Milanezi s Balkana
(05-09-2013, 12:26 AM)mrki Wrote: Vi ste previse zadovoljni, a nas Milan ne igra dobro i nema dobru ekipu.

Sjetite se malo kako smo proslo kolo odigrali, tko je gledao. Pescaru ne raucnamo jer to je serie b momcad.

u biti 99% cemo biti treci i to je uspjeh za ovaj tim. Sada treba graditi dalje novi Milan ovoga i sljedeceg ljeta. Ocekujem da ce nam trebati 2 godine.

Zadovoljni ?? Preširok pojam.. Pa i ptice na grani znaju kakva je smjena generacija došla pred ovu sezonu, prodaja Ibre i Silve, odlazak desetak igrača.. Sve to Mrki znaš i sam, ne treba ti niko ponavljati.

Ciganski mercato od strane Silvia, ubacivanje mladih igrača u prvi plan je ogroman rizik, traženje odgovarajuće formacije, adpatiranje De Jonga i Montoliva, nedostatak vremena za sve to skupa. Ljudi pa mi imamo 1 poraz u 155 dana u Serie A !!!! Ja sam mislio da nam je 50 bodova maksimum ove sezone nakon svega skupa.. Zadovoljan, DAA !!
Reply
Ne kužim zasto se iščuđavate Mrkijevom lošem raspoloženju,očito ste i vi pali u psihičkom smislu kao i cijela ekipa pod sindrom prosječnosti.
Da li je ovo jedna od lošijih ekipa u zadnjih 20 godina? JE
Da li je za Milan normalno da se od BORBE za scudetto oprosti u Novembru? NIJE
Nevjerojatno mi je da je to većini ovdje OK, ne tražim svake godine trofej,ali tražim da budu u borbi za scudetto barem do pred zadnja 2 kola i ovo je zato sramotno.Imamo masu prosječnih igrača,imamo prosječnog trenera i ovaj rezultat (3. mjesto) smo osvojili na mišiće,tradiciju,u drugom djelu prvenstva malo i na Balotellija,ali najveći krivac da smo u tome uspjeli je loša Serie A!!
Potpuno se slažem da treba potjerat 5-6 igrača i trenera ili jednostavno na početku prvenstva smanjit ambicije i reći - Navijači jebite se,nemamo love i cilj je borba za 3. mjesto,sve bi bilo puno normalnije i prihvatljivije,ovako svih vuku za nos i tako godinama!
Uopće mi nije bitno više ko je za to stanje kriv,svejedno mi je,svi su krivi,i Berlu i Galiani I Alegri idiot ,pa i Curva koju osobno ne cijenim nimalo,ali bi barem ona trebala malo revoltiranija biti i manje indiferentna prema svemu šta se dešava.
Nije to samo ova godina,to je zadnjih 5-6 u kojih smo u jednoj na Ibrinu genijalnost osvojili scudetto.Konstantnosti nema!!
Reply
Svi ovi rezovi lepo zvuce na papiru, ali citam juce o Fergusonu i covek u prve tri sezone u Mancesteru nije osvojio nista, a u cetvrtoj FA. Cekali su ga pet godina da osvoji ligu.
Mislim da je trazenje instant resenja, za tim u nasoj finansijskoj situaciji nemoguce. Sledece sezone ostaju valjda (bar se nadam) ovi najvazniji igraci, i mislim da treba Maxu treba pruziti sansu. Ako ne njemu, onda u redu, nekom drugom, ali i taj drugi ce morati da se ceka pa,verujem da bi se sa njim za tri godine nasli isto gde smo sa Alegrijem danas,. Mi nismo vise klub kolji ce da pljasne lovu na sto, to su danas PSG Real i slicni, zato sam vise za strpljenje a manje za secu glava.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Sale super kazes za Curvu Sud. Sta je njima? Kod njih je sve super, sve 5. Tu i tamo malo se zazviždi i pobuni, ali nista puno. Sumnjivo mi je sve to. Nije normalno.

Galliani ce nagodinu pricati o scudettu, a sada daje sve od sebe da zadrži Allegria. Jer neće naci takvog trenera kojem moze govoriti sto da radi i kojeg Berlusconi moze javno isprdavati a da se ovaj ne buni nego radi za Milan i ide van primati 4, 5 komada jer je trener za Genovu. Kad vec radimo sa Genovom stalno mozemo njega poslati tamo...

Juve ce dovest 2, 3 igrača i nagodinu cemo isto biti 30% slabiji, a kad uračunas naše pripreme kakve znaju biti i sve to znači da krecemo za negdje -7, 8 bodova opet ko i uvijek.

Ja sam sasvim ok sa nekim novim projektom, da se svako ljeto dovedu 2, 3 mlada i jedan igrač kao Mario sada. Tako je B. Berlusconi i rekla da cemo raditi. Pa cemo vidjeti.

Saponara, Jorginho ( valjda ), Cristante... Jedan stoper i jedan nadam se taj skupi igrač. Ja od slj. godine ne očekujem nista isto. Osim ako se neko čudo ne dogodi.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(05-09-2013, 12:26 AM)mrki Wrote: Vi ste previse zadovoljni, a nas Milan ne igra dobro i nema dobru ekipu.

Sjetite se malo kako smo proslo kolo odigrali, tko je gledao. Pescaru ne raucnamo jer to je serie b momcad.

u biti 99% cemo biti treci i to je uspjeh za ovaj tim. Sada treba graditi dalje novi Milan ovoga i sljedeceg ljeta. Ocekujem da ce nam trebati 2 godine.

Ni ja nisam 100% zadovoljan ali nisam ni razocaran toliko. Kad se uzme u obzir kakve smo igrace izgubili ljetos, i kako je malo falilo da izbacimo Barcelonu ja sam donekle zadovoljan. Prvenstvo je malo stekalo i to sve zbog loseg starta, jer da, ove godine mi imamo samo jedan poraz od Barcelone i u ligi jedan jel, nisam sad siguran. Moze bolje, al treba biti strpljiv. A zacudo imam strpljenja. Smile
Reply
(05-09-2013, 11:04 AM)MEMO Wrote:

Ni ja nisam 100% zadovoljan ali nisam ni razocaran toliko. Kad se uzme u obzir kakve smo igrace izgubili ljetos, i kako je malo falilo da izbacimo Barcelonu ja sam donekle zadovoljan. Prvenstvo je malo stekalo i to sve zbog loseg starta, jer da, ove godine mi imamo samo jedan poraz od Barcelone i u ligi jedan jel, nisam sad siguran. Moze bolje, al treba biti strpljiv. A zacudo imam strpljenja. Smile

Zanimljivo je to da je taj u ligi od juventusa, koji nas je dobio i u kupu. Da intera nismo dobili koji je OČAJ, da ni Napolia nismo dobili, ni Violu iako smo bili na 2:0, od Rome dobili 4 komada, od Lazia vani 3 itd. Pa kakvu god ekipu da imamo, MILAN ne smije takve utakmice igrati. Nas svaka malo bolja ekipa razvali. Ono s Barcelonom je blamaža bila, ne utakmica.

Ako nemaju love neka dođu u manje zemlje koje su ili ce biti EU i eto. Kupiš 20 igrača i ok. Nije Barca izmislila nista posebno. Kupis 100 klinaca i imas 10 igrača. A Galliani daje ugovore Traoreu 1.5mln, Boneri mislim 2(?!) itd. Robinho 4! Trosi non eu mjesta na VERGARU???

Vjerujem da ce pokusati dovest Prandellia nakon SP-a. Ali pitanje je tko ce do tada biti tu.

I nadam se iskreno da ce biti toliko pametni pa De Scigliu dati da igra u prvih 11 nagodinu na desnoj strani. Jer je talentiraniji i tehnički bolji od Abatea beskonačno puta.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Jesam li zadovoljan sezonom? Ako udjemo u skupine lige prvaka...jesam
Reply
(05-09-2013, 07:14 AM)deejaysale Wrote: Ne kužim zasto se iščuđavate Mrkijevom lošem raspoloženju,očito ste i vi pali u psihičkom smislu kao i cijela ekipa pod sindrom prosječnosti.
Da li je ovo jedna od lošijih ekipa u zadnjih 20 godina? JE
Da li je za Milan normalno da se od BORBE za scudetto oprosti u Novembru? NIJE
Nevjerojatno mi je da je to većini ovdje OK, ne tražim svake godine trofej,ali tražim da budu u borbi za scudetto barem do pred zadnja 2 kola i ovo je zato sramotno.Imamo masu prosječnih igrača,imamo prosječnog trenera i ovaj rezultat (3. mjesto) smo osvojili na mišiće,tradiciju,u drugom djelu prvenstva malo i na Balotellija,ali najveći krivac da smo u tome uspjeli je loša Serie A!!
Potpuno se slažem da treba potjerat 5-6 igrača i trenera ili jednostavno na početku prvenstva smanjit ambicije i reći - [undefined=undefined]Navijači jebite se,nemamo love i cilj je borba za 3. mjesto,sve bi bilo puno normalnije i prihvatljivije,ovako svih vuku za nos i tako godinama![/undefined]
Uopće mi nije bitno više ko je za to stanje kriv,svejedno mi je,svi su krivi,i Berlu i Galiani I Alegri idiot ,pa i Curva koju osobno ne cijenim nimalo,ali bi barem ona trebala malo revoltiranija biti i manje indiferentna prema svemu šta se dešava.
Nije to samo ova godina,to je zadnjih 5-6 u kojih smo u jednoj na Ibrinu genijalnost osvojili scudetto.Konstantnosti nema!!

Rekli su upravo to prošlo leto.
Ne znam šta bismo više od ove sezone, ušli smo u kvalifikacije za lš što je i bio cilj. Na početku smo po kvalitetu verovatno bili i ispod pozicije na kojoj smo, još smo ušli katastrofalno posle prodaje 2 najbolja igrača i još par prvotimaca i sve posle tog 8 kola ne deluje tako loše. Što se tiče sledeće sezone, mislim da ovaj mladi tim mora još da stasa, da se isproba još neki mladić i dovedu kvalitetna pojačanja napokon. Toliko je prosečnih igrača u timu naspram već iskusnog Juvea koji će se još i pojačati da bez toga ne treba očekivati borbu za skudeto. Alegri je započeo i zaslužuje priliku jer je ispunio cilj i unapredio dosta igrača da proba i sledeće sezone, jer ja stvarno ne mislim da nam rešenja za jednu godinu poput Sedorfa dok ne dodje Prandeli ili koji već stručnjak mogu pomoći.
Devilcool
Reply
Po svoj prilici San Siro će da bude rasprodan u nedelju veče za tekmu protiv Rome, mislim da je Milanska publika najbolji pokazatelj respecta prema Allegriu i igračima!
Reply
Ozbiljno vi ste skrenuli ako stvarno mislite da je Max trener za Milan. Bez ljutnje ali skrenuli ste s puta u glavi Sagrin

Malo šale. Predsjednik Sassuola kaze kako ga Silvio nazove pa mu se žali da Allegri nema pojma. Hahaha! Naš Milan...
( Massimo Morratti )
Reply