Milanezi s Balkana
Terba razumeti momke,

1. Verona je igrala sa 11 igraca,
2. Nosili su dresove slicne Barsinim, sto izaziva uslovni refleks kod nasih momaka
3. Luka Toni nije morao da misli hoce li mu se pokvariti cirokana kada ulazi u duel, zamislite koliko je lakse igrati utakmicu kada vas ne brine imidz
4. Prevareni smo, sezona je opet pocela Avgustu naspram Novembra kako je Bog zapovedio.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
(08-24-2013, 06:53 PM)Maji_TZ Wrote: COVJEK OD 36 GODINA SE POIGRAVA SA NASIM STOPERIMA....PA TO JE STRASNO...ALLEGRIU JEBEM MATER VISE I OTVARANJE SEZONE...JOS NI JEDNOM NIJE POBJJEDIO U PRVOM KOLU...SRAMOTA !!!

Veznog reda u drugom pol nema ne postoji...u odbrani rupa po 20-30 m...Montolivo los...na prekidima najgori uvijek mu pobjegne igrac...Jankovic glavom sansa, njegov igrac...
A nasi prekidi su smjesni...bolje Primavera izvodi kornere od prvog tima u to sam uvjeren...
Reakcija trenera da uvede Petagnu koji je zelen ko grana i Urbya koji citave pripreme igra LB....pri negativnom rez a izvede dva napadaca sve govori o njegovim vidicima i njegovom fudbalu...i onda skonta nakon 5 min pa izvede Constanta a uvede Robinha...Boze sacuvaj....ja sve se potajno nadam da za njega ima nade...ma kakvi kurac...
Sta ce nam ljevi bek dovedi Albetrazzia, odlicna utakmica momka....

Milan je otvorio sezonu 2010/11 pobjedom na San Siru protiv Leccea 4-0. Dakle Allegri ima pobjedu u prvom kolu.

Bit ću za ostalo kratak jer idem gledat Istra-Hajduk. Jebem u usta Allegrija i natezanje oko dovođenja pojačanja. Neka puknu iduće 4 utakmice pa možda budemo gledali nešto drugačije. Pozdrav.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(08-24-2013, 06:56 PM)Rosson3r Wrote:
(08-24-2013, 06:53 PM)Maji_TZ Wrote: COVJEK OD 36 GODINA SE POIGRAVA SA NASIM STOPERIMA....PA TO JE STRASNO...ALLEGRIU JEBEM MATER VISE I OTVARANJE SEZONE...JOS NI JEDNOM NIJE POBJJEDIO U PRVOM KOLU...SRAMOTA !!!

Veznog reda u drugom pol nema ne postoji...u odbrani rupa po 20-30 m...Montolivo los...na prekidima najgori uvijek mu pobjegne igrac...Jankovic glavom sansa, njegov igrac...
A nasi prekidi su smjesni...bolje Primavera izvodi kornere od prvog tima u to sam uvjeren...
mislis vrati on je nas igrac, ma jok sto bi kad su tu igracine poput konstanta i emalnuelsona, eno real ih hoce u paketu za 200 miliona a berluskoni neda

Naravno da mislim da vrati...sto bi ga spomenu drugacije...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(08-24-2013, 07:11 PM)dejo Wrote:

Reakcija trenera da uvede Petagnu koji je zelen ko grana i Urbya koji citave pripreme igra LB....pri negativnom rez a izvede dva napadaca sve govori o njegovim vidicima i njegovom fudbalu...i onda skonta nakon 5 min pa izvede Constanta a uvede Robinha...Boze sacuvaj....ja sve se potajno nadam da za njega ima nade...ma kakvi kurac...

Milan je otvorio sezonu 2010/11 pobjedom na San Siru protiv Leccea 4-0. Dakle Allegri ima pobjedu u prvom kolu.

Bit ću za ostalo kratak jer idem gledat Istra-Hajduk. Jebem u usta Allegrija i natezanje oko dovođenja pojačanja. Neka puknu iduće 4 utakmice pa možda budemo gledali nešto drugačije. Pozdrav.
zar ga ti nisi branio do neki dan?

Reply
(08-24-2013, 07:14 PM)Rosson3r Wrote:
(08-24-2013, 07:11 PM)dejo Wrote: Milan je otvorio sezonu 2010/11 pobjedom na San Siru protiv Leccea 4-0. Dakle Allegri ima pobjedu u prvom kolu.

zar ga ti nisi branio do neki dan?

Da, ali sada ima ekipu s kojom može da radi. Nema opravdanja više.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Odlična defanzivna partija Verone, daleko bolja nego naša a protiv jačeg napada, svega par grešaka za 90 minuta.
Ni ja se nisam previše nervirao, valjda nisam očekivao puno.
Stara boljka još uvek tu, ne zna se ko koga juri na prekidima, jedinu njihovu pretnju napred nismo otklonili, kao da ne spremaju utakmice.
Ja ne znam šta bismo više od Montoliva, čovek treba da igra bitnu ulogu u odbrani, prenese loptu na protivničku polovinu i gotovo svaki napad on završi jer niko drugi nema ideje. Slažem se da definitivno nije na svom nivou ali daleko od toga da je on problem.
Robinjo je dosta uradio od svog ulaska u igru, vidi se koja je to razlika kad imaš nekog igrača da pošalje korisnu loptu u 16, šteta što nam je možda i jedini takav igrač lenj i nemotivisan. Nebitno doduše za ovu utakmicu, protiv daleko slabije ekipe mora se naći drugi način do gola što mi nismo uspeli, potpuna neorganizovanost i loša postavka.
Devilcool
Reply
@dejo moja greska, izgubili su od Cessene s prvom tekmom Ibre...al ne mislim bukvalno na prvo kolo vec inace na otvaranja sezone i tempiranje forme....Tri sezone, isti trener razliciti igraci....pa mora da je problem u navijacima
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Nadam se da će silvio provalit na trening i jebat mater trenerima i igračima jer nam je to jedina nada. Srećom da sad imamo ključnu utakmicu pa možda do toga i dođe. PSV sigurno neće ponovo bit prepadnut, ako je Hajduk mogao uvalit 2 gola interu nakon šta su dobili 3, bojim se da bi i PSV mogao uvalit koji gol više.
Reply
http://milan-news.net/scherzo-di-balotel...direvideo/ NIGER
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Nisam gledao tekmu, ali sudeci po rezultatu ne treba biti previse pametan. Lijepo se trebamo priviknuti da je danasnji milan sjena nekoc najveceg kluba i da je realnost plasman izmedju treceg i petog mjesta.

Losa uprava, losi treneri, losi igraci, losi transferi, losi treninzi, losa igra. Scudetto vise uopce nije opcija.
Reply