Milanezi s Balkana
Sad je Mario kriv za sve. Pa i prije su igraci "gospodskog" Milana znali i udarati protivnicke igrace. Ko je gledao zna.
Vas Konte je imao pres konfetenciju prije godinu dana u kojoj je izvrijedjao sve i svasta. I kakvu je kaznu dobio.
Ima ovdje likova koji jedva docekaju da nam sudija svira penal (po njihovom misljenju sumljiv) pa pocnu pljuvat po Milanu. Nesto s3 ne sjecam da su bas glasni kad nam ne sviraju ciste penale
Reply
Pa to je sve Agnielli lakrdija. Conte bude osuđen za sportsku prevaru, na sudu! I dobije suspenziju 4 mjeseca... pa toga ni u hrvatskoj nema.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Znate da igramo s Bolognom za 15-tak minuta? Hehehe. Veceras je sve moguce. Mozemo dobiti 2-3 razlike a mozemo i izgubiti isto tako. Sretno ekipi!
Reply
Zapata opet igra na vrhunskoj razini....ocemo boneru...lol
S obzirom da igramo bez 3 uvjerljivo najbolja igraca igra je dosta dobra...matri zasad tragicar...
Stvorili smo vise prilika nego u prva tri kola skupa...samo nemamo napadaca...
Ponisti chievu cisti gol za 2-1...ova liga je smijesna
Oba gola preko zapate i mexesa...a matri i robinho promasuju zicere...
Reply
Eto vidite da je Allegri pogodio sta nam fali? Itekako nam fali napadac koji ce zabiti barem svaku trecu sasnu. Naravno Matri to nije. Da nam je Pippo tu mi bi bili favoriti za naslov.
Reply
Zanima me samo sto ce dezurni branitelji lika i djela veceras smisliti kao opravdanje.
Reply
(09-25-2013, 09:10 PM)geoff Wrote: Zanima me samo sto ce dezurni branitelji lika i djela veceras smisliti kao opravdanje.

E i mene...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Juventus opet po starom. Kalla kaze Chievu ponisten cist gol, e sad sami sebi zabijaju gol. Heh. Kako onda da Juventus ne bude prvak kad se ovakve stvari dogadjaju?
Reply
3:3 aj dobro je

kad se vrate ozlijeđeni bit će bolje
Reply
Hhahahahahahahahah... Ne znam dal da se radujem ili placem.

Bemti kladionicu i sve. Inter tuce ove ratardose sasuolo 7-0, napoli nas u gostima a sad igraju 1-1 kod kuce s ovim jadnicima. Kakve su to mucke kru te mazo dragi.
Reply