Milanezi s Balkana
Giancarlo Capelli, poznatiji kao “Il Barone”, legendarni je vođa Milanovih ultrasa. Odeon Tv ga je kontaktirao da ga pitaju o trenutnoj situaciji u Milanu:

Zašto Curva Sud ne želi Seedorfa? "Nije da ga ne želimo, ali mi smo podržali projekt prošle godine koji se bazira na mladim igračima i sada žele promeniti trenera. Želimo da Allegri ostane."

Da su vam predložili Inzaghija ili Gattusa kao trenera, kako biste reagovali? U stvari, pitao sam se zašto izbor nije pao na Inzaghija koji ipak ima malo iskustva od ove sezone."

Kako to da ste tako odlučni u odbrani Allegrija? U prošlosti nikada nije imao uspeha? "Još pre 3 godine bili smo izloženi protiv uprave, pa su zapravo napravili dobar transfer mercato. U principu, mi smo često izloženi, kritikujemo. Međutim, ponavljam, mi smo prošle godine odobrili taj novi projekt sa mladim igračima, nakon što je mnogo igrača otišlo. Ne želimo da promenimo trenera."

"Odabir Seedorfa je potez Berlusconija da oslabi Gallianija? "Mi poštujemo upravu, bliski smo s Gallianijem, koji je dokazao da se zna nositi u teškim situacijama. Verujemo da će se na kraju svi problemi rešiti."

Zašto Seedorf nije u srcu navijača sa Curve Sud? "Mi ga poštujemo, ali ima malo iskustva da bi mogao trenirati Milan."

Što mislite o povratku Maldinija u klub, u upravu? "Ravnodušni smo oko toga."

Luca Lucci, jedan od vođa Curve Sud Milano, dao je izjavu za mikrofone Milannewsa:

"Allegri je trener koji je osvojio ligu, također uvatio Ligu Šampiona u teškim trenucima ove sezone. Morate pokazati barem malo zahvalnosti."

"Seedorf je definitivno pogrešan izbor, umesto da dovedete 3 dobra fudbalera da napravimo konkurentnu ekipu, vi dovodite novog neiskusnog trenera?"

"Seedorf kao Capello? Capello je imao ekipu punu odličnih fudbalera kada je došao, što Seedorf ima? Mlade fudbalere?"
Reply
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bruno-...12052.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/kevin-...68864.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/christ...69633.html

ovo su navodno 3 igraca koja je Sedorf trazio...

http://www.milanlive.it/wp-content/uploa...20x412.jpg moguca postava.
Reply
Nije See lud: Strootman i Eriksen bi od nase veze napravili sasvim novu Smile
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Hmmm pa zamislete da Alegri e dobivao isti tretman ... da mu dovedu koj on hoce a ne neposlusni momci i skloni na skandali . ne ga branim ali nie fer play Big Grin
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Sokratis Papastathopoulos novo pojačanje Dortmunđana

Sokratis Papastathopoulos, dosadašnji 24-godišnji obrambeni nogometaš bremenskog Werdera, od iduće će sezone nositi dres aktualnog njemačkog doprvaka Borussije iz Dortmunda...

Agent ovog grčkog nogometaša je potvrdio vijest njemačkim novinarima rekavši i kako je Papastathopoulos potpisao petogodišnji ugovor s momčadi koja ove subote na Wembleyju igra finale Lige prvaka protiv Bayerna.

- Papastathopoulos se raduje što dolazi u Dortmund. Raduje se treneru Kloppu, suigračima i navijačima iz Dortmunda - rekao je igračev agent.

Ove je sezone Grk odigrao 29 utakmica u Bundesligi, te je jednom bio strijelac.
Reply
(05-24-2013, 08:11 PM)trinexx21 Wrote: Sokratis Papastathopoulos novo pojačanje Dortmunđana

Sokratis Papastathopoulos, dosadašnji 24-godišnji obrambeni nogometaš bremenskog Werdera, od iduće će sezone nositi dres aktualnog njemačkog doprvaka Borussije iz Dortmunda...

Agent ovog grčkog nogometaša je potvrdio vijest njemačkim novinarima rekavši i kako je Papastathopoulos potpisao petogodišnji ugovor s momčadi koja ove subote na Wembleyju igra finale Lige prvaka protiv Bayerna.

- Papastathopoulos se raduje što dolazi u Dortmund. Raduje se treneru Kloppu, suigračima i navijačima iz Dortmunda - rekao je igračev agent.

kad je odlazio pisao sam da cemo se pokajat sto smo ga pustili, i iz sezone u sezonu igra sve bolje i bolje...ali bitno je da je Bonera igro...ccc e moj Alegri...ccc i sto je najgore i ove sezone bi mu igro mjesto Zapate, da se nije povrijedio, eto to je taj VELIKI ZNALAC ALEGRI..

Reply
(05-24-2013, 09:06 PM)Rosson3r Wrote:
(05-24-2013, 08:11 PM)trinexx21 Wrote: Sokratis Papastathopoulos novo pojačanje Dortmunđana

kad je odlazio pisao sam da cemo se pokajat sto smo ga pustili, i iz sezone u sezonu igra sve bolje i bolje...ali bitno je da je Bonera igro...ccc e moj Alegri...ccc i sto je najgore i ove sezone bi mu igro mjesto Zapate, da se nije povrijedio, eto to je taj VELIKI ZNALAC ALEGRI..

Allegri je i Bonerinom produženju ugovora saznao iz novina.. Od kad je Bonera u Milanu pod Maxom ima najmanju minutažu...
Reply
(05-24-2013, 10:23 PM)Tiziano Crudelli Wrote:
(05-24-2013, 09:06 PM)Rosson3r Wrote: kad je odlazio pisao sam da cemo se pokajat sto smo ga pustili, i iz sezone u sezonu igra sve bolje i bolje...ali bitno je da je Bonera igro...ccc e moj Alegri...ccc i sto je najgore i ove sezone bi mu igro mjesto Zapate, da se nije povrijedio, eto to je taj VELIKI ZNALAC ALEGRI..

Allegri je i Bonerinom produženju ugovora saznao iz novina.. Od kad je Bonera u Milanu pod Maxom ima najmanju minutažu...

ako racunas prve 2 godine kad je doso igrao je tad jedino vise nego pod Maxom, ali tad je bonera nesto i znao i pruzao dobre partije, u 3 sezone poslje po par utakmica je imao, nakon Alegrijevog dolaska minutaza mu se znatno povecala Wink
Reply
Ima vremena pa ćemo tek videti da li smo pogrešili u vezi Grka, da ne preterujemo odmah.
Što se tiče sutrašnjeg finala.
Mislim da je Borusija nepravedno stavljena u drugi plan ali da je to još bolje za njih.
Primera radi, u grupnoj fazi se očekivalo da budu iza 2 velikana a ubedljivo su bili najbolji, u 2 duela nokaut faze su igrali ujednačeno i nije im bilo lako da prodju a tada se očekivalo da sve lagano odrade. Protiv Reala opet im ne daju velike šanse oni ih razbiju, kasnije svi očekuju laganu utakmicu a Real zamalo prolazi.
Takodje imaju pobednički mentalitet, to se vidi u finišu utakmice kada nadjačaju protivnika. Za Bajern poslednjih godina važi upravo onaj suprotni, gubitničkl, kao i njegove najbitinije igrače poput Robena, za koga ne verujem koliko je velikih situacija da postane heroj propustio ali sada imaju priliku da sve to promene.
Opet, oni su apsolutno najdominantnija ekipa ove sezone i zahvaljujući tome možda prekinu gubitnički niz u finalima. Statistika im je izvrsna a u samoj ligi šampiona su poslednje 2 ekipe uništili. Što se tiče same igre, nadam se da neće ali možda ćemo gledati slabu utakmicu što nas nisu navikle ova 2 tima. Slabu u smislu za nas gledaoce a snažnu gledajući taktiku. Oba trenera na vrhuncu karijere, toliko medjusobnih partija što može dovesti do toga da se protivnik zatvori tamo gde je najjači a da zbog 1 utakmice jednostavno ne rizikuju da te prepreke savladaju, jer i jedni i drugi imaju zaista ubitačan kontra napad.
Naravno to su Nemci pa možemo ipak gledati pravi spektakl čemu se nadam i da ritam neće biti kakav je obično kada se sastanu 2 ekipe iz iste zemlje. Mislim da oba tima imaju sličan tip i kvalitet na svakoj poziciji tako da ne treba nekoga posebno izdvajati. Hteo bih naravno da Borusija osvoji i pokaže da se sjajnim skautingom, uigranošću i bez puno para može ići do vrha.
I nešto u vezi Sakijevog Milana: http://www.guardian.co.uk/football/blog/...eams-milan
Devilcool
Reply
(05-24-2013, 11:21 PM)Rosson3r Wrote:
(05-24-2013, 10:23 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Allegri je i Bonerinom produženju ugovora saznao iz novina.. Od kad je Bonera u Milanu pod Maxom ima najmanju minutažu...

ako racunas prve 2 godine kad je doso igrao je tad jedino vise nego pod Maxom, ali tad je bonera nesto i znao i pruzao dobre partije, u 3 sezone poslje po par utakmica je imao, nakon Alegrijevog dolaska minutaza mu se znatno povecala Wink

http://en.wikipedia.org/wiki/Daniele_Bon...statistics

Znači pod Leonardom je igrao najmanje, ali manje više to je nebitno generalno igra sve manje i manje..
Reply