Milanezi s Balkana
Petagna od slijedece sezone 9 na ledjima. Mali je odlican. Niang? Hmmmm ne znam, ja ga nebi davao. Radije nek posalju onog robinha il re della pedalata, na posudbu. Zaccardo nema pojma, ocekujws od njega da ima iskustvo, a tip non stop ispada. Ovo ostalo je ufffff.

P.s. taman pohvalim petagnu i ovaj napravi onakvu glupost pred golom ccccc smotan je malo tip. Nista, radit radit i samo radit
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
U ove dvije utakmice dalo se dosta tog vidjet, danas mali Pacifico me odusevio, sto se Vergare tice zna se postavit, i citat igru sto je po meni najbitnije, ali svaki put kad dobije loptu u noge glumi Ronalda sto se nesmije dogodit..Sto se ostalih igraca tice manje vise zadovoljan sam Petagana je strasan taj momak je proslo mjesec tek napunio 18tu..
Reply
Milan ponudio ZVANICNO 8 miliona eura plus bonusi za Adema Ljaljica....igrac je obavjesten od strane Fiorentine da su pregovori poceli...Sky Sport javlja da ce Fiorentina najvjerovatnije traziti 12 miliona i da je ovo samo prvi korak u pregovorima...Ako dodje do realizacije Niang ide u Genovu na posudbu...
To bi mogao biti sjajan deal...Ljaljic iskreno na prikazanu sezonu kosta vise od 10 miliona...dobicemo boljeg igraca i od Nianga i Robinha a jos plus Niang ide u Genovu gdje ce se razvijati i moci vise igrati...to su dva plusa u jednom dealu Smile ....
Gazzeta pise jutros da je Milan navodno nezadovoljan sa Vergarom i Cristanteom!!!???....njima dvojici takodjer ce navodno pokusati pronaci klub za posudbu...Za Vergaru mi je jasno vidi se da je talenat ali treba mu iskustvo ali za Cristantea mi nije jasno....normalno je da grijesi u pocetku ali momak sa 18 god igra na poziciji DM tako opusteno i bez panike i ne gleda samo da se oslobodi lopte nego trazi najbolje rijesenje ...http://www.youtube.com/watch?v=aIZ-aal21f0 ... mene je mali Pacifico iznenadio juce kako je dobro odigrao, medjutim oni uopste ne racunaju na njega izgleda....a mali je bio prvi stoper Primavere

Opet s druge strane Petagna je sve odusevio i navodno se br 9 cuva za njega u buducnosti...ja sam momka pratio u Primaveri i iskreno nisam mislio da ce izrasti u ovakvog igraca ....nije samo fizikaner da ide na snagu vec gleda da i asistira...Milan je najvise ponuda dobio upravo za njega...

Ni od Honde navodno Milan nije odustao, taj bi se ugovor trebao rijesiti do 19 augusta a vise vijesti bice vec u srijedu 6 aug...mislim da EL Sha Petanga Pazzini Mario Boa Robinho Ljaljic i Honda je previse prema gore igraca....a vezni red je opet tanak...za odbranu da ne govorim....Silvestre nije nikakvo posebno pojacanje on nasu odbranu ne moze ojacati
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Dobro je za nas što Ljaljić ne želi da ostane tamo a cena mu je realna s obzirom da je tek ovu (polu)sezonu odigrao na vrhunskom nivou.
Nisu bili loši klinci, tim pre što uglavnom na njihovim pozicijama nemamo najbolja rešenja zaslužuju priliku. Petanja je po ovim prijateljskim ispred Nianga tako da bi zaista mogao da ode na pozajmicu. Svideli su mi se Pacifiko i Kristante.
Slažem se da ako dodju obojica imamo dosta dobrih ofanzivnih igrača dok pozadi fale pojačanja, možda imaju nešto u planu i za ostale pozicije a neko napred ode...
Devilcool
Reply
I have a question .... Please have a look at this thread if you get the chance http://www.milanmania.com/forum/showthread.php?tid=465
If you see errors accessing the site contact me, see email below, with as much info as possible, thanks
[Image: wL3iQMT.png]
Reply
Emanuelson odlican kao lijevi bek. Prejaki smo preko te strane. Non stop ide u napad, odlicno funkcionisemo tu. Antonini na drugu stranu moze paklovat kofere. On pojma nema o fudbalu. Zalosno je to sto ga niko, ama bas niko nece Sad jadan je.
Muntari, izgubljen, ne znam da li nam treba ove sezone. Boateng, hvala na svemu, al daj nek ode negdje za neku finu cifru. Hocu reci i Muntari i Boateng moraju bit prodani, ali za normalne cijene, a ne djaba davanje. Stvarno mi smetaju veceras, i nisu za ovaj sistem igre. Nadam se Poli u drugom poluvremenu.
Sharawi? le leeeee ja igracine. I one budale ga htijele prodat. Prodaj mater svoju Galliani. Sharawi i Mario NON SI TOCCANO!!!! (ne diraju se). Joj kako ce ovdje lec Honda, ma ko med na mlijeko. Ljaljic nam ne treba.
Reply
(08-05-2013, 12:43 AM)ensar7 Wrote: Emanuelson odlican kao lijevi bek. Prejaki smo preko te strane. Non stop ide u napad, odlicno funkcionisemo tu. Antonini na drugu stranu moze paklovat kofere. On pojma nema o fudbalu. Zalosno je to sto ga niko, ama bas niko nece Sad jadan je.
Muntari, izgubljen, ne znam da li nam treba ove sezone. Boateng, hvala na svemu, al daj nek ode negdje za neku finu cifru. Hocu reci i Muntari i Boateng moraju bit prodani, ali za normalne cijene, a ne djaba davanje. Stvarno mi smetaju veceras, i nisu za ovaj sistem igre. Nadam se Poli u drugom poluvremenu.
Sharawi? le leeeee ja igracine. I one budale ga htijele prodat. Prodaj mater svoju Galliani. Sharawi i Mario NON SI TOCCANO!!!! (ne diraju se). Joj kako ce ovdje lec Honda, ma ko med na mlijeko. Ljaljic nam ne treba.

smiješan si
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Pa kad sam vidio drugo poluvrijeme, i nazalost muntari i boateng su medju boljima Sad
Jadni smo, chelseava klupa je kao nas prvi tim. Antonini je sebi jucer zatvorio vrata. Nadam se da ce ga uspijet prodar nekom. Niang brz, tehnicki nadaren, al mu jos treba skole oko zavrsnice.
I opet se vidjelo koliko su protivnici bolje spremljeni na situacije u odbrani -napadu, nego mi. Jos puno toga moramo radit, al haj, zna se ciji je to posao.
A Ljajic, ne znam. Ako bi otisao Binho i Niang, dovukao bi ga. Al zar nam stvarno treba takav jedan igrac, kad se jucer vidjelo da nam je problem sredina i desni bek????

I dejo nemam pojma sta ti to nije valjalo kod emanuelsona. TiP je prebrz. Fali mu jos rutine u odbrani, al odradit ce to Tassoti, i eto ti odlican lijevi bek. Covjek je jedini koji je uspio pratit Mosesa.

I sto sam ih pratio, pratio sam. Ne pada mi na pamet opet ostat do kasno i gledat ih protiv Evertona.

P.s. pogledaj sta je fini klubova poispadalo iz DFB Pokala, ko ti kaze da to ne moze bit slucaj sa nama u Ch. Ligi?
Reply
Jel mi moze neko pojasnit: ako igrac recimo ima 5 mil eura placu jel to znaci da kad se uzmu obzir porezi, triba platit 7,5 ili 10 milijuna (ako je 50% poreza)? I na kojoj stranici mogu nac financijska izvjesca klubova(transferi, place, tv prava, stadion itd itd)

e da i kod transfera igrača, jel se tu ista od tih poreza isl plaća i ako je, šta i koliko?
Reply
(08-05-2013, 08:44 AM)ensar7 Wrote: Pa kad sam vidio drugo poluvrijeme, i nazalost muntari i boateng su medju boljima Sad
Jadni smo, chelseava klupa je kao nas prvi tim. Antonini je sebi jucer zatvorio vrata. Nadam se da ce ga uspijet prodar nekom. Niang brz, tehnicki nadaren, al mu jos treba skole oko zavrsnice.
I opet se vidjelo koliko su protivnici bolje spremljeni na situacije u odbrani -napadu, nego mi. Jos puno toga moramo radit, al haj, zna se ciji je to posao.
A Ljajic, ne znam. Ako bi otisao Binho i Niang, dovukao bi ga. Al zar nam stvarno treba takav jedan igrac, kad se jucer vidjelo da nam je problem sredina i desni bek????

I dejo nemam pojma sta ti to nije valjalo kod emanuelsona. TiP je prebrz. Fali mu jos rutine u odbrani, al odradit ce to Tassoti, i eto ti odlican lijevi bek. Covjek je jedini koji je uspio pratit Mosesa.

I sto sam ih pratio, pratio sam. Ne pada mi na pamet opet ostat do kasno i gledat ih protiv Evertona.

P.s. pogledaj sta je fini klubova poispadalo iz DFB Pokala, ko ti kaze da to ne moze bit slucaj sa nama u Ch. Ligi?

ne to, nego da nam Ljajić ne treba....malo si se zatrčao s time
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply