Milanezi s Balkana
(04-28-2013, 08:01 PM)ensar7 Wrote: Piu rispeto per il nostro mister Allegri
VIse respekta prema nasem misteru Allegri

Zanima me kakvi ce biti transparenti kad se ne plasiramo u lp....
Reply
Kad ti ga legrotalje uvali..................
Reply
Jebote kad nece u gol!!
Reply
Ako ce biti cijena neulasku u lp da se allegriju da otkaz.....potpisujem
Reply
(04-28-2013, 08:12 PM)kalla1899 Wrote:
(04-28-2013, 08:01 PM)ensar7 Wrote: Piu rispeto per il nostro mister Allegri
VIse respekta prema nasem misteru Allegri

Zanima me kakvi ce biti transparenti kad se ne plasiramo u lp....

uvalio si ga sam sebi

kakav je osjećaj?
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Balotelli izveo korner...mi da imamo croucha...on bi izvodio kornere...bravo allegri
Reply
Nevjerojatnog li čuda!Allegri ima podršku navijača....nisu građani Milana glupi, znaju tko je minirao transferni period i s čime se sve Allegri borio ove sezone
FLAMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajmooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
Reply
(04-28-2013, 08:28 PM)dejo Wrote:
(04-28-2013, 08:12 PM)kalla1899 Wrote: Zanima me kakvi ce biti transparenti kad se ne plasiramo u lp....

uvalio si ga sam sebi

kakav je osjećaj?
Evo i deje...neka...nije te dugo bilo da hvalis strucnjaka na klupi......
Evo flamini nas glavni strijelac u zadnje vrijeme....jako bitno da smo zabili prije poluvremena....fiore ima prelagan raspored....trebat ce nam svih 5 pobjeda za kvalifikacije lp...

(04-28-2013, 08:30 PM)dejo Wrote: Nevjerojatnog li čuda!Allegri ima podršku navijača....nisu građani Milana glupi, znaju tko je minirao transferni period i s čime se sve Allegri borio ove sezone

Dabogda bio na klupi duze od fergusona u unitedu....u neretvi ga ne bi pozelio za trenera...kakav god jadan roster imali....puno je kvalitetniji od fiorentine i intera i sampdorie....u tih 6 tekmi smo uzeli 3 boda odnosno izgubili smo 15 bodova protiv komedijasa....za pohvalu...i dovoljno je kvalitetan da kad vodis 2-0 i imas igraca vise..da dobijes utakmicu.....druga stvar....imamo 18 bodova manje od juvea....bravo allegri...
Reply
Aloooooo sta je ovo sa slavljem? Zna li iko nwsto vise? Niko nece da slavi, cak Boateng cupa Flaminia nazad. U cemu je fazon?????
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(04-28-2013, 08:32 PM)kalla1899 Wrote:
(04-28-2013, 08:28 PM)dejo Wrote: uvalio si ga sam sebi

kakav je osjećaj?
Evo i deje...neka...nije te dugo bilo da hvalis strucnjaka na klupi......
Evo flamini nas glavni strijelac u zadnje vrijeme....jako bitno da smo zabili prije poluvremena....fiore ima prelagan raspored....trebat ce nam svih 5 pobjeda za kvalifikacije lp...

(04-28-2013, 08:30 PM)dejo Wrote: Nevjerojatnog li čuda!Allegri ima podršku navijača....nisu građani Milana glupi, znaju tko je minirao transferni period i s čime se sve Allegri borio ove sezone

Dabogda bio na klupi duze od fergusona u unitedu....

Nadam se da će biti toliko na klupi...i duže od Fergusona ako treba...
Reply