Milanezi s Balkana
A jah Ibrakadabre Big Grin
Lele lele leleeeee
Al Ibra ne moze prismrdit Matriju. Matri vrijedi 12 miliona, i to je igracinaaaa
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Gazi smradove torinske....
Reply
Auuuu juventus bi mogli vrlo lako da na prolece igraju liga evropa Big Grin
Ensare, Pato se polako vraca u zivot i te negove povrede su proslost samo je jednom pauzirao otkako e otisao iz Milano , pre neko vreme e javno izjavio da su ga milanovi lecnici loso tretirali sta e i tacno nazalost :/
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Milan vuce u Evropi, a onda se oni prosetaju domacom ligom. Tako da ne mogu da se radujem ovim njihovim katastrofalnim igrama u Evropi. Za koju godinu italijani ce imati samo 2 predstavnika u LP ako ovako nastave.
Reply
(10-24-2013, 10:55 AM)huss Wrote: Milan vuce u Evropi, a onda se oni prosetaju domacom ligom. Tako da ne mogu da se radujem ovim njihovim katastrofalnim igrama u Evropi. Za koju godinu italijani ce imati samo 2 predstavnika u LP ako ovako nastave.

Pa upravo radi toga sam i navijao za sve Italiane u Europskim takmicenjima. Ali kad sam vidio sta Italiani rade Milanu u Serie A, i prave nas budalama, e pa eto vam vasi Udine, Juve, Parma i ostale propale ekipe koje samo mogu u Italiji da igraju. Juve prvak? Eto sad vidis na kakav nacin su ppstali prvaci. Napoli i Milan super stoje u Europi, a prvak Serie A ne moze da savlada Kopenhagen ili Galatu. Nekaaaa. Navijam samo za Napoli i Lazio jos u Europi, ovi ostali mogu po ispadat. (Milan se ne racuna)
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
evo vam pata
http://www.index.hr/sport/clanak/pato-se...07918.aspx

Reply
Mi prodamo Ibru za 20+ mln... so reci...

Citam vijesti na Milannews.it stalno. Binho kaze on bi ostao u Milanu, Abate isto, Birsa isto... Normalno da bi svi ostali kada je ovo čudo sto su oni uopce tu. Treniraju u Milanellu, zaje...se i igraju očajno. Milan ispod 10. mjesta. Nemaju oni sta ostajati, njih 50% treba s topom ispaliti iz AC Milana. Počevši sa trenerom lakrdijašem i ovima koji su s njim radili pripreme ili mu dopustili da radi ovakve treninge.

Još čitam kako su svi oduševljeni ponašanjem Kake i kako je dolazio na treninge u Milanello i ozlijeđen itd. Normalno, vratio se jedan pravi igrač u klub i sad sve cirkusante koji izgledaju kao ježevu čudi sto je netko profesionalac ili sto?

Molim se samo da Silvio proda dio kluba, da mozemo otkantati pola ovih igrača i trenera. Matri, Binho, Birsa, Muntari, Nocerino, Niang, Constant, Urby, Zapata, Silvestre, Zaccardo, Bonera, Abate, Abbiatti. 14-15 igrača moze komotno van. I neka dovedu 5 dobrih i 5 mladih i super.

Cristante u 2 tekme ua U19 2 asistencije i 2 gola ali kod nas ne moze dobiti 5min.

De Sciglio jos nije spreman. Nevjerojatno nesto...nevjerojatno.

Što se tiče astranog dijela foruma. Ja ću ovo reći pa vi mislite sto hocete: sportska inteligencija ljudi sa Balkana je superiorna u odnosu na 90% Europe. U nogomet se jedino više taktički kuže talijani od nas, i tehnički španjolci u prosjeku. Ti ljdui uopće ne znaju sto pišu, katastrofa. Kao da citas djecu iz osnovne. Zaključak: Constant je totalno smece od igrača! Barca igra SVE napade preko njega. On nas je i pokopao u onoj uzvratnoj od 4-0. Molim boga da De Sciglio bude fit za uzvrat.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Odkud to da još nije spreman De Sciglio, pa dečko trenira već treći dan 99% je na klupi u nedelju.. Pa ne očekuješ valjda da zaigra odmah nakon 50 dana pauze :S
Reply
(10-25-2013, 11:51 AM)mrki Wrote: Mi prodamo Ibru za 20+ mln... so reci...

Citam vijesti na Milannews.it stalno. Binho kaze on bi ostao u Milanu, Abate isto, Birsa isto... Normalno da bi svi ostali kada je ovo čudo sto su oni uopce tu. Treniraju u Milanellu, zaje...se i igraju očajno. Milan ispod 10. mjesta. Nemaju oni sta ostajati, njih 50% treba s topom ispaliti iz AC Milana. Počevši sa trenerom lakrdijašem i ovima koji su s njim radili pripreme ili mu dopustili da radi ovakve treninge.

Još čitam kako su svi oduševljeni ponašanjem Kake i kako je dolazio na treninge u Milanello i ozlijeđen itd. Normalno, vratio se jedan pravi igrač u klub i sad sve cirkusante koji izgledaju kao ježevu čudi sto je netko profesionalac ili sto?

Molim se samo da Silvio proda dio kluba, da mozemo otkantati pola ovih igrača i trenera. Matri, Binho, Birsa, Muntari, Nocerino, Niang, Constant, Urby, Zapata, Silvestre, Zaccardo, Bonera, Abate, Abbiatti. 14-15 igrača moze komotno van. I neka dovedu 5 dobrih i 5 mladih i super.

Cristante u 2 tekme ua U19 2 asistencije i 2 gola ali kod nas ne moze dobiti 5min.

De Sciglio jos nije spreman. Nevjerojatno nesto...nevjerojatno.

Što se tiče astranog dijela foruma. Ja ću ovo reći pa vi mislite sto hocete: sportska inteligencija ljudi sa Balkana je superiorna u odnosu na 90% Europe. U nogomet se jedino više taktički kuže talijani od nas, i tehnički španjolci u prosjeku. Ti ljdui uopće ne znaju sto pišu, katastrofa. Kao da citas djecu iz osnovne. Zaključak: Constant je totalno smece od igrača! Barca igra SVE napade preko njega. On nas je i pokopao u onoj uzvratnoj od 4-0. Molim boga da De Sciglio bude fit za uzvrat.
Boze sacuvaj. Znaci u tehnicko- taktickom segmentu sportske (fudbalske) inteligencije nacije sa Balkana su najjace. Hrabra tvrdnja nemabsta. Ali trebao bi nabaciti tu i koji argument, na osnovu cega si dosaobdo takvog zakljucka. Za takvu tezu treba ti polazna osnova odnosno treba ti jedna konstanta na osnovu koje ces dokazivati tu tvrdnju. Sad, po onome kako pises, kako iznosis sud o igracima trenerima to bi vrlo vjerovatno trebao biti TI (ta konstanta).
Konstant jeste bezveze igrac.

Ali to nema (po meni) nikakve veze sa ovom utakmicom protiv Barcelone u kojoj su po njegovoj strani dolazili Alves i nekibtamo Mesi. Pa Barcelona 90 posto napada radi po toj strani. Vecina golova pada nakon jednog od milion duplih pasova koje oni urade. A radili du to skoro preki svakog lijevog beka u Evropi i vecinu, skoro sve ih silovali.
Reply
Pa kakabanj idi pa citaj na acmilan-online.com i ovdje kako drugi vide nase igrace, pa ces vidjeti silno razumijevanje.

Sto nismo najjaci po sportskoj inteligenciji? Sklopi ekipe bivse drzave u vaterlopu, rukometu, košarci, nogometu. Pa cemo od ta 4 u 3 biti prvaci Europe.
Koji su to narodi talentiraniji od Balkana u sportu? Englezi? Talijani koji imaju JEDAN sport + tu i tamo basket i odbojku. Skandinavci (čiji je najbolji sportaš Ibra.)? Njemci koji trose milijarde na sport da proizvedu hibride u roukometu i basketu i pola ekipe su im turci i poljaci? Česi, Slovaci, Portugalci koji imaju jedan sport? Francuzi su tu negdje s nama, sa koliko vec stanovnika i uvezenih arapa da im igraju i novca. Samo Španjolci imaju jak sport, i imaju 60mln ljudi i neizmjerno vise novca.

Jedini ljudi ciji komentari imaju smisla su talijani, kada ih citam na calciomercato u komentarima citatelja dolje. Moje misljenje eto. Ne zelim ovdje iznositi dokaz, a i kakav bih dokaz mogao iznijeti??? Ne, nisam ja. Ja samo kazem sto mislim. Ne namjeravam podilaziti tome sto vecina misli zato da bih tebi bio simpatičan. Bez uvrede, nista na osobnoj razini naravno, ovo je iskljucivo nogomet. Iako dosta ljudi ovdje zadire i u neke privatne sfere, sto je besmisleno.

Idi gledat britanski SKY i analize super strucnjaka Engleza. Ako ti se smije umjesto kojeg dobrog filma.

Contant je truba.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply