Milanezi s Balkana
Čitam komentare i skontam da je puka sreća što smo mi na 3. mjestu. Ni sami igrači ni trener ne znaju kako su se zatekli tu.
Neobjašnjiv fenomen.
Reply
De sciglio debitira za repku upravo....na lijevom beku
Jos igraju monti i super mario....na klupi abate i faraon
Reply
Kakav gol Balotellia, jaooo.. Kakva je to igračina !!
Reply
(03-21-2013, 09:57 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Kakav gol Balotellia, jaooo.. Kakva je to igračina !!

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...HdcxTYe7Sg
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ovaj Neymar nije ni za jedne lige nego Primere. Pa svaki jaci duel mali pada. Znaci Serie A i Premiership ne dolaze uobzir. Pa naravno da moze sambu igrat po brazilskim terenima kad nema fizickog kontakta. Mario je za njega izmislio fudbal. Čovječe kakvog smo mi igraca uzeli za 20 milki, pa ovo je ne vjerovatno. Sad se vidi koliko Mancini nema pojma i kolko je glup covjek. Znaci dovedi mu igrace, al on ne zna snjima. Zao mi je sto nismo pobijedili veceras, jer smo bili jaci i konkretniji prema golu.
Italia svaka cast
Sutra BiH Smile
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Devilstupito Al' ga zabio Mario.
Sutra Hrvatska-Srbija...
Devilcool
Reply
(03-21-2013, 09:57 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Kakav gol Balotellia, jaooo.. Kakva je to igračina !!

Ja sam se u njega "zaljubio" proslo ljeto na Euru. Onda sam rekao da bi volio da dodje kod nas. Eto ga tu je, i on ce biti najveca snaga novog GRANDE MILANA!

Reply
MA Mario ubija. Još kad ima koga da mu da loptu i kad mu ekipa nije shit kao naša! Čovjek nije duel izgubio! Šteta za onu promašenu jedino.

ensar, sada se vidi da Mancini nema pojma?!! Pa taj nema pojma od prvog dana kad je vodio Inter! Budala nam dao najboljeg talijanskog napadača. Uostalom sada Mario prvi puta igra u prvih 11 u biti, koliko god glupo zvuci.

De Sciglio imao super startova ali i nekih greseka. Jos je malo nesiguran ali ima super talent. Neymar neka ide u Barcu i onda ce ga novine uvjeravat kak je on super kad zabije 5 golova Osasuni itd. Mario je za njega Basten.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
santon sve blize do Milan Smile
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(03-22-2013, 12:04 PM)mrki Wrote: MA Mario ubija. Još kad ima koga da mu da loptu i kad mu ekipa nije shit kao naša! Čovjek nije duel izgubio! Šteta za onu promašenu jedino.

ensar, sada se vidi da Mancini nema pojma?!! Pa taj nema pojma od prvog dana kad je vodio Inter! Budala nam dao najboljeg talijanskog napadača. Uostalom sada Mario prvi puta igra u prvih 11 u biti, koliko god glupo zvuci.

De Sciglio imao super startova ali i nekih greseka. Jos je malo nesiguran ali ima super talent. Neymar neka ide u Barcu i onda ce ga novine uvjeravat kak je on super kad zabije 5 golova Osasuni itd. Mario je za njega Basten.
ja stvarno nisam bio za dolazak Maria, medutim kako je doso ne prestaje me odusevljavatOkmilan sinoc je odigro fenomenalno...sto se de scigla tice veoma dobar je bio po meni i najbolji igrac odbrane italije sinoc...
Reply