(09-18-2013, 09:45 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Mexes i De Jong nenadjebivi, odavno nisam vidio bolje pozicioniran Milan.. Celtic sa onoliko kornera ništa, nadskakali smo ih, konačno smo taj segment igre digli. Prezadovoljan sam, odličan start bez 8 standardnih igrača. Mitra Matri se trudi,trči,defanzivno sasvim ok.. Ekipa odlično motivisana i pripremljena, očekuje nas jako težak meč protiv Napolia mislim kada bi to dobili da bi bilo nešto od nas!
(09-18-2013, 09:44 PM)mrki Wrote: kakve je max izmjene danas napravio, to nam ne bi ni neprijatelj napravio da moze birati nase izmjene. Bez zajebancije...
neka pocrkaju svi. ovo nije AC Milan!
Frende ti si poremećen.. Iskreno nabijem i tebe i tvog velikog hvalospjevca Contea i Juvetov programirani i kontrolirani nogomet!!
MAX zaslužuje više poštovanja kaka god bio, sad baš jedeš govna lalve bi t izmejne radio Iotti umjesto Zacarda, cccc kakav lik koma ://
Sreća prati hrabre, ako neko ovakvoj pobjedi gleda u zube bez ELSH-a,Monta,Abatea,De S ciglia, Bonere, Silvestrea, Kake, Pazzinia rovitog Polia koji je odigrao dionicu pod inekcijama navodno.
Meni su ovakve pobjede najslađe i pokazuju stvarnu činjenicu da je CL stvarno u DNA Milana, pa pogledajte samo Chelsea, šta reći ?? Ovamo se odmah čeka udariti po Maxu, smjelost je raditi sa desetkovanom ekipom i izvući pobjedu!!
ja sam zadovoljan pogotovo cinjenicom da nismo primili go iz prekida gdje je seltik, najjaci, nego pratim igru balotelija jel se meni cini ili on kad nema saravija dosta losije igra, nema prostora kao kad igra faraon, udvajaju ga a nekad i 3 igraca su na njemu, dok kad je faraon tu, uvijek se stvori prostor , sta ostatk klape misli jel iko uopste obratio paznju?
Važna pobeda, da se odmah odmaknemo od one 2 ekipe a ne kao prethodne sezone. Nisam baš oduševljen kao vi. Pre svega opet je odbrana olako ispadala i da nema pitbula Najdžela koji sve čisti i Meksesa opet bi se pisali eseji o greškama pozadi. Naravno pomak u odnosu na pre je činjenica da smo ekipu koja igra na jednu od naših največih slabosti, prekide, neutrališemo. Igra ne previše kreativna što se nije moglo ni očekivati ali smo ulazili u šanse. Što se tiče Maria po meni je odigrao standardnu svoju partiju ali se slažem da mu odgovara Šaravi. Zakardo bi trebalo da bude defanzivac pre svega bez puno posla napred a on je totalno nesiguran. Svidja mi se što imamo snagu da lomimo utakmicu pred kraj i izvlačimo rezultat na borbenost, jesu to golovi usled čudnih grešaka odbrane ali tako obično i biva. Drago mi je što je Zapata dao gol, neka mu se vrati malo samopouzdanje. Kad se pogleda da fali jedno pola prve postave i da je protivnik tvrd orah ovo je dobar rezultat a igra u skladu sa očekivanjima.
Nisam gledo utakmicu, ali s obzirom na sve povrede i na to da je ovo Liga prvaka najjace takmicenje na svijetu, svaka pobjeda od 2:0 mnogo govori sama za sebe. Nema tu slabih ekipa i slabih utakmica, a to pokazuje i pobjeda Basela. Zato sve u svemu, treba biti prezadovoljan s ovim startom.
ja sam gledao naplija na TV ,, grize ko lude ,, bice toplo ladno , sat smo dobili sa nima gubimo /
a birsa jeste li debitirao u LS i kako to robinjo ne moze da igra ispred njega :/
u ponedelak pogledao Liverpool onaj Saknho e ludnica izigrao cista 10 , a mogli smo da ga donesemo za 15 mil pa posle prodali za 35 na velike buzetne klubove
09-18-2013, 11:33 PM
(This post was last modified: 09-18-2013, 11:34 PM by mrki.)
(09-18-2013, 09:45 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Mexes i De Jong nenadjebivi, odavno nisam vidio bolje pozicioniran Milan.. Celtic sa onoliko kornera ništa, nadskakali smo ih, konačno smo taj segment igre digli. Prezadovoljan sam, odličan start bez 8 standardnih igrača. Mitra Matri se trudi,trči,defanzivno sasvim ok.. Ekipa odlično motivisana i pripremljena, očekuje nas jako težak meč protiv Napolia mislim kada bi to dobili da bi bilo nešto od nas!
(09-18-2013, 09:44 PM)mrki Wrote: kakve je max izmjene danas napravio, to nam ne bi ni neprijatelj napravio da moze birati nase izmjene. Bez zajebancije...
neka pocrkaju svi. ovo nije AC Milan!
[undefined=undefined]Frende ti si poremećen.. Iskreno nabijem i tebe i tvog velikog hvalospjevca Contea i Juvetov programirani i kontrolirani nogomet!!
[/undefined]
MAX zaslužuje više poštovanja kaka god bio, sad baš jedeš govna lalve bi t izmejne radio Iotti umjesto Zacarda, cccc kakav lik koma ://
Sreća prati hrabre, ako neko ovakvoj pobjedi gleda u zube bez ELSH-a,Monta,Abatea,De S ciglia, Bonere, Silvestrea, Kake, Pazzinia rovitog Polia koji je odigrao dionicu pod inekcijama navodno.
Meni su ovakve pobjede najslađe i pokazuju stvarnu činjenicu da je CL stvarno u DNA Milana, pa pogledajte samo Chelsea, šta reći ?? Ovamo se odmah čeka udariti po Maxu, smjelost je raditi sa desetkovanom ekipom i izvući pobjedu!!
Poli igrao pod injekcijama? Pa sto ga je uvodio uopce kod 2:0 u 88min uopce? Objasni mi to ajde?
Uvodi Robinha kod 0-0 i vadi constanta, urby na beka. ostaju nocerino i muntari u sredini + zadnji vezni ( prakticki nas 5. stoper )! Kod 0-0! Matri se trudio...pa sta bi trebao, nositi br. 9 Milana i stajati??
Smjelost? Ti govoris o Allegriu i uoptrijebiš riječ SMJELOST? Jesi li ti slijep???
I kakvo to poštovanje zaslušuje Max? Gdje je on to zaslužio? Nisam ja papa da bacam svetu vodu oko sebe. Ja sam NAVIJAČ MILANA. Pickica okrece leđa na penal Balotellia, i nije mu prvi put. Svaka cast, kapetane, pravi vođa.
Ja tebe neću vrijeđati jer tako ne živim a i ne poznam te. Da, ne valja ni "programirani" nogomet ni Conte. Shvaćaš li ti da nogomet MORA BITI PROGRAMIRAN da bi bio dobar?? Covjek složi momcad 200 godina takticki ispred nas, i ja to tražim od svoga kluba, a ti me ismijavas. A jbg... onda ti uzivaj u sjedenju na klupi sa Torinom Polia dok Muntari razvaljuje a Max vodi pripreme sa po 10 ozlijeđenih u prva 3 kola 4 godine za redom.
Što prije ode to bolje. Sranje od trenera, ne moze ni onaj Cagliari voditi. Ovo mu je bog poklonio, inace bi i [undefined=undefined]on i vecina ovih igrača vidjela Milanello na tv-u kao i ja![/undefined]
(09-18-2013, 11:04 PM)DUCO Wrote: ja sam gledao naplija na TV ,, grize ko lude ,, bice toplo ladno , sat smo dobili sa nima gubimo /
a birsa jeste li debitirao u LS i kako to robinjo ne moze da igra ispred njega :/
u ponedelak pogledao Liverpool onaj Saknho e ludnica izigrao cista 10 , a mogli smo da ga donesemo za 15 mil pa posle prodali za 35 na velike buzetne klubove
Kako mozemo kada frend od trenera mora doci za 12? A Petagna ode na posudbu, Niang nije registriran kao ni Saponara. Da moze BIRSA igrati LP! Tko zna kome je tko sto duzan pa taj tip igra u Milanu...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
ma dobro sto smo dobili da ne me frendovi urujavaju sto su pali na sportsku a ovako i ja sam dobio 15 evra
@mrki treba da se opustimo malo svi smo svesni da ovo su pripremne tekme , nie mogao da menja bole mogao e samo Cristante pusti malo , neznam sta ceka jos , De Jong mora da odmori malo on nam e glavni igrac ovu sezonu do sada
Mrki postujem te i sve to ali bilo bi ti najlakse da prihvatis situaciju kakva je i tocka. Cemu vise tolike ruzne rijeci. Svi mi znamo da si ti vjerni navijac ali trebas malo ohladiti. Ajd shvatio bi tvoje kritike da smo izgubili sinoc ali pobijediti s onakvim sastavom jednog dobrog Celtica nije mala stvar. I nije to nesto extra hvalevrijedno ali bome nije ni za plakati, kritizirati toliko puno a pogotovo ne za vrijedjati. I ne kontam cemu vise toliko vrijedjanje Allegrija kad smo vec svi shvatili da nije kalibar za ovaj klub. Pustimo ga nek radi kako radi ionako nista ne mozemo uciniti. Al bar mozemo imati ljudskosti i dostojanstva ne vrijedjati ga. Pa valjda je on covjek koji zeli najbolje ovom klubu i koji zna vise od nas. Al nekad jednostavno nema srece, nema dovoljno znanja za odredjene situacije a i nema pocesto pola ekipe na raspolaganju.
Culi ste novosti iz Brazila i Patove izjave, mislim da ima tu neke istine, samo se u Milanu zadnjih par godina dogadjaju takve stvari, sumnjivo mi je sve to. I tko je tu onda kriv? Nije sigurno trener vec doktori koji daju zeleno svjetlo za povratak u igru. Milan Lab je odavno izgubio svoju reputaciju koja ga je krasila. Budimo sretni sto uopce imamo 14-5 igraca na raspolaganju. Strava i uzas u Milanu!
Pa ja MEMO nikoga ne vrijeđam od članova foruma zar ne? Samo komentiram trenera moga kluba. Jer mi je negledljivo to sto on radi. Čak je poceo i biti bahat na tim presicama, kada mu stvari izmaku kontroli. No dobro... izgurat cemo i ovu sezonu.
Abate, Saponara i Niang su se vratili u grupu. Biti ce ok za Napoli. Kao i Poli.
abate-zap-mex-urby
--------dj---
--poli---muntari--
--balo----binho-
-------matri--
bolje i ovo nego onaj slovenac ili kako vec, nocerino i to... muntari ce igrati on nam je glavna zvijezda sada.
neka da saponari šansu!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(09-19-2013, 11:58 AM)mrki Wrote: Pa ja MEMO nikoga ne vrijeđam od članova foruma zar ne? Samo komentiram trenera moga kluba. Jer mi je negledljivo to sto on radi. Čak je poceo i biti bahat na tim presicama, kada mu stvari izmaku kontroli. No dobro... izgurat cemo i ovu sezonu.
Abate, Saponara i Niang su se vratili u grupu. Biti ce ok za Napoli. Kao i Poli.
abate-zap-mex-urby
--------dj---
--poli---muntari--
--balo----binho-
-------matri--
bolje i ovo nego onaj slovenac ili kako vec, nocerino i to... muntari ce igrati on nam je glavna zvijezda sada.
neka da saponari šansu!
Vrijeđaš ljudsku inteligenciju, a to je najgore!! Nego reci mi Arigo Sacchi kakva bi tvoja rošada bila u sinoćnjoj utakmici, koje bi izmjene izvršio i slično ??
|