Milanezi s Balkana
Ja bi najpre kupio Matica ili Tadica, jesu moji al, jesu i dobri.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Tadić bi mogao jer igra kao krilo a može biti i iza napadača što nama i odgovara, nije skup, tehnički vrlo dobar i zna da uposli saigrača, ali ne znam hoće li odmah u veliki klub mada mu je i vreme. Matiću će verujem dosta skočiti cena pa ne znam koliko ga je za očekivati a i tražiće ga dosta klubova, o igri ne treba govoriti. Djuričić je možda i najrealnija opcija, odličan u svom klubu, stvarno ima dosta potencijala, iza napadača i dosta kreativan, koliko sam ga gledao u reprezentaciji možda je i najviše pokazao. Mogao bi Van Basten da utiče na njega. Kolarova čini mi se naši i ne traže toliko jer drugi klubovi pokazuju više interesovanja. Eto toliko o našim igračima Smile .
Devilcool
Reply
(05-07-2013, 04:48 PM)kalla1899 Wrote: Ja sretan ako nikoga bitnog ne prodamo....a vi o fabregasu i verattiju pricate....pa nije ovo football manager da sami odluci odlucujemo o tome koga cemo prodati a koga kupiti...

Forum je Kalla...iznosimo misljenje koga bi volili viditi u ovoj formaciji a ko vise nije za Milana...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Meni je Đuricic super, a i Tadic. Ali mi takvih mladih imamo: niang, saponara, shaarawy. S maticem uopce nisam upoznat. Ali Djuricic je potpisao za benficu. A i Milan nece dovoditi te igrače jer su non-EU, a jedno mjesto vec ide stoperu Vergari koji je dosao.

Danas kazu da nam dolazi PUYOL! O boze dragi... ozljeđen, 35 godina...

Gledao sam Saponaru da, bar 7, 8 utakmica. Moze igrati oba krila, 10-ku, a igrao je cak iveznog. Mada nije tipicni vezni. Ima brz tzv prvi korak i jako dobru tehniku pri toj kontroli. Na njemu je rađeno uzasno puno prekrsaja. Ima odlican pas i dobar sut. Dosta i grijesi ponekada ali cijeli mi empoli igra nekako kaoticno pomalo.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Mislio sam na Djuričića kroz koju godinu, za njega je i pametno što ide prvo u Benfiku koja je za takve igrače odlična opcija. Matić će se nadam se pokazati i protiv Čelzija koji ga se odrekao, u prethodnim mečevima je bio odličan.
Devilcool
Reply
(05-08-2013, 09:54 AM)mrki Wrote: Danas kazu da nam dolazi PUYOL! O boze dragi... ozljeđen, 35 godina...

Gledao sam Saponaru da, bar 7, 8 utakmica. Moze igrati oba krila, 10-ku, a igrao je cak iveznog. Mada nije tipicni vezni. Ima brz tzv prvi korak i jako dobru tehniku pri toj kontroli. Na njemu je rađeno uzasno puno prekrsaja. Ima odlican pas i dobar sut. Dosta i grijesi ponekada ali cijeli mi empoli igra nekako kaoticno pomalo.

Mislim da je ovo za Puyola patka...mada je izjavio to sam gledo da bi u Milanu volio da igra...
Znaci Saponara je slican Kaki...mislim taj tip igraca...tako sam dobio info na forumu...

Di Marzio je dans iznjeo zanimljivu pricu...Znate pricu da je Prandelli prva opcija Milana kad zavrsi na svjetskom, medjutim sada postoje spekulacije da su vec poceli pregovarati sa Montellom...i kaze on iz svojih izvora da bi za god dvije moga sjesti na klupu Milana...Galliani mislim da je sjajan za novi mladi i poletni Milan...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Niang komedijas u prvih 15 min dvaput se poskliznuo i jednom me nasmijao pravo ono...decko...koordinacija pokreta ti nije bas jaca strana....njega na posudbu treba od sljedece sezone...nije ni za ovakav milan...
Reply
Mnogo je slab protivnik, i mnogo je dosadno za gledati
Reply
Pa uopce se ne moze opisati koliko je Milan loš. Ogavno nešto.

Samo Mario zna igrati nogomet od 11 igrača. Robinho ispred Shaarawya, koji cijelu sezonu radi 100 na sat. I sada na kraju igra ovaj govnar, koji je i dalje smiješan. Neka ide igrati na plažu. Allegri je konj, gadi mi se i on. Naravno i Abate.

Niang ima 18 god., na njega se glupo ljutiti. A kada je bio u podizanju forme onda ga je ovaj stavio na klupu da Boa igra desno jer Boa nije htio u sredinu da mora trcat nedaj boze.

Tuzno.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Baš je primetno koliko je nemotivisana Peskara, barem smo to znali da iskoristimo i iskoristimo razliku u kvalitetu. Dosadna utakmica ali važno da dobijamo. Niang se dosta zbuni u ovim gol situacijama i loše rešava, koristan je doduše na boku.
Devilcool
Reply