Milanezi s Balkana
(09-28-2013, 11:16 PM)mrki Wrote: Igrači su se čak i micali po terenu, bilo je nekakvog plana i to. Samo neki od tih igrača su toliko loši da je tuzno gledati ih u dresu Milana.

Matria ne treba stavljati nikada vise, neka ide sljedece sezone di god.

Niang je jači igrač od njega ali sta ces... Ne znam zasto nije počeo tekmu.

De Jong je igračina, najjači na terenu, a Birsi se ispričavam jer uopce nije los. Nije za Milan ali nije los igrač.

Vracaju se Monto i Elsha za JAjax a onda za Juve i De Sciglio. Constant OČAJAN. Muntari naravno očajan ali to je nomalno.

BRanili smo se zadnjih pola sata, ne znam sto da kazem. 3 boda i idemo dalje. Samo da ne izgube od Juventusa i onda se vraca i Kaka' pa mozda do bozica nesto i pokrpano.

Sve u svemu ovom momcadi treba 2 vrh obrambena i 2 vezna. Poli mi se dopada, bori se i zasluzuje da igra prvih 11.

P.S.
Mexes se dere na MAxa da vadi Polia jer ovaj ne moze. Vristi na trenera, maše, poludio je bio. Komentatori talijanski kazu "svađa na relaciji mexes-max, Max ne radi izmjenu..."

Abate ne igra, ali s obzirom da je u zadnje 2 tekme zaje... 3 gola, i bolje. Zaccardo ocajan naprijed. Kao veteran.

I ja sam primjetio taj trenutak ali kasnije kad sam gledao analizu tekme na SKY-u Mexes se derao na Urby-a jer je puhalo po onoj strani gdje su on i Constant zadnjih 20 minuta. Poli je bio vidno umoran ali Nocerino kad uđe izgleda kao igračka na baterije presmješno :/ Pod hitno trebaju nam Monto, SES, De Sciglio pa i Saponara !!

A za Birsu Max je rekao da je skoro pa odličan igrač što se tiče taktike! Huss - izmjena je bila Antonini-Birsa
Reply
Birsa - bravo. Vec si pokazao i vise nego sto smo ocekivali. Kad bi sad mogao birati igrace za Milan, uzeo bi 10 istih - DE JONG!
Reply
(09-29-2013, 11:56 AM)MEMO Wrote: Birsa - bravo. Vec si pokazao i vise nego sto smo ocekivali. Kad bi sad mogao birati igrace za Milan, uzeo bi 10 istih - DE JONG!

Ono što je interesanto King Kong De Jong je jučer igrao pod prijetnjom suzpenzije za tekmu protiv Juveta u slučaju da je dobio žuti sinoć ali čovjek je odigrao brilijanto i u defanzivi, koncentrisan do maksimuma u svakom duelu.

Opet ponavljam jedva čekam da se Montolivo vrati u vezni red to će da bude sasvim druga priča, vjerujte mi! Danas treniraju on i Faraon u Millanelu..
Reply
Ma naravno da ce biti druga prica jos kad se vrate Montolivo, Sharawi, De sciglio i Kaka pa i onaj Silvestre koji moze dosta pomoc u rotaciji. Juve opet dobro poguran od sudija. Tevez u debelom ofsajdu kada je pogodio glavom precku, nakon toga Pogba pokadja za pobjedu. E stvarno pocinje biti iritantno, pogotov nakon onog ponistenog gola Paloschia.
Reply
Djubrentus opet dobio golom iz offsajda AAAAA gledao sam tekmu, povraća mi se
Reply
(09-29-2013, 12:24 PM)Tiziano Crudelli Wrote:
(09-29-2013, 11:56 AM)MEMO Wrote: Birsa - bravo. Vec si pokazao i vise nego sto smo ocekivali. Kad bi sad mogao birati igrace za Milan, uzeo bi 10 istih - DE JONG!

Ono što je interesanto King Kong De Jong je jučer igrao pod prijetnjom suzpenzije za tekmu protiv Juveta u slučaju da je dobio žuti sinoć ali čovjek je odigrao brilijanto i u defanzivi, koncentrisan do maksimuma u svakom duelu.

Opet ponavljam jedva čekam da se Montolivo vrati u vezni red to će da bude sasvim druga priča, vjerujte mi! Danas treniraju on i Faraon u Millanelu..

Ne, ne. On se derao na Urbya, da, jer ne zatvara tsranu. To se bas lijepo vidjelo. Ali PRIJE toga se derao na MAxa i mahao mu izmjeru, poludio je bio na njega.

Ali kako ce biti druga priča kada Allegri kaze kako i Poli i Monto mogu igrati SAMO na desnoj strani, i opet ce Poli na klupu a lijevo Noce i Muntari. Pa nije valjda koliko glup da Polia na klupi ostavi sada kada se Monto vrati... Neka Montoliva stavi lijevo.

De Jong kada se kreće pored igrača kao sto su Robinho, Niang, Nocerino, Muntari, Urby, Constant izgleda kao netko tko je vrlo blizu da ih sve našamara... Devilol
(09-29-2013, 02:49 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Djubrentus opet dobio golom iz offsajda AAAAA gledao sam tekmu, povraća mi se

U zadnja 2 kola ukrali su 4 boda. Nema smisla.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Prestanite pratiti juve....nisu nam konkurenti.....fiorentina,roma i inter su nam protivnici za trece mjesto
Reply
Zabole me što im sudijske greške donose bodove...
Devilcool
Reply
(09-29-2013, 02:52 PM)mrki Wrote:
(09-29-2013, 12:24 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Ono što je interesanto King Kong De Jong je jučer igrao pod prijetnjom suzpenzije za tekmu protiv Juveta u slučaju da je dobio žuti sinoć ali čovjek je odigrao brilijanto i u defanzivi, koncentrisan do maksimuma u svakom duelu.

Ne, ne. On se derao na Urbya, da, jer ne zatvara tsranu. To se bas lijepo vidjelo. Ali PRIJE toga se derao na MAxa i mahao mu izmjeru, poludio je bio na njega.

Ali kako ce biti druga priča kada Allegri kaze kako i Poli i Monto mogu igrati SAMO na desnoj strani, i opet ce Poli na klupu a lijevo Noce i Muntari. Pa nije valjda koliko glup da Polia na klupi ostavi sada kada se Monto vrati... Neka Montoliva stavi lijevo.

De Jong kada se kreće pored igrača kao sto su Robinho, Niang, Nocerino, Muntari, Urby, Constant izgleda kao netko tko je vrlo blizu da ih sve našamara... Devilol
(09-29-2013, 02:49 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Djubrentus opet dobio golom iz offsajda AAAAA gledao sam tekmu, povraća mi se

U zadnja 2 kola ukrali su 4 boda. Nema smisla.

Poli je izgorio u tekmu u Bologni pa se desio pad fizičke snage,normalno je to! Kad nam je masakrirano 70% ekipe to je logično..Nisam primjetio tu dernjavu ali dobro je sve skupa završilo sa onakvim bekovima sinoć čudo da smo dobili..

Monto i SES odradili su cijeli trening danas, Saponara dio treninga sa ekipom dio sam! Konačno dolazimo do zraka..
Reply
Super opasna Bologna koja je nama dala 3 komada danas popila 5:0 od Rome... toliko o tom nasem timu. torino 0 suteva na gol sa juvetom, nama dali 2 gola...

U Rimu jos slave sto je Silvio produzio sa MAxom vjerojatno.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply