Ovi koji su razocarani zbog toga sto je Alegri ostao neka se tjese time sto ce imati jos jednu godinu krivca za sve lose sto se desava u i oko Milana  Alegri je kriv za transfer politiku, kriv je za losu formaciju, za to sto nema para, zato sto Rusi i Arapi trose kao ludjaci i sto trenutno Napoli i Juventus realno imaju bolje timove. Al nekad je tesko prihvatiti cinjenice.
ma bole sto e ostao alegri , u suprotno imali bismo trener amater ili nedokazani treneri .. ovako neka ga jos dve godini pa posle nek se dae sansi inzaghi,maldini i rino sa klinci iz akademie nek grizu sa sva slia
ajde malo transferi ... sigurno nas napusta yepes,ambro,traore,antonini ,, noce i emanuelson sigurno da zele igrati u prvi 11 to kod nas nema da prodze ,,, boateng i robinjo malo da napune nasu kasu koja e u minis ,,,
a koj dolazi :??? saponara onaj columbiec ( novi cardacio,viudez ) piere aubameyang nema mesto za njega nazalost i nejegova vrednost e 10 mil .....
Ma prejadno. Max Imao gotov ugovor s romom, pa ipak ostao da mu se berlu smije, očocajno. Kažu da cemo dovesti polia i cercia. Nista posebno. Max je faca Kad vodi klince, a svi veliki igraci su ga odjebali.u
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
Poli nie vise klinac ali moze da se dobro izrotira i potpuni rupu jos i ako ga dovedu za smesni novac...
Cerci nisam ga gledao ovu sezonu . Ne mogu da kazem za njega nista ali ima bole igrace slicni na njega. Alegri ak zeli krilo za startni 11 onda nek probaju dovesti Diamanti.candreva
06-03-2013, 07:51 PM
(This post was last modified: 06-03-2013, 07:54 PM by ensar7.)
ma nije kriv allegri huss. ja tom covjeku zamjeram samo jedno: nema pojma na terenu. Ne prije tekme, vec u oni 90 minuta. Jarane, sve je lijepo kad ti sastavis taktiku, pripremis ekipu i to, ali meni su bitni oni 90 minuta. Zagrlit one igrace, i dat im motivaciju da pri gubitku od 1:2 u 90toj minuti protiv Malage, nadaju se prolazu (BVB-Malaga), da shvati greske protivnika, da ih iskoristi, da ne ceka 70ti minut s izmjenom, vec kad vidis da ga ne ide, vadi ga. Nismo mi bolan toliko losa momcad, koliko su drugi ocajni. Mi imamo tim. Ni jedna ekipa u Italiji nije toliko slozna ko Milan. Svi disu za jedno, i na tome se treba bazirat nasa igra. Kazem ti, ja samo zelim da dovedu Polia, ostalo me apsolutno ne zanima. Mali je novi Pirlo, i Tassoti ce od njega napravit zvijerku. Ali krelac Max mora da vjeruje u njega, a ne da ga vuca po klupama. Sto se tice tebe dejo, pa pogledaj sta nam radi omladina. Pa mora da ima neko ko zabija one golove. Nisu sve autogolovi. Ne pratim mlade, tako da ne znam imena, al vidim da ih spominjete. Pa jarane daj sansu toj djeci. Jebe mi se ako izgubimo te neke tekme, ali mali je igrao. Pa pogledaj sta zna. Sigurno nije sislo veslo, cim zna zabijat. Jarane bacamo pare, tj. ne bacamo vec punimo Juventusovu kasu radi Matrija. Pa taj Matri mora da vec postoji u nasoj ekipi. I uostalom, koji ce ti djavo on, da se kasnije svadja sto ne moze da igra kad se vrati Pazzo, kad mozes mirno imat svoje djete koje konta da ima sansu da se pokaze do Pazza, i onda da ceka slijedecu priliku. I nece A pisnut.
Ponavljam, hocu Polija, ako je moguce dovest Pjanica, i kraj. Niko nam vise ne treba. Imamo tog krelca za odbranu, i omladinu. dosta. Boateng i RObinho adio, hvala za sve, trebaju nam pare. NOcerino takodjer. Flamini, ako se da prodat, jos bolje, odma trazit novog mladog veznjaka za ekipe. Jer De JOng, Poli, Montolivo i Pjanic su strasan vezni red.
p.s. evo Aubameyang izjavio da bi se volio vratit kod nas. Pa uzimaj ga odma. Jarane cim je Kloop izjavio da ga zeli dovest, znaci mali valja. Uostalom, drugi strijelac francuske lige, a brz po krilu, znaci odlican igrac da igra sa Sharawiem i Niangom za ta 2 mejsta sa strane. Eto, znaci: Poli, Pjanic i Aubameyang. Grazie
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Slažem se, nema potrebe trošiti pare na pojačanje poput Matrija kad imamo mlade napadače koji mogu da ulaze u posebnim slučajevima kao što je taj početkom sezone dok nema Pacinija a besplatni su i neće im biti problem ako ne igraju. Bolje pare iskoristiti na druge pozicije. Aubamejang bi mogao doći, nije preterano skup, hoće u Milan i prošao je našu školu, u Francuskoj odličan, taman ovu dvojicu što verovatno odlaze da zameni. Mada i ovo može biti transfer sezona po starom receptu, tek neko pojačanje do samog kraja gde dolaze ona najbitnija uz neizbežnu sagu o Kaki.
06-03-2013, 10:24 PM
(This post was last modified: 06-03-2013, 10:26 PM by dejo.)
(06-03-2013, 12:21 PM)mrki Wrote: Ma prejadno. Max Imao gotov ugovor s romom, pa ipak ostao da mu se berlu smije, očocajno. Kažu da cemo dovesti polia i cercia. Nista posebno. Max je faca Kad vodi klince, a svi veliki igraci su ga odjebali.u
koji veliki igrači su ga odjebali?
(06-03-2013, 07:51 PM)ensar7 Wrote: ma nije kriv allegri huss. ja tom covjeku zamjeram samo jedno: nema pojma na terenu. Ne prije tekme, vec u oni 90 minuta. Jarane, sve je lijepo kad ti sastavis taktiku, pripremis ekipu i to, ali meni su bitni oni 90 minuta. Zagrlit one igrace, i dat im motivaciju da pri gubitku od 1:2 u 90toj minuti protiv Malage, nadaju se prolazu (BVB-Malaga), da shvati greske protivnika, da ih iskoristi, da ne ceka 70ti minut s izmjenom, vec kad vidis da ga ne ide, vadi ga. Nismo mi bolan toliko losa momcad, koliko su drugi ocajni. Mi imamo tim. Ni jedna ekipa u Italiji nije toliko slozna ko Milan. Svi disu za jedno, i na tome se treba bazirat nasa igra. Kazem ti, ja samo zelim da dovedu Polia, ostalo me apsolutno ne zanima. Mali je novi Pirlo, i Tassoti ce od njega napravit zvijerku. Ali krelac Max mora da vjeruje u njega, a ne da ga vuca po klupama. Sto se tice tebe dejo, pa pogledaj sta nam radi omladina. Pa mora da ima neko ko zabija one golove. Nisu sve autogolovi. Ne pratim mlade, tako da ne znam imena, al vidim da ih spominjete. Pa jarane daj sansu toj djeci. Jebe mi se ako izgubimo te neke tekme, ali mali je igrao. Pa pogledaj sta zna. Sigurno nije sislo veslo, cim zna zabijat. Jarane bacamo pare, tj. ne bacamo vec punimo Juventusovu kasu radi Matrija. Pa taj Matri mora da vec postoji u nasoj ekipi. I uostalom, koji ce ti djavo on, da se kasnije svadja sto ne moze da igra kad se vrati Pazzo, kad mozes mirno imat svoje djete koje konta da ima sansu da se pokaze do Pazza, i onda da ceka slijedecu priliku. I nece A pisnut.
Ponavljam, hocu Polija, ako je moguce dovest Pjanica, i kraj. Niko nam vise ne treba. Imamo tog krelca za odbranu, i omladinu. dosta. Boateng i RObinho adio, hvala za sve, trebaju nam pare. NOcerino takodjer. Flamini, ako se da prodat, jos bolje, odma trazit novog mladog veznjaka za ekipe. Jer De JOng, Poli, Montolivo i Pjanic su strasan vezni red.
p.s. evo Aubameyang izjavio da bi se volio vratit kod nas. Pa uzimaj ga odma. Jarane cim je Kloop izjavio da ga zeli dovest, znaci mali valja. Uostalom, drugi strijelac francuske lige, a brz po krilu, znaci odlican igrac da igra sa Sharawiem i Niangom za ta 2 mejsta sa strane. Eto, znaci: Poli, Pjanic i Aubameyang. Grazie
Dragi Ensare,
oni koji su dovoljno kvalitetni igraju.
Zato ne fantaziraj da klinac iz Primavere može samo na osnovi postignutog gola zaigrati za prvi tim. Bitne su i ostale stvari.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Evo nesto za sve pristalice Max-a  ... http://www.rossoneriblog.com/2013/06/03/...satisfied/
"The numbers show, however, that Berlusconi has never had a coach like Allegri. Massimiliano has averaged 2.05 points per game in his 3 years, which is higher than the average of the likes of Carlo Ancelotti, Fabio Capello and Arrigo Sacchi."
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
hahhaahaha  dobro pre spavanje
a kvalitet Calcio u ona era i ovo danas ...
ma ja vam garantujem jedno: allegri je ostao jer ima ugovor jos jednu godinu, naravno stim ako pokaze uspijehe (a nece i pokazat) na jos jednu. jer, 2014 kraj Allegretta i dolazi nam Prandelli. To zeli Silvio, to zeli vecina Milanesa. Allegri nek ide negdje drugo zajebavat loptu i pravit se pametan.
a stose tebe tice dejo, jarane, pa po tvom misljenju nikad u zivotu nebi bo otrkiven müller, vec bi ga bacio negdje u saarsbrucken ( po tvom shvatanju sassuolo) pa nek se tamo dokazuje. Slusaj me macak, danasnji timovi moraju imat 75-80% starije momcadi. Ostali 20% MORAJU cinit mladi. Jer kako inace mislis napredovat u fudbalu??? Pa daj sansu tim klincima a ne jebavat me sa nekim Matrijem i jebat me kako smo potrosili transfer na kretencinu Matrija. Jebo vas Matri. Pun mi je kurac tog tipa. Jest prosao sve nase skole, al mali je otpisan od nase strane. I zavrsio je SAAAAAAAAAAAAAAAM u Juventusu. Jebem ti mater Matri, idi u Juve pa sjedi na klupi. Ne zelim ja da otkluplljuem to govno od igraca.
A i vi forumisti milanisti mi se gadite. Uzet cemo Matrija. JEBO VAS MATRI i cijela ekipa JUVENTUS!!!!!!
Nikad u svom zovitu necu pomoc Juveu i Interu. To su dva govneta u mom zivotu i nosit cu ih cio zivot sa sobom. Al vidim da ste vi univerzalni pa vam pase svako djubre od govnara, tako da vam odgovoara potrosit milione na seronju Matrija da nam jebe klub sa svojim ciljevima slijedeci par sezona, nego te pare ulozit u bitnije transfere.
dejo, stvarno sam mislio da i malo volis ovaj klub, ali izlgedas mi kao djecacic koji samo ceka kad ce nova zvijezda izrast da za njega predjes navijat. Moj savjet: eno ti Bayern. Imaju sve: trener, upravu i i grace, pa cak i krelca koji se kiti zastavom koju ja ne priznajem. Iako sam iz Bosne, neces mi pravit drzavu iz nicega (citaj Republika Srpska ili ti Kosovo)
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|