Milanezi s Balkana
Je lči istian da narednu utakmicu igramo bez publike?
Navodno kažnjeni protiv juventusa, za neprimjereno navijanjeHuh
Reply
Izgleda da je tacno. Bas nas je krenulo. Imali su dvije opomene zbog uvreda protiv Napolia ma regionalnoj osnovi, sad su kao bili povici ponovo na regionalnoj osnovi i posto se ponavlja oni su zatvorili stadion. Mislim da nas ocito jebu ovi iz lige, jer su osjetili da smo slabi. Niko ne stoji vise iza ovog kluba. Pa kakve su to samo gluposti, cuj "diskriminirajuce pjesme na racun pristalica kluba sa druge teritorije". Joj ovi italijani mi pocinju lagano ici na onu stvar. Pa kad su to navijaci jedni drugima pjevali uspavanke i pjesme za dobrodoslicu? Mislim, kakve samo gluposti....
Reply
(10-07-2013, 07:28 PM)kakabanja Wrote:
(10-07-2013, 05:31 PM)kalla1899 Wrote: Prosle godine smo se izvukli i uz pomoc sudaca osvojili to trece mjesto...ove godine nema sanse da to ponovimo...umjesto da smo sve jaci i jacimi stagniramo...pogledajte romu npr ove i proe sezone...nama treba jedna sezona da tresnemo ko oni da bi se nesto pokrenulo...lijepo sam ja rekao prosle sezone da ne zelim to trece mjesto jer se nista nece promijeniti....pojedinci su imali drukcije misljenje...dejo i kakasvraka su se kleli u allegrija ko da je capello...kako bi zagorci rekli...zemite si ga doma...
Mazlume napusi se ... sta si ti govorio i sta ces ti govoriti kad si jedna budala i idiot

Ko je idiot a ko budala...pitaj svoje roditelje koji su te odgojili a ja sam bio u pravu kao sto vidis..

Reply
(10-07-2013, 11:05 PM)huss Wrote: Izgleda da je tacno. Bas nas je krenulo. Imali su dvije opomene zbog uvreda protiv Napolia ma regionalnoj osnovi, sad su kao bili povici ponovo na regionalnoj osnovi i posto se ponavlja oni su zatvorili stadion. Mislim da nas ocito jebu ovi iz lige, jer su osjetili da smo slabi. Niko ne stoji vise iza ovog kluba. Pa kakve su to samo gluposti, cuj "diskriminirajuce pjesme na racun pristalica kluba sa druge teritorije". Joj ovi italijani mi pocinju lagano ici na onu stvar. Pa kad su to navijaci jedni drugima pjevali uspavanke i pjesme za dobrodoslicu? Mislim, kakve samo gluposti....
Ovi postali gori od Engleza. Treba zabraniti i da se priča za vrijeme utakmice, a o stajanju, umjesto da se sjedi na stolicama, da i ne pričam. 5 godina robije i doživotna zabrana ulaska na stadion.

Baš me zanima hoće li, kaznu dobiti Veronini desničari, zbog nepoštivanja minute šutnje. Vodeći se ovom kaznom za nas, oni bi onda trebali dobiti zabranu domaće publike do kraja sezone.Devilol
Reply
(10-08-2013, 10:37 AM)MIRZA Wrote: Ovi postali gori od Engleza. Treba zabraniti i da se priča za vrijeme utakmice, a o stajanju, umjesto da se sjedi na stolicama, da i ne pričam. 5 godina robije i doživotna zabrana ulaska na stadion.

Baš me zanima hoće li, kaznu dobiti Veronini desničari, zbog nepoštivanja minute šutnje. Vodeći se ovom kaznom za nas, oni bi onda trebali dobiti zabranu domaće publike do kraja sezone.Devilol

Ma nece kazniti ni Veronu za minutu sutnje, ni Bonuccija za udaranje glavom RobinjaHuh

Oni samo gledaju sta rade Balo and company, jer sve treba ici na ruku Juventusu, po sistemu Moggi, mada im i mi u tome pomazemo.Undecided

Ne mozemo mi proci bez makar jedne maxi kazne svakih 3-6 meseci (Ranije Mexes, Ibra, Balo, imamo mi dosta kandidata za idiota godine)!
FORZA MILAN
Reply
Eto kazu da smo sve dogovorili za posudbu Ramia iz Valencie u januaru. Jel neko prati tu ligu, ja samo znam da je odbrambeni igrac i da igra za Francusku. Sta mislite jel to dobar potez? Valjda nije losiji od ove jedine dvojice koji su standardni zasad.
Reply
(10-08-2013, 04:09 PM)huss Wrote: Eto kazu da smo sve dogovorili za posudbu Ramia iz Valencie u januaru. Jel neko prati tu ligu, ja samo znam da je odbrambeni igrac i da igra za Francusku. Sta mislite jel to dobar potez? Valjda nije losiji od ove jedine dvojice koji su standardni zasad.

Huss problem lezi u Allegriju. On mu nece dat da igra, vec ce ga pustit koju utakmicu onako malkice da igra i odlucit se za zaccarda ili boneru. Mozemo mi dovest Boga i oca, al imamo IDIOTA na klupi koji ne zna iskoristit to. Zato mu Matri svaku igra, jebes to sto nista ne radi, Matri je Matri. Zalosno da je toliko ocito kako trener favorizuje neke igrace, a nasa pudlica Galliani ga i dalje podrzava. Ma unas sta, Galliani nosi se u tri lijepe. Do sad sam te podrzavao, ali vidim da si i ti isto maslo. Mrs u p.m. Galliani i povedi i svog Allegreta zajedno
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Valjda će ispasti solidan igrač i poboljšati rotaciju, van Meksesa na momente ionako nemamo štopere iznad proseka, izgleda da nije loš u skoku a iskustvo sa Meksesom u Francuskoj nije na odmet, za nešto bolje ipak treba odrešiti kesu.
Devilcool
Reply
svakako bolji od Bonere i Zakarda,,,
Rossonero Per Sempre...
Reply
Mexesa nema protiv Parme Udinesea Lazia i Fiorentine...
U Italiji se sad pocelo dosta pricati o toj nedisciplini u Milanu...to je svakako od Allegria nesto novo u Milanu...nesto sto je unazadilo taj pridjev gospodski klub...ako se ne varam...
Ibra je kaznjen 2x, Balloteli isto 2x, Gattuso u CL, pa onda Muntari i sad Mexes...

Sto se tice zabrana i zatvaranja San Sira to je cisti apsurd...i represija nad navijacima...razlog zasto su zatvorili tribine vjerovali ili ne je pjevanje navijaca Milana tacnije Curve Sud Milano : "Mi nismo Napolitanci! "....to je savez ocijenio pazi te sada kao teritorijalnu diskriminaciju....i eto kazne i novcane za Milan....da se to nije desavalo prije u Italiji ja bi i razumio ali to prepucvanje i navijanje kontra Juga i kontra Sjevera...onda podjebavanje izmedju gradova to je sve standard na tribinama vec godinama...

Prosle god su navijaci Juventusa digli transparent Napoli =kolera ...i savez je to precutio...
Evo oglasili su se navijaci Intera i podrzali Milan pozivajuci sve navijacke skupine da ne dodju na tribine sljedece kolo....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply