(04-28-2013, 11:41 PM)MEMO Wrote: Prije tjedan dana pljuvali ste po Pazzu a sad vam je Bog! Kako ste vecina vas nestrpljivi i trcite pred rudo. Velika pobjeda, bravo. Al s jednim se u potpunosti slazem s vama, Abate je katastrofa, van forme je totalno, decko je pogubljen.
Nije Abate izvan forme, Abate ne zna igrat nogomet onako kako to treba Milanu. Tj. on je kanta od igrača, samo puno trči. Nema pojma tip.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(04-29-2013, 11:59 AM)mrki Wrote: (04-28-2013, 11:41 PM)MEMO Wrote: Prije tjedan dana pljuvali ste po Pazzu a sad vam je Bog! Kako ste vecina vas nestrpljivi i trcite pred rudo. Velika pobjeda, bravo. Al s jednim se u potpunosti slazem s vama, Abate je katastrofa, van forme je totalno, decko je pogubljen.
Nije Abate izvan forme, Abate ne zna igrat nogomet onako kako to treba Milanu. Tj. on je kanta od igrača, samo puno trči. Nema pojma tip.
To je strasno koliko je on ogranicen...i jos igra za repku...sve sto je postigao u karijeri je trcanje...
Ova formacija i protok lopte juce je bio odlican...svidja mi se kad lopta dodje do beka da se formira trougao bek-vezni-krilo...to je Flamini(vezni) odlicno radio juce i na kraju i zabio vec evo 3kolo...eh tu nam je bek vrlo vazan jer ima dosta prostora i mogucnosti kada krilo odvuce protivnike u sredinu ili na stranu...zato preklinjem Allegria da stavi De Sciglia desno a Constanta lijevo...jer malog Mattiu samo trosi na ljevom beku ...tada bi sigurno bili opasni sa obje strane i stvorili dosta sansi za gol...izludili bi odbranu...
Nocerino je strasno i veliko razocaranje...prosla sez i ova,nebo i zemlja...jos kaze da je nezadovoljan jer ne igra...pa sve sto je trebo raditi je da kopira kretnju Flaminia i to je to...i samo jednom je to uradio i odmah je De Sciglio sam izbio na lijevoj strani...
Sto se tice Elshe....sve je do glave...i dalje je strasni disciplinovan, zato mislim da ce uspjeti...ali glava mu je na nuli...ne mogu da vjerujem da mu je vise stalo do gola nego do pobjede...pogledajte njegovu reakciju nakon gola Pazzinia za 3:2 ...http://www.youtube.com/watch?v=VtgW4SmPBXI .... ne mogu da vjerujem da se ne raduje..
A samo minut prije toga kad je propustio idealnu sansu koju mu je servirao Pazzini, Pazzo ga je bodrio ....
Nisam vjerovao da cu ovo reci ali mozda bi mu klupa malo dobrodosla....
P.S. Bonera...strasno....jos kapiten...pa samoubistvo....
Niko kao Tiziano ... http://www.youtube.com/watch?feature=pla...f046qJh8-Q
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
04-29-2013, 02:09 PM
(This post was last modified: 04-29-2013, 02:14 PM by kalla1899.)
(04-29-2013, 10:59 AM)Tiziano Crudelli Wrote: AC Milan: Had 38 shots against Catania - more than any other team have had in a game in Europe's top 5 leagues this season !!
I ovo nešto znači..
Pogledaj malo snimku tekme i kako se catania postavljala u obrani...bili su par metara od nasih igraca...kao da su vec mislima na odmoru....jedva cekaju da zavrsi sezona..osim golmana naravno...tako izgleda kad se pogleda snimka tekme...
Sto se tice abatea....ne sjecam se kad je zadnji put imao tocan centarsut....ekipa koja igra napadacki nogomet...a mi ga igramo mora imati oba beka sa normalnim centarsutom....ne treba nista vise nego prosjecan centarsut....abate ga uopce nema.....a ima dosta pokusaja na svakoj utakmici....a zasto ima dosta....pa zato jer ga protcnici ciljano pustaju da ubacuje....znaju da nije nimalo opasno....usporedio bih ga sa sagnom iz arsenala....cak je sagna sveukupno losiji igrac...da....moguce je
Allegri poludio  PP http://media1.sulia.com/static/user_imag...107d9126a6 gdje su sad oni kriticar koji kazu "jareci pogled"  evo ovdje je temperamentniji od Contea  pp Al ne kaze se bez razloga "nije se rodio ko je narodu ugodio"  p
Huss, na koga je ovo poludio? Hehe tako treba. Pa to se nekad trazi od trenera da se izdere na one princeze, da skontaju da igraju fudbal a ne zajebancija na visem nivou
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Allegri odlazi 95 %, kao što sam rekao ranije mjesto trenera preuzima Seedorf.. Mislim da ste Vas većina dočekali taj dan sad konačno možete odahnuti ali opet ponavljan niste sad ni svjesni koliko ćemo biti na gubitku, možda ovo djeluje smješno i glupo ali stojim iza svojih riječi.
Ja i dalje vjerujem u varijantu Mazzari. Jer dat klupu onoj budali Seedorf je nesto najgluplje sto se moze učinit. Seedorf nema pojma o vodstvu kluba, a kamoli o taktici i zrtvovanju. Pa samo pogledaj te sta je radio zadnji godina: pravi primjer kako se ponasat prema "ko fole voljenom klubu": setaj po terenu, pusti druge da trce i zrtvuju se.
Al jbg. mi imamo pedofila kome su djevojke na donju pipu isisale mozak pa sad ispastamo.
Da objasnim nesto: Allegriju svaka cast za ucinjeno do sad, stvarno je od nicega pravio ekipu. Sve to stoji, nosi veliki uspijeh, ALI on ne zna taktiku. A to je glavno stivo Italijanskog fudbala. Ne zna citat protivnika, zna pripremit momcad pred utakmicu, ali ne zna u toku utakmice se postaviti protivniku. Ja mu to zamjeram. On je sjajan assistent trener, ali kao glavni nije. U Europi je 0, i tesko da sa njim mozemo nesto vise ocekivat. A upravo je ta Europa koja me fascinira, jer tamo su najvece pare. Pa evo Bayern ulaskom u finale dobija oko 160 mil. € prihoda kroz ch. Ligu. Pa kad ces te pare dobit u Serie A? Nikad. A siguran sam da se nasa ekipa moze nosit u Europi, i mi smo trebali izbacit Barcu jer su ovu godinu se provukli kroz ch. Ligu. Znaci, uz pametnog strucnjaka na klupi, i jos 2 vezna ova ekipa moze do polu finala ch. Lige
04-30-2013, 12:11 PM
(This post was last modified: 04-30-2013, 12:34 PM by trinexx21.)
Pirlo: Mogao sam igrati za Real, Barcelonu ili Chelsea
Talijanski 33-godišnji vezni nogometaš Andrea Pirlo objasnio je kako je tijekom karijere na stolu imao ponude najvećih svjetskih klubova...
Desetogodišnja ljubav Pirla i Milana puknula je 2011. godine, a prethodno potpisivanju za Juventus Pirlo je bio na pragu prelaska u Premierligu i Primeru.
"Već sam bio postigao dogovor sa Chelseajem, a tada je intervenirao Berlusconi (vlasnik Milana, op.a.)...ostao sam u Milanu. Bio sam jako blizu dogovora i sa Capellom i Real Madridom i skoro sam im se priključio 2006. godine. Guardiola me uvjerio da se priključim Barceloni 2011., ali opet je uskočio Berlusconi", objasnio je Pirlo u autobiografiji.
Zbog odluke da potpiše za Juventus Pirlo je danas jako zadovoljan.
"Sigurno je bila najbolja odluka moje karijere da potpišem za Juventus. Da li žalim za odlaskom iz Milana? Odlučio sam da mi je potrebna promjena. Trebao sam pronaći nove ideje i to je bilo najbolje za obje strane", dodao je igrač koji je danas na pragu osvajanja drugog uzastopnog „scudetta“ u dresu torinskog kluba.
------------------------------------------------
za seedorfa, očito je da berlusconi zna napravit pametan potez, pa nećemo sumnjat da će i to bit pametan potez, sjetimo se kako je prodao pata za teveza a evo ni pirla nije pustio u barcu ali ga nije bilo briga oće li ić u juve.....
sad ozbiljno ni puno smijesniji klubovi ne dovode trenere bez iskustva al eto mi smo posebni
nakratko na paca i saravog:
za packa i dalje mislim da on moze bit samo zamjena i neka to i bude, al meni je on car zbog ponasanja, kod proslava pogotka, slavi ih kao ono sto se na ulici kaze 'najveci kralj' nesto kao i seedorf, precar mi je lik, inace igracki nesto kao huntelaar bolje prilagođen za ovu ligu
saravi - drago mi je da se nije veselio nakon gola, to znaci da mu je stalo da pruzi svoj maksimum u svakoj utakmici, i da mu je krivo sto nije zabio, al eto bitno je da smo se mi svi veselili nakon gola protiv turaka 2008 a znamo kako je zavrsilo. dok se on na terenu zalaze bmk sta ce on radit dok je prekinuta utakmica. eto to je moje misljenje
Hahahaahahahahaha:
Cassano odlazi iz Intera. Javio je sigurni odlazak na kraju sezone. Moguća destinacija Monaco gdje trenira Ranieria, ako mu padne u vodu odlazak u Qatar ili USA. Toliko o slavnom djubretu Cassanu. Prestao sam ga volit kad sam bio na San Siru i prptiv Intera kreten dobije zuti za skidanje dresa, i odma zatim glupo povlaci igraci a zna da ima zuti, i dobije crveni. Tad sam rekao, i dan danas stojim pri tome: idiot posebne vrste!!!
Ipak smo mi profitirali od zamjene, znaci i dalje vodimo sto se tice zamjena hahahhahha
Inter merdaaaaaA
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Cekajuci ovo vecerasnje polufinale odjednom mi dodje misao kako smo mi gubili nakon sto smo imali 4-1, 3-0, pa cak i ovih 2-0 protiv najlosije barcelone u zadnjih 5god, i onda se zapitam: Zasto mi imamo samo sedam Ligi prvaka? Jebeno smo najnesretniji klub na svijetu, nitko nije imao vise pehova nego mi, nitko nije gubio na nacin na koji smo mi gubili. I bez obzira na ovih sedam naslova, nitko me ne moze uvjeriti da je Realovih devet naslova vrijednije od nasih sedam uzimajuci u obzir kada je Real uzeo vecinu svojih naslova, tocnije 6. Svaka im cast na drzavnim prvenstvima, ali mislim da smo ispred njih gledajuci Europska i svjetska natjecanja. Al isto tako se bojim da ce oni prije osvojiti desetu titulu nego mi osmu, e onda stvarno moramo priznati da su ispred nas.
|