(09-23-2013, 02:32 PM)kalla1899 Wrote: (09-23-2013, 01:17 PM)MEMO Wrote: Pokolj u Nairobiu, nekakva talacka kriza ili tako. Kalla odakle ti tamo? Mozda si prije spominjao odakle si ili gdje radis ali daj pojasni sad. I nije valjda da su te sati dijelili od smrti? Heh, kako uzasno ovo zvuci od mene ali tako si rekao. Drz se.
Ja zivim 5 minuta od westgatea...inace sam tamo svaki dan osim subotom...to je centar svih javnih zbivanja u ovom dijelu grada di zivi takozvana elita...
znam to ja konto ovaj westgate u hrvatskoj, pa mi nije jasno otkud sad..
(09-23-2013, 01:40 PM)Jovola Wrote: Ovo sto se sada desava nije strashno, mnogo bitnija svar je da se uspostave odnosi sa Maldinijem, Sedorfom pa i tim usranim Prdirlom i ostalim legendama i da im se da ucesca u radu sa mladima, ako je to izvodljivo.
Mi ocigledno nemamo kvalitetnu fudbalsku skolu, ali smo uvek gradili snazan odnos sa igracima. To je u poslednje dve tri godine otislo u tri lepe, ali verujem da je moguce sanirati. E to je strateski potez a ovo ko ce cucati na klupi i da li je trebalo da igra ovaj ili onaj je kukanje nad odavno zaprzenom corbom.
[undefined=undefined]Mada Muntari stvarno postaje velika misterija, uzevsi u obzir da covek starno ne ume da doda i dokazuje to na svakoj utakmici
(ne mislim na neke specijalne pasove, on ne ume da doda loptu u noge igracu pet metara od sebe) protiv Seltika mi doslo bilo da snimim utakmicu i napravim kompilaciju idiotarija koje je izvodio.
[/undefined]
E i meni je doslo da to ucinim! Da znam kako se to radi napravio bih kompilaciju Muntari vs Torini, Celtic i Napoli. Pa to je nesto nevjerojatno bilo.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
09-23-2013, 06:07 PM
(This post was last modified: 09-23-2013, 06:12 PM by Tiziano Crudelli.)
Balotelli suspendovan na 3 utakmice, preskače i Juve.. Postoji mogućnost žalbe! Navodno je iz nekih razloga i Curva sud suspendovana i bice prazna protiv Sampdorie u subotu !
@Kalla - odkud tamo, da nije diplomacija, neko od tvojih da nije u ambasadi ili slično?
Cim uhvatim priliku smontirat cu vam ja Muntarijeve carolije. Cim uhvatim prijenos Milana pa cu rijesit pa cu bacit link preko jumbo maila. Mogu i na youtube ali ce ga vjerovatno maknuti zbog zastite autorskih prava.
(09-23-2013, 06:07 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Balotelli suspendovan na 3 utakmice, preskače i Juve.. Postoji mogućnost žalbe! Navodno je iz nekih razloga i Curva sud suspendovana i bice prazna protiv Sampdorie u subotu !
@Kalla - odkud tamo, da nije diplomacija, neko od tvojih da nije u ambasadi ili slično?
Banti je smece sudijsko....ne branim Maria...on svoje ponasanje mora promjeniti...ali savez je jeeeeeeedva cekao da kazni Maria, jos je tu u blizini Juve i odma 3 utakmice.... a pogledajte slike kako mu se smije...kazu igraci da ga je citavo vrijeme provocirao i da je zato Mario onako na kraju popizdio...
http://www.milannews.it/primo-piano/foto...ita-123827
Milan je vec uputio zalbu....Naravno u srijedu je must win utakmica protiv Bologne a savez salje Tagliaventa da nam sudi....(prije dvije sez nije priznao go Muntaria protiv Juventusa, prosle god nas pokrao u Firenzi sa penalima)
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Cinjenica jest i da bi tom balavcu netko trebao objasniti da manje prica po terenu, a vise se koncentrira na ono za sto je placen, a ne radi bas revno u zadnje vrijeme - davanje golova.
Ali,hm, od koga to ocekivat kad autoritet i znalac na klupi ne smije niti pisnut u tom smijeru.
Da mu je kapetan maldini, ili billy, drukcije bi se on ponasao. Ali, gospodstvo i tako vec dulje vrijeme ne stanuje na milanovoj adresi pa se svaka budala moze ponasati kako mu drago.
Ma svatko se ponaša kako mu padne na pamet. Ovaj na klupi je sretan kao dijete sto je u Milanu, jebe se njemu jesmo li mi 2. ili 3., dok god je on tu. Za njega je to vrh, kao da ja predajem u Berlinu na sveučilištu pobogu!
MAria nitko ne kontrolira a i suci ga potkradaju. I jos u Milanu nema cak niti AMbrosinia! Njega su morali ostaviti. Inače odigrao je utakmicu vrhunsku po meni, covjek je svjetska klasa. Ali ekipa je neorganizirana i nema s kim igrati. Da ima barem Elshu i Kaku.
Eto uspjeli smo nakon 4 kola biti na -8, izgubiti odmah prvi derbi, ostati bez pola ekipe zbog super priprema opet, nemati nista uigrano i primiti jedno 6 golova glavom u 4 utakmice. Pa ovo ne moze ni Siena! Ozbiljno.
@MEMO MOLIM TE napravi to, ako budeš mogao... pa mi posalji u inbox. ISjeci te mega poteze Sulleya...
Meni se cini da je ovo ta sezona, kada ode sve k vragu. I neka ode. Jer Inter, Juve, Napoli su sada daleko bolji od nas, a i Roma i Viola.
A sto se tice trenera: Inter sa istim igračima sa onim klaunom prosle godine i sa Mazzariem ove. Pa vi mislite. Ne, nije Max krivo...ja pretjerujem vec 4 godine da on nema pojma.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
09-24-2013, 12:47 PM
(This post was last modified: 09-24-2013, 12:50 PM by Tiziano Crudelli.)
(09-24-2013, 12:37 PM)mrki Wrote: Ma svatko se ponaša kako mu padne na pamet. Ovaj na klupi je sretan kao dijete sto je u Milanu, jebe se njemu jesmo li mi 2. ili 3., dok god je on tu. Za njega je to vrh, kao da ja predajem u Berlinu na sveučilištu pobogu!
MAria nitko ne kontrolira a i suci ga potkradaju. I jos u Milanu nema cak niti AMbrosinia! Njega su morali ostaviti. Inače odigrao je utakmicu vrhunsku po meni, covjek je svjetska klasa. Ali ekipa je neorganizirana i nema s kim igrati. Da ima barem Elshu i Kaku.
Eto uspjeli smo nakon 4 kola biti na -8, izgubiti odmah prvi derbi, ostati bez pola ekipe zbog super priprema opet, nemati nista uigrano i primiti jedno 6 golova glavom u 4 utakmice. Pa ovo ne moze ni Siena! Ozbiljno.
@MEMO MOLIM TE napravi to, ako budeš mogao... pa mi posalji u inbox. ISjeci te mega poteze Sulleya...
Meni se cini da je ovo ta sezona, kada ode sve k vragu. I neka ode. Jer Inter, Juve, Napoli su sada daleko bolji od nas, a i Roma i Viola.
A sto se tice trenera: Inter sa istim igračima sa onim klaunom prosle godine i sa Mazzariem ove. Pa vi mislite. Ne, nije Max krivo...ja pretjerujem vec 4 godine da on nema pojma.
U Inter je došlo 7 igrača te novi trener + oporavljeni Milito, mislim i Samule što nije baš tako neznatno!
Ako Milan ne izvuče minimalo 4 boda iz sljedeće dvije tekme novi trener je Pipo Inzahi, informacije vrlo bliske klubu.. Nećemo se žaliti na balotellievu diskvalifikaciju u sljedeća 3 meča.
09-24-2013, 02:18 PM
(This post was last modified: 09-24-2013, 02:29 PM by kakabanja.)
Te im nije organizator igre kao u drugom dijelu prosle godine super mega Kovacic. Oni su dolaska super mega idiota bili u vrhu
(09-23-2013, 12:13 PM)ensar7 Wrote: Ne mogu da vjerujem, izbacen sam (banovan) sa stranice milannews na Facebooku. Hahaha zasto? Jer sam sinoc postavio post: zasto se neda otkaz Allegriju i postavi Pippo kao trener? Jer Max je ocigledno izgubio moc u svacionici, a posto iovako imamo Spalettia od slijedece sezone, zasto ne pokusat Pippa koji je Bog i batina dole.
Naravno odma pocela rasprava, dosta postova o tome kako nije za Milan, pogresna taktika, ne zna odgovorit na taktiku, bla bla bla, i poslije 15 minuta post uklonjen a ja banovan
Hahahahaha sunce ti ljubim, pa vidis ti te politike. Znaci ne smije biti losa atmosfera. Nas Milan je bajka, i sve treba da bude bajno i krasno. Znaci ne mogu da vjerujem da na moj post se naslo 6 italiana koji su me podrzali s komentarima, ali ocigledno milannews ne dozvoljava kritike. Jbg. moramo svi biti djeca i balavci i da govorimo DA! Sveti Milan! Ovo je raj! Sve je prekrasno i prelijepo
Fuuuuuuuuuj
Sramota.
Ako si koristio i petinu rijecnika kojim se ti i jos neki skuzite kada opisujete trenera i igrace Milana budi siguran da bio banovan na svakom ozbiljnom navijavkom forumu. Znaci mozes reci i da ti mislis da neko ne zna ili neko drugi moze bolje ali vrijedjat ne mozes nigdje osim ovdje.
Mariu treba neko sa pravim stavom i autoritetom da pojasni stvari u to nema sumnje....Ali zasto tolko velka kazna od 3 utakmice...Bantia niko nije kaznio jer nije dao Behramiu dva puta zuti...Prvi put kad ga je udario s ledja po koljenima i kad se Mario zalio na povredu i drugi puta bez lopte na kraju utakmice kad je Milan kreno po izjednacenje...
Mario je zvjezda i prvi napadac Italijanske repke...Prandelli i Allegri su s pravom trazili da ga sudije zastite...a savez radi obrnuto stiti sudije od Maria...vraca se tek protiv Udinesea...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|