Milanezi s Balkana
(05-05-2013, 01:00 PM)kalla1899 Wrote:
(05-05-2013, 10:14 AM)Tiziano Crudelli Wrote: Dobiti ove dvije sljedeće tekme, te otći na +7.. A onda malo simbolično protiv Rome osigurati LP.. Kao prije dvije godine kad smo protiv iste ekipe slavili scudetto Smile

Osigurati kvalifikacije za lp....tamo molit boga za srecu u zdrijebu....znate kako svake sezone ulazimo u sezonu....sada ce trebati biti u top formi za pretkolo....ako izvucemo lude turke....bit ce svega

Da pišam se u gaće od Bate Borisova, Ostrave, AIK Stocholma, Olimpije Smile
Reply
(05-05-2013, 03:01 PM)Tiziano Crudelli Wrote:
(05-05-2013, 01:00 PM)kalla1899 Wrote: Osigurati kvalifikacije za lp....tamo molit boga za srecu u zdrijebu....znate kako svake sezone ulazimo u sezonu....sada ce trebati biti u top formi za pretkolo....ako izvucemo lude turke....bit ce svega

Da pišam se u gaće od Bate Borisova, Ostrave, AIK Stocholma, Olimpije Smile

Prije nego pises gluposti...najblaze receno....malo se informiraj iz kojih zemalja mozemo izvuci protivnike....a iz kojih ne...malo proguglas i onda pocnes pisati...
Reply
ja nemogu da vjerujem, torino koje je u najlosioj formi u italiji nemozemo pobjedit, konacno nam se pruzi prilika da se odvojimo od firence i nista, ovo mi sve mirise na 0-0...neznam sto forsira boatenga u napadu desno, totalno je beskoristan fulio je 2 fenomenalne prilike, balotelija je trebo izvest a ne faraona, baloteli ko da i ne igra danas, a bekovi nam imaju centarsuteve u rangu 3ce lige, oj kad se sjetim koliko smo kukali zbog Oddovih nabacaja, ali opet Oddo je od 5 znao ubacit 1 da valja, ali ovi ni to nemogu...

e nek mi jos neko kaze da je Alegri dobar trener, pa majku mu retardiranu protiv torina kuci sa 3 defanzivna, i tamam kad sam pomislio da mu je doslo iz dupeta u glavu da ce maknut jednog od njih, on izvodi boatenga, bravo alegri sve dobro sto si napravio usro si zadnih 5-6 kola..
Reply
1-0
Sjajna utakmica naših momaka!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Sjajna utakmica??
Jedva smo uvaljali ovaj gol
Reply
(05-05-2013, 03:46 PM)maharaja Wrote: Sjajna utakmica??

Najbolja utakmica Milana ove sezone
Reply
Toooo. 3 boda mozda i najbitnija ove sezone. Bravo kakva god da igra bila. Briga me.
Reply
(05-05-2013, 03:51 PM)dejo Wrote:
(05-05-2013, 03:46 PM)maharaja Wrote: Sjajna utakmica??

Najbolja utakmica Milana ove sezone

LOL Devilol
Reply
Tako. Tri boda me zanimaju, liga šampiona veoma blizu posle ovog kola a to je bio cilj.
Devilcool
Reply
(05-05-2013, 03:55 PM)maharaja Wrote:
(05-05-2013, 03:51 PM)dejo Wrote: Najbolja utakmica Milana ove sezone

LOL Devilol

Devilol
Reply