglio je prošao Milanove škole nogometa i s njim radi Tassotti kao i sa svim obrambenim igračima, posebno bekovima. Nađe Faraona? Galliani ga platio oko 12mln mislim, htjeli su ga Inter i Barcelona.

Eto, sve krivo kažeš. Super.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=106756 i evo Shaarawy zamracio nakon izmjene u 58. min i otisao usvlačionicu. Pokušali su ga zadržati al nije se dao. Kada god ne zna koga ce, Max njega vadi. Najmlađi je i to je najlakše. Ovi na SKY-u govore kako ocekuju da Boa izađe jer je prstao trčati, kao iznenađenje... I super je isto bilo kad je protiv zadnje ekipe u serie a na kraju izvadio tog Boatenga i uveo Traorea, a ne Binha ili Bojana. Da se malo povučemo...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Da se razumijemo...bojana ne treba uvoditi do kraja sezone..na posudbi je a nismo ludi da ga kupimo....on moze igrati samo protiv midgeta iz barcelone...a protiv njih je igrao desetak minuta sve skupa....zna allegri...pogotovo izmjene raditi...not
Reply
(03-17-2013, 05:51 PM)mrki Wrote:
(03-17-2013, 04:44 PM)kakabanja Wrote: Kako vi mozete svasta pricati to je za ne povjerovati. Igramo najbolji fudbal u Seria A i opet nezadovoljstvo. Alegri izmisli De Sciglia (on ga je uveo iz primavere a ne Murinjo, Kapelo, stari alkoholicar). Nadje faraona. Sve dobismo u zadnjih 20 kola. I opet ne valja. Hej vodimo 2:0. Nije ovo cirkuska predstava, ovo je utakmica Serie A.

Juve igra 3 klase bolje od nas. De Sciglio je prošao Milanove škole nogometa i s njim radi Tassotti kao i sa svim obrambenim igračima, posebno bekovima. Nađe Faraona? Galliani ga platio oko 12mln mislim, htjeli su ga Inter i Barcelona.

Eto, sve krivo kažeš. Super.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=106756 i evo Shaarawy zamracio nakon izmjene u 58. min i otisao usvlačionicu. Pokušali su ga zadržati al nije se dao. Kada god ne zna koga ce, Max njega vadi. Najmlađi je i to je najlakše. Ovi na SKY-u govore kako ocekuju da Boa izađe jer je prstao trčati, kao iznenađenje... I super je isto bilo kad je protiv zadnje ekipe u serie a na kraju izvadio tog Boatenga i uveo Traorea, a ne Binha ili Bojana. Da se malo povučemo...
Juve ne da ne igra 3 klase bolje od nas nego uopste nije bolji od nas. Na pocetku u prvih 6 - 7 kola su stvorili ovu razliku (mi u par utakmica nismo imali srece) u zadnjih 20 tak kola em sto bolje igramo em sto smo osvojili više bodova, em smo ih nadigrali u medjusobnom susretu (ljudi nisu na gol opalili).
Tako da si tu ipak tu ti u krivu po meni.
Cuj De Sciglio prosao Milanovu skolu (ciju je to skolu trebao proci. Kroz tu skolu je proslo mali milion igraca pa sto ih ne pronadjose. Znaci Tasoti odgovaran za De Sciglia. Onda je bio i odgovoran za Anotininija pa sta ispade od njega.
Znaci i tu si u krivu
Saraveja su htjeli Inter i Barselona. Ta informacija se je pojavila otprilike prije produzenja ugovora, niti su je potvrdili Inter a niti Barcelona. I platili ga 12 miliona. ipak mislim da je Galijani rekao da su ga platili 20 miliona. Pusti te Galijeanijeve ublehe.
Normalno da je vadio faraona. Bio je medju losijim na terenu.

Reply

Prijatelju, ajde mi reci jesi ti uopce gledao utakmicu? Ja ti skidam kapu ako si ti doista uzivao u danasnjoj predstavi.

Osim izvrsna tri boda, ovo je bio uzasan nogomet.
Reply
(03-17-2013, 08:19 PM)geoff Wrote:

Prijatelju, ajde mi reci jesi ti uopce gledao utakmicu? Ja ti skidam kapu ako si ti doista uzivao u danasnjoj predstavi.

Osim izvrsna tri boda, ovo je bio uzasan nogomet.
E jebiga ja sam vjerovao ili ne pogledao apsolutno svaku Milanovu utakmicu sto direktno (90%) sto u punim snimkama od Oskara Tabareza pa do sada a tu je bilo svakakvih i pripremnim protiv serie D a i finala Lige prvaka .
Ne znam meni nije bio uzasan. Ne kazem da je bio odlican ali sasvim dovoljan da bez ikakvih problema dobijemo 2:0. Oni koliko se sjecam nisu imali nikakve sanse. Mi imali 2-3 (jebiga Abate sve super i onda kad dosje na 7 metara od gola vise ne zna sta da uradi sa loptom). Utakmica sasvim solidna, nakon teskog poraza prije 4 dana, ne mozes ocekivati neku rapsodiju.
Sto se Barce tice, ljudi jednostavno bolji ne malo nego puno, bolji (skuplji) igraci, duze igraju zajedno. Da je usla Niangova mozda bi i prosli, ali sta vise srece drugi put.

Reply
Ako je tebi milan dobro igrao što da ja kažem? Dobro. Ako ti je ovo dobro onda blago tebi, jer ne znam kada je loše. Tako da se ne moraš puno nervirati kao ja.

I Allegri nije zaslužan ni za Sciglia ni Shaarawya. S obrambenima radi Tassotti, a ovaj drugi je bio opće poznat kao super talent.

NE razumijem smisao ovoga sa Antoniniem. Antonini je jednostavno loš.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply