Milanezi s Balkana
ono je bio penal na tevezu. bas ga gurnuo constant. sudjenje odlicno, jedina zamjerka je zuti constantu. Matri? Pa ono je nevjerovatno. Pa tog covjeka ne mozes vise dat na posudbu, a kamoli uspijet ga prodat nekom. Zalosno. Pojma nema. Al nek Allegri ima skim igrat remija u busu.

Fali nam neko pametan u sredini koji zna ofanzivno se kretat i dat dobru loptu. jer super kontrolisemo loptu, al grijesimo pri zadnjem dodavanju. al bit ce bolje Wink
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Kako mozes hvalit sudjenje? Pa jel ti gledas utakmicu? Faul koji je prethodio golu koji su nam dali iz slobodnjaka uopste nije postojao. Presmijesno Tevez dize noge i pada iako nijedan igrac milana ga bukvalno, ali bas bukvalno ni dotako....e jebem ti ciganluk vise.
Reply
Poveli smo na prepad...u ovakvim mecevima ne moze bolji nacin biti...Medjutim prvih 20 min svaka ackija Juventusa je prilika za gol...Conte je izoliro pasovima De Jonga plus De Jong je slabije odigro na pocetku...Napadaci se izvlace od stopera iza ledja De Jonga ako to ne prodje utrcavaju u prostor jer su duplo brzi...To je najveca opasnost...

Abbiati je mogao i MORAO odbraniti udarac Pirla, lopta je isla po sredini gola...

Eh sad Rocchi...faul iz kojeg je Pirlo dao gol nije postoja, bar onaj usporeni snimak...De Jong je klizao na terenu i bjezao od Teveza a ovaj se bacio...Drugi faul nad Tevezom od Constanta je isto diskutabilan ali zuti nikako....iz tog slobodnog Bonnucci ima odlicnu sansau bio je u offside ne svira ga sudija...Bonnucci malo kasnije povlaci Robinha ne dobijamo faul...udara glavom Robinha i dobija samo zuti karton nakon 2 min...PENAL NA TEVEZU?!?!?! STVARNO...DUEL IGRACA RAME NA RAME...DA JE SVIRAO NEBI VISE GLEDO PRVENSTVO...dosta guranja na prekidima na obje strane a Rocchi suti to mi se ne svidja

Drugi dio pol smo uzeli loptu tacnije Monto je trcao i davao pasove na sve strane...i imamo veci posjed ali jednostavno mi ne mozemo napraviti akciju jer su Matri i Robino odvojeni...plus Matri sta god je pokusao to je bilo velko nista...

Saponara je dobio gripu prije tekme i nije cak ni na klupi...ovo me podjseca na Gourcuffa...nazalost
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(10-06-2013, 08:41 PM)huss Wrote: Kako mozes hvalit sudjenje? Pa jel ti gledas utakmicu? Faul koji je prethodio golu koji su nam dali iz slobodnjaka uopste nije postojao. Presmijesno Tevez dize noge i pada iako nijedan igrac milana ga bukvalno, ali bas bukvalno ni dotako....e jebem ti ciganluk vise.

ma bolan udario ga de jong. tj. takeo ga. i to je to. kraj. kad te dotekne imas pravo past. uostalom, i da nije bio, dobio si ne sudjenje penala na tevezu od constanta. sve ok po meni
Reply
S obzirom da igramo sa 10 igraca (Matri nije fudbaler) i da smo znatno slabiji tim, ovo je vrlo dobro!

Daj boze da izdrzimo jos malo!
Reply
Sudjenje kriminalno. Onaj faul za gol je cist zuti za Teveza. Niko ga nije pipnuo. Ovaj glavom Robinja opali i sudija izvadi zuti karton. Ovo smece od suca je iz Firence jebo on sebi mater.
Reply
ama maji vidi se da je constant gurnuo prema naprijed teveza. hocu ti rec, ovo se nekim ekipama lake sale svira. na svu srecu rocchi je pomislio da je ovo bilo cisti duel, pa ovaj pao, i to nas izvuklo. jest de jong klizao ALI tevez ide sam prema golu s loptom. znaci ima poziciju za sut, ali udara od de jonga koji je klizao da izbije loptu. faul i zuti radi akcije za gol
Reply
Ne gledam utakmicu. Mozda i bolje tako. A i nemam nigdje kvalitetnu sliku. Drz te se vi koji lomite zivce.
Reply
(10-06-2013, 09:01 PM)MEMO Wrote: Ne gledam utakmicu. Mozda i bolje tako. A i nemam nigdje kvalitetnu sliku. Drz te se vi koji lomite zivce.

http://livefootball.ws/2330-juventus-milan.html
instalisi sopcast i uzivaj Smile
Reply
Kakav gol mi primimo....ubijte se kolektivno svi....ko djeca
Reply