Milanezi s Balkana
Zadovoljan sam i rezultatom i igrom...cak prezadovoljan pogotovo igrom...kaka je opet onaj stari...zapata kriv za gol ali ostatak tekme odlican...de jong i montolivo jako dobri....
Reply
Da, Kaka fenomenalan ali samo prvih pola sata, poslije nije mogao disati. Ali i takav Kaka je bolji od svih nasih igraca. Svi su odigrali dobro, cak cu i Zapatu pohvaliti jer spasio je cist gol, jest i grijesio no dobro, ipak je ovo Barcelona. De Jong je jebeno savrsenstvo, sory na psovanju, kako taj covjek igra sa srcem, bravo, Muntari odigrao super, jos uvijek ne vjerujem. Evo veceras smo vidjeli da je sve stvar motivacije. Da bar ovako igramo u prvenstvu, ma ljudi bili bi prvaci s ovakvom igrom, s ovakvim presingom, ma ovo je uzitak, ponajbolje svjetska ekipa vec trecu godinu zaredom ne moze uzeti pobjedu na San Siru. Al zato moze Napoli i ostale talijanske ekipe.
Reply
Realan rezultat za mene, ne znam čemu opšti utisak pred meč da je ovde Barsa apsolutni favorit. Dobra igra, reče neko ovako bismo se prošetali ligom, ne bi bilo tako lako jer pola ekipa da im poklonimo loptu ne bi je ovoliko držali i pustili nas da jurcamo na kontre gde majstori napred imaju puno prostora ali bili bismo konkurenti sigurno ravnopravni uz Juve i ostale.
Seltik je dobio, bolje da je pao remi pa da ne mogu ovi iz drugog plana uskočiti ali realno ne bi trebalo da imamo problema. Ionako smo hteli drugo mesto, za prvo već mora Barsa da se pobedi.
Sjajno smo počeli što je već standardno za ove mečeve ali smo sad to napokon iskoristili i dali gol, magija Brazilaca napred i sjajna kretnja prilikom kontri svih igrača. Naravno kasnije povlačenje, dobro italijansko branjenje, u drugom delu par loših izbijanja i ispadanja pa su ušli lagano u neke šanse, pred kraj smo mogli više da napadamo jer onakav pritisak Barse je lako mogao da se pretvori u gol.
Amelia me iznenadio, poprilično dobar, skinuo jedan zicer, jednom se odlično postavio, ne znam što ga nisu testirali iz daljine ali bolje za nas. Mekses dosta dobar, odlična igra glavom i postavljanje prilikom centaršuteva, mogao da povuče neku loptu napred kao što to obično radi ali u branjenju sve ispunio. Zapata loše izbijao, greška kod gola, skinuo Mesiju nešto što bi retko koji štoper mogao, kako je tekla utakmica sve bolji. Abate odličan pozadi u duelu sa Nejmarom. De Jong i Montolivo vrhunske partije, sve čistili što su stigli i skoro blokirali prolaz kroz sredinu, doduše ovaj drugi je po meni bio i najbolji jer je i napred bio sjajan, izbacio Muntarija na golmana, par milimetarskih dugih lopti, bez izgubljenje lopte i naravno pokretač svake akcije.
Muntari igračina za velike utakmice, sjajno krao lopte, istrčao napred kad god je mogao, uz malo sreće mogao do gola i asistencije čak. Kaka odličan u prvom delu, kao vrhunski levi bek pozadi a napred pokazao šta ima u sebi, vrlo pametna asistencija, da je spremniji mogao je dosta problema još da im zada. Robi takodje, ne toliko efikasan u branjenju ali sjajna proigravanja napred, tehnikom ništa ne zaostaje za Barsom kad je ovako inspirisan, dao i gol, ono je morao da zabije ali eto može mu se oprostiti. Birsa nevidljiv napred, pozadi bez puno žara što mu malo zameram. Konstanta su razbili u prvom poluvremenu, da mu nije bilo Kake mogli su samo terati na levu stranu bez problema i stvarati prilike, kasnije bolji. Izmene ništa posebno nisu ponudile, Urbi izgubio sve duele, Baloteli takodje bez preteranog učinka, Poli samo branio, tu sam više očekivao.
Može ovaj tim mnogo više nego što je pokazao do sad u Italiji, uspon i forma što pre moraju da krenu ako hoćemo lš dogodine.
Devilcool
Reply
Kaka' koji se tek vratio s višetjedne pauze zbog ozljede je pretrčao 8154m za vrijeme od 71 minute dok je Messi pretrčao 7752m za 92 minute.

Muntari, De Jong i Montolivo su zaustavili 8 Barceloninih napada, dok je sam Kaka' to uradio 7 puta!
Reply
Normalno da sam morao gledati, sta cu. Devilol

Muntaria da pohvalim i kazem kako je odigrao odlicnu utakmicu, PRVU I JEDINU OVE GODINE. Što nije opravdanje za sve ono sto je do sada pruzio. Ako ne moze onda neka igra svaku drugu i ok. Danas odlican. Kao i Monto i DJ. Po meni Monto najbolji igrač Milana danas!!!

NAš Milan nije velika ekipa ali mogla bi to biti da ima De Sciglia umjesto Constanta koji je klasu ispod razine, i jednog stopera tehničara.

Imamo problema sa vezom zbog tehnike i tu isto fali još jedan tehničar na mjesto Muntaria/Polia.

Urby grozan, Mario nervozan i Loš, Poili eto tako, uzas u kaos i trcao, dobro je.

KAka' fenomenalan pola sata. Ali nije fit. No kada bude i ako nam bude na 80% od starog Kake imamo igračinu opet. Steta sto nema Elshe umjesto Binha. Binho super 35min i onda loš isto. Promašaj ono... sto reci.

Dobro je, zadovoljan sam sve u svemu. Sada ajmo De Sciglio, Elsha i Poli u prvih 11!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Kad sam vidio da lopta prolazi Robinhu kroz noge u onoj prilici na kraju sjetio sam se koga drugog nego legende, majstora, grande Pippa, pa on bi ono 99.99% sproveo u go. I onda mu fudbalski laici prigovaraju kako je bio prosjecan igrac!? Jebga ovako je kad se sve uzme u obzir realan rezultat i dobra nasa igra. Ova je utakmica bitna bila da pokaze da mozemo, samo je stvar motivacije i kompletnosti tima. Mislim da cemo u buduce biti sve bolji.
Reply
Kaže Tasoti da planiramo da se vratimo na 4-3-3, možda i bolje tako.
Devilcool
Reply
(10-22-2013, 10:32 PM)Red and black fan Wrote: Kaže Tasoti da planiramo da se vratimo na 4-3-3, možda i bolje tako.

Ako ce Kaka' desno onda ajde... ali steta je Kakau gledatiu tako izvan sredine...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Odlicna nasa partija sinoc. Obzirom na sastav, mogu reci i briljantna cak.

Sto se tice robinha, pa nije iznenadjenje sto je ono promasio. To je standardni robinho, brazilska prevara. Iznenadjenje je sto je uspio zabiti gol.

Samo da jos dodam nesto u vezi constanta. To je najgori bek koji je ikada igrao u milanu. Za njega su bonera, oddo i dario simic svjetske klase. A ja jos mislio kako ce on bit pojacanje kad je dosao iz genou. Strasno.
Reply
ne znam zasto pljujete po konstantu, al sinoc je on odigrao sasvim korektno. imao je jednu gresku kad mu je pobjegao ja mislim sanchez, al je napravio vise dobroga nego loseg. a gledajuci s kime je imao direktne okrsaje na toj strani odigrao je fenomenalno.
Reply