05-05-2013, 04:07 PM
(05-05-2013, 03:45 PM)dejo Wrote: 1-0Koliko samo bravuroznih poteza. Joga Bonito mmmm
Sjajna utakmica naših momaka!
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
|
Milanezi s Balkana
|
|
05-05-2013, 04:07 PM
(05-05-2013, 03:45 PM)dejo Wrote: 1-0Koliko samo bravuroznih poteza. Joga Bonito mmmm
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
05-05-2013, 04:08 PM
(05-05-2013, 04:07 PM)Jovola Wrote:(05-05-2013, 03:45 PM)dejo Wrote: 1-0Koliko samo bravuroznih poteza. Joga Bonito mmmm da da si vidio ti to??
MILANO SIAMO NOI!!!!
05-05-2013, 04:08 PM
Nisam gledao tekmu....zbog tehnickih razloga....pa necu komentirati....najbitnija su 3 boda i sad dobit pescaru a fiore bi mogla opet kiksati....
Pa fenomelani smo bili. Kako smo razvalili torino!
Da barem uvijek ovako igraju. Tehinka, organiziranost, bekovi brzi, precizni u pasu, vezni tehnički super, trener inventivan... Ovo je bilo toliko mučno da ne možeš vjerovat. Nocerino izvodi kornere?! To su oni uvjezbavali, OVU UTAKMICU, 7 dana?!!! BRAVO. Sad budite treci, i onda Max adio u pm, i jedno 5 igrača isto. Pocnimo od Abatea, Nocerina, Muntaria koji misli da je Juninho i recimo Boatenga.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
05-05-2013, 04:17 PM
Sad malo o užasnoj igri.
Muntari je zamenio Montoliva kao kreator igre i razlika je prevelika, mada njega i ne krivim toliko što je bio užasan jer nije takav igrač. Dosta spori napadi, kada neko i ima prostora lopta kasno stiže do njega, bez ikakve ideje šta s loptom. Napadi preko bokova još slabiji u drugom delu, niko nije izlazio iz tog sivila. Odbrana je uglavnom solidno odradjivala svoj posao ali 2 puta se iskrao njihov napadač što je moglo skupo da nas košta i srećom oba puta nije dobro reagovao a Abijati sjajno branio. Dakle Torino je bio bliži pogotku od nas. Dve prilike mogu da se setim na celoj utakmici koje se tako mogu nazvati, u obe Mekses nadskače igrače. Stvarno neverovatno da on mora doći napred pored ofanzivnijih igrača i jedini iskoristi te centaršuteve, koji su, ruku na srce, očajni. Torino je, neko već reče, u trenutno najgoroj formi, i ovakva partija je za svaku kritiku. Srećom oni su opet pali pred kraj po ko zna koji put pa smo iščupali 3 boda. Mario ponovo postiže gol, što je najvažnije za napadača, bio na pravom mestu i zabio. Ni njegova partija nije bila dobra ali je na kraju pokazao koliko znači. Pohvalio bih opet Pacinija koji se raduje kao da je on dao gol i pokazuje koliko mu je stalo do ekipe, dosta se trudio i često imao loptu kako je ušao u igru. Šaravi potpuno u krizi, srećom vidi se da nema tu neke svadje jer su mu svi saigrači pružili podršku kad je izlazio, kao i publika. Beži mu lopta, nedovoljno konkretan napred, usporen. Opet smo videli kako to izgleda bez Montoliva i da je kada bismo gledali samu igru najbitniji igrač, jer je sve to bez njega previše sporo i lopta ne dolazi do onih koji prave razliku. Nadam se da će Alegri smisliti kako da ga zameni jer je danas baš omašio. A korneri su nam medju najgorim segmentima igre, čudo je da nikad ništa ne uradimo.
05-05-2013, 06:36 PM
(05-05-2013, 03:08 PM)kalla1899 Wrote:(05-05-2013, 03:01 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Da pišam se u gaće od Bate Borisova, Ostrave, AIK Stocholma, Olimpije Ajde tupkica kad si ti toliko pametan i sveznajući informiraj me, konjino Milan je nositelj pa kako god ne može dobiti ekipu iz top 10 liga !!
05-05-2013, 07:09 PM
kako ne mogu? pa nedavno su pretkolo igrali arsenal-udinese, tako da je sve moguce. znam da je platini kad je dosao promjenio ta pravila s pretkolima kako bi ekipe iz losijih liga imale sansu za uci u ligu prvaka. e sad, ne znam ako su od ove sezone opet sta mjenjali
(05-05-2013, 06:36 PM)Tiziano Crudelli Wrote:(05-05-2013, 03:08 PM)kalla1899 Wrote: Prije nego pises gluposti...najblaze receno....malo se informiraj iz kojih zemalja mozemo izvuci protivnike....a iz kojih ne...malo proguglas i onda pocnes pisati... Milan ne moze dobiti ekipu iz top 10 liga......vecu glupost nisam procitao na forumu....hahahahah....kakvih ljudi ovdje sve ima....majko mila....ti kao da si bio u komi zadnjih par godina do prije par mjeseci.....lol... Ne zelim te informirati...imas google..pogledaj kvalifikacije lige prvaka zadnjih par godina koga su izvlacili klubovi top liga...konjino jedna...moram ti vratiti...
Champion league best placed
I champions legaue trece kolo Milan ide u best placed i tu su 10 najbolji zemalja evrope koji daju svoje kandidate. Jer ne moze jedna zemlja dat 2 kluba u pretkolo. Znaci kad daje, daje jedbo u pretkolo a drugo u best placed. Ili ako napreduju onda jedno u grupu a drugo u pretkolo. Sem ako si medju 6 najbolji onda ide 2 u grupu i u bestplaced
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-05-2013, 09:46 PM
(05-05-2013, 08:08 PM)kalla1899 Wrote:(05-05-2013, 06:36 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Ajde tupkica kad si ti toliko pametan i sveznajući informiraj me, konjino Milan je nositelj pa kako god ne može dobiti ekipu iz top 10 liga !! Debilčiću ja sam nabrojao TE ekipe u prvom komentaru NE NOSITELJE KOJE MILAN MOŽE DA DOBIJE jer si ti rekao u kontekstu da idemo u kvalifikacije i da je to prejebeno nešto.. Sad kontriraš sam sebe.. Skontaj malo.. Ne trebam ja ništa gledati dovoljno ja pratim nogomet da znam šta je 1,2,3 pretkolo LP-a !! ccccc.. moronu nadrkani.. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|