10-01-2013, 07:17 PM
(This post was last modified: 10-01-2013, 07:18 PM by Maji_TZ.)
Jebo mu Muntari sve da mu jebo...pa kako vise idiotu nije jasno da nam taj igrac vec 4-5 utakmica usporava napade...pa on je idealan za protivnicke odbrane jer se mogu postaviti...Jedva cekam da vise ode...fkt ne vidi dalje od nosa....Sa De Jongom Poliem i Montom imali bi strasno rastrcan vezni red...cak je i Urby na tom mjestu ucinkovitiji prema naprijed...Pokusacu brojati koliko ce Muntari u toku tekme dati pasova sa jednim dodirom...protiv Samp sam mu brojo prije svakog pasa dodatkne minimum 3 puta loptu....strasno me nervriro...
Takodjer Constatn je zadnju tekmu bio uzasno los evo ga vcrs od prve minute...
Nekad ranije sam napisao da se Milan sjebo sto je pustio Flaminia...bolje da su pustili Nocerina ili Muntaria....navijaci Arsenala su odusevljeni kako igra i kolko trci i pokrije terena...kazu da je uz Ozilla pravo osvjezenje i pojacanje za Ars...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
10-01-2013, 07:18 PM
(This post was last modified: 10-01-2013, 07:19 PM by maharaja.)
(10-01-2013, 02:34 PM)ensar7 Wrote: Tiziano druze, izgleda da me svi ne shvatate kad kauem "poklonio" Teveza. Kad god sam to rekao uvijek sam jedno te isto mislio: za Matria dato Juventusu 12 miliona (koliko je i kostao Tevez) i skinjen sa platnog troska. Znaci igrac koji Juventusu nije trebao je otisao a doveden igrac koji im je trebao (Tevez). Sto znaci mi smo poklonili Teveza Juventusu. Jer ja jos nisam vidio ni mrvicu pozitivnog pd tog transfera. Trosi pare, non stop igra, nista ne radi, oduzima mjesto drugim igracima, i najbitnije radi njega otjeran Petagna jer nije bilo mjesta, da bi taj isti Petagna u tekmi protiv Samp vise pokazao nego Matri. Drugo Matrija je trazio iskljucivo Allegri. Nilad on nije bio u opticaju. Vec je proslog ljeta on jadovao zasto mu se ne dovede Matri jer nema napadace, pa je Galliani rekao sacekaj odradit cu nesto i Galliani dovede Ballotelia. Max nikad nije pomislio na Ballo. Ovo je ljeto ista prica, treba mu napadac (kao nema ih dovoljno) i napokon kao nagradu Galliani mu pokloni Matria. I sad 5 tekmi poslije, 0 golova, par desetina propusteni sansi, Matri i dalje igra i Max ga gura (jbg. to su njihove veze kao i kod nas u politici "guraj svoje"), neko mora bit zrtvovan a to je Sharawi.
Cekaj malo. Ja kolko sam pratio, kad trener pogrijesi sa dovodjenjem igraca i do tad ne pokaze rezultate, ne daje se noga igracu vec idiotu kojem uopce pala takva ideja. Znaci rijesenje svi problema je noga Allegriju. I siguran sam da sa novim trenerom Matri ide na klupu i slijedece sezone na posudbu
Prica da Milan nema para je prica za malu decu. Ima, samo uprava nece da trosi. I tako vec godinama. Prakticno od kako je pocela ekonomska kriza i od kako se Berluskoni uplasio za svoje milijarde. Da ne pricamo o kaznama koje je morao da plati. Klubovi iz engleske koji imaju MNOGO manje prihode od svega (i merchandise i takmicenja) su potrosili vise nego mi. Tako da je Tevez mogao da se dovede (a ja ne mislim da nam treba. Nije nam trebao nijedan napadac)
Evo, izgleda da veceras ne startuje Matri. I nas malo sreca da krene
Ma verovatno ga odmara za Juve pa ne startuje...
Maks je zasrao sa Matrijem i bačenim parama na njega umesto na drugačiji tip igrača, to smo svi znali pre početka lige, pa makar se ponovio i slučaj Pacini opet je pogrešio a to što smo platili Teveza Juveu si lepo primetio i samo potvrdjuje genijalnost transfera.
Večeras ipak Birsa i Robi, barem je sa njima protok lopte solidan i koliko toliko smo organizovani napred.
Muntari i Konstant slažem se katastrofalni u prethodnim partijama ali sačekajmo utakmicu...
Ne verujem da ćemo jurcati, verovatno smo zadovoljni i bodom, ako odbrana popravi učinak možda bude i nešto više...
AJAX: Lessen; van Rhijn, Moisander, Denswil, Blind; S. de Jong, Poulsen, Duarte; De Sa, Sighthorsson, Fischer. A disp.: Vermeer, Van der Hoom, Bollesen, Andersen, Klaassen, Hoesen, Schoene. All.: de Boer.
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Constant; Montolivo, N. de Jong, Muntari; Birsa, Robinho; Balotelli. A disp.: Amelia, Zaccardo, Emanuelson, Poli, Nocerino, Cristante , Matri. All.: Allegri
(10-01-2013, 07:30 PM)Red and black fan Wrote: Ma verovatno ga odmara za Juve pa ne startuje...
Maks je zasrao sa Matrijem i bačenim parama na njega umesto na drugačiji tip igrača, to smo svi znali pre početka lige, pa makar se ponovio i slučaj Pacini opet je pogrešio a to što smo platili Teveza Juveu si lepo primetio i samo potvrdjuje genijalnost transfera.
Večeras ipak Birsa i Robi, barem je sa njima protok lopte solidan i koliko toliko smo organizovani napred.
Muntari i Konstant slažem se katastrofalni u prethodnim partijama ali sačekajmo utakmicu...
Ne verujem da ćemo jurcati, verovatno smo zadovoljni i bodom, ako odbrana popravi učinak možda bude i nešto više...
AJAX: Lessen; van Rhijn, Moisander, Denswil, Blind; S. de Jong, Poulsen, Duarte; De Sa, Sighthorsson, Fischer. A disp.: Vermeer, Van der Hoom, Bollesen, Andersen, Klaassen, Hoesen, Schoene. All.: de Boer.
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Constant; Montolivo, N. de Jong, Muntari; Birsa, Robinho; Balotelli. A disp.: Amelia, Zaccardo, Emanuelson, Poli, Nocerino, Cristante , Matri. All.: Allegri
Normalno da je nama X dobar. Pa zamislite Cagliari uzeo X Ajaxu... A Ajax izgubio 4:0 od PSV-a, svi kazu da su u krizi totalnoj.
Idem gledati ovo jos jedno mucenje ipak... cujemo se.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
76-24 u postotcima posjed...sramota nevidjena...ko da protiv barce igramo a ne jebenog ajaxa
trazili ste polija i montoliva skupa...sta smo dobili? jedno od najsramotnijih prvih poluvremena u povijesti milana....sto se tice igre....niti jedna poluprilika protiv nevjerojatno lose ekipe kao sto je ajax...SRAMOTA
pola poluvremena sam trazio gde da gledam, bolje da nisam nasao. Mogli su nas napuniti zestoko, sreca pa ni oni nisu neka ekipa.
tuga jad ...kakav smo kulub postali mjko moja...
Rossonero Per Sempre...
(10-01-2013, 08:31 PM)kalla1899 Wrote: trazili ste polija i montoliva skupa...sta smo dobili? jedno od najsramotnijih prvih poluvremena u povijesti milana....sto se tice igre....niti jedna poluprilika protiv nevjerojatno lose ekipe kao sto je ajax...SRAMOTA
...Monto i Poli su najvise pretrcali bar to....nas par je ovde trazilo da Poli i Monto igraju ljevo i desno od De Jonga da ne igra Muntari jer koci napad......Monto je u ovoj formaciji AM...tuzni Muntari je uspjeo da ima samo 2 tacna pasa...
Svasta sam dozivio od Milana u zadnje vrijeme ali ovako sramnu postavu i pristup jos nisam...poslje 18 god kolko pratim Milan prvi put me stid kao navijaca...
Zivim za dan da Allegriu vidim ledja...pa nije ovo Cagliari kretenu...nisu prisli golu...Ajax 70 posto u posjedu lopte...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|